lolka_wesolka 17.08.09, 23:00 Domy weselne w których warto zorganizować przyjęcie. Propozycje i opinie: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mz251cool Re: Domy weselne 18.08.09, 16:30 Często nowo otwarte lokale mimo że nie mają za dużego doświadczenia, to warte są polecenia. Zazwyczaj mocno się starają aby wyrobić sobie markę. Jest kilka godnych polecenia. Feta, Vivat, dobrze się o nich słyszy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ania_her Re: Domy weselne 04.09.09, 20:10 jest kilka godnych polecenia lokali w Szczecinie i okolicach. ja osobiście zaufałam opiniom na temat restauracji Wenus w kobylance i sama tam wyprawiam wesele. duZo dobrego też słyszałam o Wyszaku. zdecydowanie nie polecam restauracji Duet w Goleniowie. Jedzenie niesmaczne, choc obsługe maja całkiem sprawna. Odpowiedz Link
bra-wurka Re: Domy weselne 11.09.09, 09:16 Ja już po :) mogę polecić zdecydowanie FETE - naprawdę lokal warty polecenia, przestronny, prześlicznie wystrojony, jedzenia mnóstwo i przepyszne (dużo zostało to panie dały pudełka do popakowanie), panie z obsługi sympatyczne, sporo gości naprawdę było pod wrażeniem skąd znaleźliśmy taki lokal (!!!) na uboczu zdala od głównych ulic - to też jest dużym plusem bo jest miejsce żeby wyjść na papieroska :) Jednym słowem POLECAM :))) Odpowiedz Link
misia1133 Re: Domy weselne 11.07.10, 15:47 My równiez polecamy FETE fabryke smaków, lokal piękny - pięknie ustrojony, obsługa rewelacyjna, jedzenie pyszne - i pięknie podane. nasi goście byli zachwyceni. każdy szczegół dopracowany pełny profesjonalizm ze strony właścicieli :) Serdecznie polecamy Monika i Robert 19.06.2010 Odpowiedz Link
second_szafranka Re: Domy weselne 24.08.10, 12:22 dla tych co są zainteresowani lokalem,VIVAT to zapraszam tutaj, szczegółowy opis i prezentacja lokalu: www.saladlaciebie.pl/1746,Dom-Weselny-Vivat,Mierzyn.html Odpowiedz Link