awa11111 10.08.05, 11:08 pomocy!!!!!!!! potrzebyję namiarów na kucharkę, DJa, komerzystę it. awa1979@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kadziolam Re: wesele!!!!!!!!! 10.08.05, 11:11 Może będę mogła pomóc, tylko gdzie ma być to wesele?? W Łodzi? Namiar na kamerzystę mam i to dobrego. Chłopak skończył szkołę filmową, a poza tym robi super zdjęcia w plenerze (bez sztucznych póz i minek). moje gg 8768670. więcej podam w mailu. monika Odpowiedz Link Zgłoś
awa11111 Re: wesele!!!!!!!!! 10.08.05, 12:00 dzięki wesele będzie w Łodzi, a mozesz coś powiedzeć o cenie? Interesuje mnie kamerzysta i zdjęcia. Myślę że jeśli będzie wszystko w jednym to może będzie taniej, interesuje mnie także cena reportażu. noje gg2008262 od pon-pt 8-16 awa1979@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
morphea1 Re: wesele!!!!!!!!! 10.08.05, 17:52 masz jeszcze duuużo czasu- najważniejsze teraz to znależć zespół/dj kamerzyste i foto...Na resztę przyjdzie czas na początku roku...Polecam forum"ślub i wesele" na GW . Ja dużo skorzystałam Odpowiedz Link Zgłoś
carolin0905 Re: wesele!!!!!!!!! 28.08.05, 00:33 Hej jestem mężatką od maja - polecam www.studiomagiafilmu.republika.pl z Łodzi konkretni ludzie , ceny niższe niż w okolicznych miastach i miasteczkach- większa konkurencja- dostajesz na pismie umowe i wszystkie uzgodnienia- jakbys miała pytania napisz na gazetowego Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wesele-slub Re: wesele!!!!!!!!! 21.10.16, 19:09 najlepiej skorzystać z katalogów firm ślubnych, są tam spore ilości firm z tej branży wpisz w google katalog firm ślubnych i przeszukaj kilka portali. Dobry jest tutaj: www.wesele-slub.com/katalog-firm/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larysa Re: wesele!!!!!!!!! IP: *.dynamic.mm.pl 14.03.17, 21:42 Oprócz bardzo dobrego fotografa/kamerzysty/zespołu warto też wybrać bardzo eleganckie i klimatyczne miejsce, gdzie serwowane jest przepyszne jedzenie. Polecam zapoznać się z ofertą Sali Kryształowej w Zgierzu. Polecam obejrzeć film o tym wspaniałym miejscu. youtu.be/tlGchwf1bFY Odpowiedz Link Zgłoś