z_oddali 30.04.10, 12:08 nie chce już dzisiaj pracować. Powiedzcie, że nie tylko mnie... Za oknem lato, chcę nad morze... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermina26 Re: Bardzo mi się 30.04.10, 12:21 Ja we wtorek będe w robiecie od 8 do 19, więc szef mi dzisiaj oficjalnie pozwolił sie opierdalać i zabrał mi nawet wszystkie papiery i karte dostepu do bazy Ale i tak musze tu siedzieć na wrazie co i dlatego Was napastuje ciągle A jak chcesz nad morze to choć Odpowiedz Link
z_oddali Re: Bardzo mi się 30.04.10, 12:37 Wywaliłam połowę zespołu do domu już wczoraj, niech odpoczywają, ale ktoś musi czuwać I pisać głupoty na forum Herminia, nawet nie wiesz, jak bardzo chcę Odpowiedz Link
hermina26 Re: Bardzo mi się 30.04.10, 12:40 Ja byłam wczoraj na spacerku i dzisiaj też się wybieram, a jutro ide z mama na piwko do Sopotu. A daleko masz do mnie? Odpowiedz Link
hermina26 Re: Bardzo mi się 30.04.10, 13:08 No tak - głupio by tak było nie poznac teściowej Odpowiedz Link
z_oddali Re: Bardzo mi się 30.04.10, 13:26 Hermi, Sopot uwielbiam, ale poza sezonem A Caipirinha w Ferbergu (chyba nie pomyliłam nazwy) i tiramisu to najlepsze na świecie Niestety, mam bardzo daleko Odpowiedz Link
hermina26 Re: Bardzo mi się 30.04.10, 13:38 Ja też mam ogromny sentymeny do Sopotu - ostatnio coraz większy. Niestety w sezonie jest koszmarnie i wtedy włócze sie bocznymi ulicami. No i uwielbiam wieczorną panorame trójmiasta oglądaną z mola Ja zawsze lubiłam chodzić tam na kawe mrożoną albo inna pyszna i aromatyczna. Jak daleko to szkoda Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Bardzo mi się 30.04.10, 15:59 Mnie też się nie chce pracować, ani w ogóle nic robić. Takie lato nagle buchnęło, że można się niemal udusić z gorąca Odpowiedz Link
vizjonerka Re: Bardzo mi się 30.04.10, 18:20 Mnie się TAK nie chciało dziś pracować,że zrobiłam sobie wolne A spacer po Sopocie planuję na jutro Kawa i, oczywiście, lody Odpowiedz Link