Dodaj do ulubionych

Jest......!

07.02.17, 20:49
No i przez dłuższą chwilę zastanawiałem się,co dzisiaj jest....??????
Ale,czy ważny dzień tygodnia???
Jest fajnie i to najważniejsze wink
A fajnie jest wtedy,gdy samemu się uważa,że jest fajnie wink
Wiem,że namieszałem "masło-maślane"
ale przecież mam do czynienia z inteligentnymi ludzmi big_grin
Obserwuj wątek
    • wirujacypunkt Re: Jest......! 07.02.17, 21:01
      Komu fajnie temu fajnie i bardzo dobrze, a mnie męczy cholerna chandra i tyle.
      • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 21:04
        Win,powiedz sobie :dzisiaj mam chandrę a jutro będę to miała w d.......i już Ci będzie fajnie wink
        • rudka-a Re: Jest......! 07.02.17, 21:20
          Znów masz urodziny? wink)
          • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 21:22
            I dlatego ma mi być fajnie ??????????
            wink Nie mam....i to jest fajne big_grin
            • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 21:23
              Jak byś miała mieć "moje" to nie było by Ci fajnie !
            • rudka-a Re: Jest......! 07.02.17, 21:23
              A już myslałam, że się na torcik załapię wink)
              i jakiś rumianek do tego wink)
              • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 21:28
                Nie myślę o swoich urodzinach(wieku)
                i dlatego jest mi .....fajnie wink
                • rudka-a Re: Jest......! 07.02.17, 21:29
                  A ja myślę, bo to już w tym miesiącu smile))))
                  • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 21:35
                    Daj namiar,wyślę całusa i może poczuję zwrotnego big_grin
                    Moje za miesiąc........
                    • rudka-a Re: Jest......! 07.02.17, 21:37
                      Możesz już zacząć malować laurkę smile)))))
                      • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 21:39
                        Już szykuję pędzel big_grin
                        • rudka-a Re: Jest......! 07.02.17, 21:43
                          Jakim malujesz? z krótkim włosiem? big_grin tongue_out
                          • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 21:44
                            Króciuśkim.......włosiem big_grin
                            • rudka-a Re: Jest......! 07.02.17, 21:47
                              To może i lepiej...nie będziesz chlapał smile))))
                              • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 21:48
                                Ja zawsze dbam o porządek wink
                                • rudka-a Re: Jest......! 07.02.17, 21:53
                                  Jeszcze po drodze będą Walentynki
                                  wink
                                  ileż tych serc musisz namalować..hoho wink)
                                  • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 21:54
                                    Walentynki......to nie święto moich czasów...
                                    • rudka-a Re: Jest......! 07.02.17, 21:56
                                      Przyszło...z modą..smile
                                      moje też nie....
                                      ale poduszkę w kształcie serca mogę mieć wink))
                                    • wirujacypunkt Re: Jest......! 07.02.17, 22:19
                                      zegor napisał:

> Walentynki......to nie święto moich czasów...

Moich raczej też nie, ale prezenty dobrze widziane są wink
                                      • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 22:21
                                        A sie Wam prezentów zachciewa wink
                                        • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 22:23
                                          A ja teraz z synem zrobiłem "inspekcję pieca ...i zasobów"
                                          i nie powiem,jest fajnie big_grin
                                          • rudka-a Re: Jest......! 07.02.17, 22:31
                                            Jak to WAM?
                                            jak ja tu sama jestem smile))
                                            • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 22:42
                                              rudka-a napisała:

> Jak to WAM?
                                              > jak ja tu sama jestem smile))

To jeszcze z fajnych czasów "wiecie-rozumiecie" big_grin
                                              • rudka-a Re: Jest......! 07.02.17, 22:44
                                                > To jeszcze z fajnych czasów "wiecie-rozumiecie" big_grin

bo aż spojrzałam, czy aby ja tu z rowerem może...wink))
                                                • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 22:46
                                                  ROVEREM...........wink
                                                  • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 22:47
                                                    ROVERem
                                                  • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 22:47
                                                    smile
                                                  • rudka-a Re: Jest......! 07.02.17, 22:51
                                                    ..ale sanek jeszcze nie chowam do piwnicy wink)
                                                    mogą się przydać wink))
                                                  • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 23:15
                                                    U mnie dzisiaj bielusieńko wink
                                                  • rudka-a Re: Jest......! 07.02.17, 23:18
                                                    zegor napisał:

> U mnie dzisiaj bielusieńko wink

W końcu zima jest, to trzeba zapomnieć o soczystej trawce, hamaku
                                                    i dobrym żarciu z kociołka
                                                    aleeeeeeee
                                                    bliżej, jak dalej wink))
                                                  • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 23:26
                                                    Jeszcze nie czuję,żeby szło ku cieplejszemu.....no chyba,że mówimy o uczuciach wink)
                                                  • rudka-a Re: Jest......! 07.02.17, 23:30
                                                    Też nie odczuwam tego..powiewu wink)
                                                    ale za to...z czułością mówię - dobranoc big_grin
                                                  • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 23:31
                                                    Odczułem tą czułość big_grin
                                                    Dobranoc big_grin
                                                  • treehouse85 Re: Jest......! 07.03.17, 22:26
                                                    oj tam oj tam. zawsze można mieć Hamak w domu ( o np. taki hamakicabana.pl/hamak-dwuosobowy-interior.html ) i pobujać się w rytm dźwięków ptaków z you tube'a - prawie jak w wakacje wink
                                          • rudka-a Re: Jest......! 07.02.17, 22:32
                                            zegor napisał:

> A ja teraz z synem zrobiłem "inspekcję pieca ...i zasobów"
                                            > i nie powiem,jest fajnie big_grin

Ahaaa...po kielonku znacy się było wink))
                                            • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 22:42
                                              Po co się rozdrabniać wink
                                        • wirujacypunkt Re: Jest......! 07.02.17, 22:37
                                          zegor napisał:

> A sie Wam prezentów zachciewa wink

A dlaczego ma się nie zachciewać ? smile
                                          • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 22:43
                                            No właśnie !
                                            Jak się chce.....to fajnie jest wink
                                            • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 21:37
                                              Kiedyś były dywaniki z jeleniem na rykowisku wink
                                              ale takiego cuda nie mieliśmy w domu smile)
        • wirujacypunkt Re: Jest......! 07.02.17, 22:15
          zegor napisał:

> Win,powiedz sobie :dzisiaj mam chandrę a jutro będę to miała w d.......i już Ci
          > będzie fajnie wink

Spróbuję, może chyci Twoja rada i będzie dobrze .
          • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 22:21
            Myśl pozytywnie big_grin
            • wirujacypunkt Re: Jest......! 07.02.17, 22:40
              Co mi pozostało innego ?
              Chyba będę musiała zacząć myśleć pozytywnie ? smile
              • zegor Re: Jest......! 07.02.17, 22:45
                No bo nie ma tego złego.........wink
    • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 12:48
      ......cholernie zimno,u mnie minus 9
      • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 14:09
        A to oznacza jedno...znów Was, Panowie czeka dzisiaj inspekcja pieca i...zasobów big_grin
        wink)
        • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 19:53
          Znalazłem na dole taką zieloną sierotkę,na pewno to nie UFO-ludek wink
          Przetarłem,bo jakaś taka zakurzona
          a ona do mnie : To....nic,to-niiiic........Tonic,masz?????????????
          • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 19:57
            Stawiam całą dychę, że to musiał być...Gin...wink
            taki bajkowy..Alladyn wink wink)
            • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 19:58
              Uważasz.....że po tym potarciu ???????
              wink
              • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 20:02
                A jak, pewnie. W koncu jest w tym jakaś magia wink))
                • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 20:02
                  Będę musiał uważać,co pocieram.........wink
                  • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 20:05
                    Trochę spontanu nie zaszkodzi wink
                    tak ciągle sie kontrolować......wink)
                    • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 20:10
                      No,ja taki spięty.......trza się rozpiąć big_grin

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/HeNbYwS7CwZ7LharqB.jpg
                      • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 20:12
                        O,wysłałem Ci aktualną temperaturę u mnie,piersza od prawej wink
                        • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 20:15
                          Widzę tylko....termofor na rozgrzewkę wink)))))
                          • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 20:18
                            Na zegarze pod godziną jest ( pod minutami ) aktualna temperatura
                            • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 20:23
                              -23?????
                              • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 20:26
                                23,9 ale już skręciłem kaloryfery......
                                Ale przyznasz,przy takiej temperaturze nie musiałbym specjalnie namawiać do rozbierania,chociaż Apollo ze mnie nie jest big_grin
                                • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 20:28
                                  ups.....plusik miał być smile
                                  to u mnie bardziej ubogo...tylko 22 smile
                                  • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 20:29
                                    To zostanę w skarpetkach wink))))))))
                                    • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 20:32
                                      ..i kapeluszu wink
                                      bo udowodniono, że najwiecej ciepła ucieka....główką tongue_out
                                      • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 20:34
                                        A to nie mogę być z główką na wierzchu ?????????
                                        • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 20:36
                                          Pod warunkiem, że w ..krawacie wink
                                          • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 20:44
                                            Zrozumiałem,postronek,żeby nie szaleć wink
                                            • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 20:50
                                              Oj, tam...nieee...
                                              to tylko na cześć oficjalną...
                                              i do foty wink)))))
                                              • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 20:53
                                                Będą foty ?????????????

wink
                                                • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 20:55
                                                  A ja taki rozczochrany......wink
                                                • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 20:55
                                                  Coś po sobie trzeba przecież zostawić big_grin
                                                  • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 20:57
                                                    Byle nie do posprzątania wink
                                                  • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 21:05
                                                    Myślałam nawet o..małym remoncie smile)
                                                    przeżyć tak..porządnie życie...
                                                    ? wink
                                                    big_grin
                                                  • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 21:09
                                                    Remont życia,jak to ładnie brzmi wink
                                                    Bo przecież piec masz nowy,malowanie było,to może tylko komin przeczyścić ????
                                                  • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 21:20
                                                    Komin obowiązkowo czyszczony...inaczej nie rozpalam smile
                                                    malowanie?....big_grin
                                                    wnuczka dorwała kredki...
                                                    to już masz jasność sytuacji smile)
                                                  • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 21:23
                                                    Nie zamalowuj ! Może kiedyś będzie miało wartość wink)
                                                  • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 21:28
                                                    Niech no tylko wyjda pierwsze promienie....wink
                                                    zainwestowałam w nówkę drabinę nawet.....wink
                                                    bo oprócz kredek jest odcisk łapki...czekoladowej...
                                                    a gdzie była w tym czasie babcia? na forum big_grin
                                                    wink)
                                                  • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 21:30
                                                    Trzeba malować Dekoralem,zmywasz i masz jak nowe wink
                                                  • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 21:33
                                                    Może nakleję jakąś palmę i malować nie trzeba będzie? wink))
                                                  • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 21:35
                                                    Kiedyś modne były fototapety
                                                  • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 21:38
                                                    O dywaniku napisałam wyżej suspicious
                                                    chwilowo zagubiłam się big_grin
                                                  • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 21:39
                                                    Nic nie wiem o dywaniku big_grin
                                                  • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 21:42
                                                    Już widzę,gdzieś mi tego jelenia wsadziła big_grin
                                                  • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 21:45
                                                    big_grin
                                                    Przemieścił się big_grin
                                                    hahah
                                                  • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 21:46
                                                    Też nie miałem......szklanej ryby też nie.......
                                                  • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 21:52
                                                    Na telewizorze stał jakiś kawowy z włóczki pudel...wewnątrz butelka wink)
                                                    i przepiękny słoń porcelanowy...
                                                    nie wiem, co sie z nim stało....ale życzyłabym sobie dzisiaj go mieć smile
                                                  • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 22:23
                                                    W młodości namiętnie kleiłem modele samolotów,pełno tych łapaczy kurzu stało w całym domu wink
                                                    Jak wyprowadzałem się z Cz. to część rozdałem
                                                    a część uczyłem fruwać z trzeciego piętra wink)
                                                  • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 22:26
                                                    Aha...miłośnik..modelarstwa
                                                    był chyba taki..Mały modelarz...czy jakos tak wink))
                                                  • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 22:27
                                                    Ja kupowałem modele plastikowe samolotów,czasem okrętów.
                                                    Nigdy nie robiłem modeli drewnianych
                                                  • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 22:39
                                                    Pamietam takiego, starszego pana, który mieszkał niedaleko
                                                    robił koszyki z drucików kolorowych...
                                                    nawijał na ołówek, powstawały sprężynki i łączył...
                                                    jakie to było ładne smile
                                                    miałam taki koszyk...przyniosłam w nim żaby do domu big_grin
                                                    troszke mi sie koszyczek powyginał w czasie łapania żabek w stawie, ale jaka obfitość potem była smile))
                                                    przetrzepała mi mama sukienkę za te żaby smile))))
                                                  • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 22:43
                                                    Rozwijało się druciki z transformatorów i robiło różne cudeńka.Na Pracach Ręcznych w podstawówce wink
                                                  • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 22:46
                                                    A to wtedy musiałam chorować, bo nie pamietam takich zajęć suspicious
                                                    za to wybitą szybę bardzo dobrze.....mama do szkoły, tato do szklarza...
                                                    big_grin
                                                  • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 22:51
                                                    Ba,różne były zajęcia..........na drutach i szydłkiem też nas uczono.
                                                    Igła i nitka.....do dziś nie mam problemu z szyciem.
                                                    A i sałatki ważywne uczono nas robić wink
                                                  • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 22:54
                                                    Najgorsze były zajęcia z ..pilnikiem
                                                    cos tam wygładzić, nadać kształt...
                                                    byle jaki mi te młotek wyszedł big_grin
                                                  • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 22:57
                                                    Ale wspomina się z rozrzewnieniem,a nie z wrogością wink
                                                  • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 23:08
                                                    To był mimo wszystko piękny, radosny czas smile)))
                                                  • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 23:09
                                                    Tak właśnie myślę !
                                                    big_grin
                                                  • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 23:11
                                                    Bez tel komórkowych, drogich butów, kolczyków w nosie wink))
                                                  • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 23:15
                                                    A bo trampki wystarczyły wink
                                                    Ale spodnie i kurtkę z pewexu miałem,sam na nie zapracowałem
                                                  • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 23:17
                                                    Ja też..jako wych dzieci na kolonii smile
                                                    na spódnice ze sztruksu jeszcze wystarczyło wink))
                                                  • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 23:20
                                                    I fajnie było wink
                                                  • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 23:28
                                                    Jasne, że tak.....smile
                                                    temat rzeka.....smile
                                                    jeszcze go rozwiniemy na 200 postów wink)
                                                    Grześ - dobrej nocy smile)))))
                                                  • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 23:30
                                                    Miłych snów !
                                                    big_grin
                                                  • rudka-a Re: Jest......! 08.02.17, 23:34
                                                    Do spaaniaaaaaa suspicious smile))))))))
                                                  • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 23:52
                                                    Idę wink
      • czuk1 Re: Jest......! 08.02.17, 16:45
        Za miesiąc ...... przedwiośnie ....smile
        • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 19:55
          Ja nie narzekam,dobrze,że wymrozi,może będzie w lecie mniej tych fruwadeł !
          • wirujacypunkt Re: Jest......! 08.02.17, 20:28
            Fruwadła są potrzebne, bo ktoś musi zapylać roślinki żeby były pomidorki, ogóreczki, jabłuszka
            i inne jarzynki i owocki smile
            • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 20:31
              Mam cichą nadzieję,że komary szlak trafi,chociaż w zeszłym roku u mnie faktycznie to ich nie było
              • wirujacypunkt Re: Jest......! 08.02.17, 20:43
                Jeżeli chodzi o te fruwadła, to zmienia postać rzeczy.
                Niech sczezną łajdaki tongue_out

Mieszkam dość blisko rzeczki, ale u nas też nie widziałam tych obrzydliwych fruwadeł.
                • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 20:45
                  Ja dość blisko zalewu i zeszły rok był łaskawy wink
                  Za to osy i pszczoły do wyboru i koloru !
                  • wirujacypunkt Re: Jest......! 08.02.17, 20:56
                    W ubiegłym roku latem, nie miałam gniazda os nad balkonem, chociaż niemal każdego roku
                    muszę wzywać odpowiednie służby likwidujące te uciążliwe owady.
                    Jednego roku nawet szerszenie się przyplątały.
                    To są prawdziwe potwory.
                    • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 21:00
                      Szerszenie u mnie robiły podejście wink

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/dDSN6oo29WcQcRH5xB.jpg
                      • wirujacypunkt Re: Jest......! 08.02.17, 22:58
                        Dobrze, że na podejściu się skończyło.
                        • zegor Re: Jest......! 08.02.17, 23:05
                          Mam sąsiada który wlazł na parapet i długą tyczką w nocy rozwalił budowane gniazdo.
                          Zbierałem je z chodnika,patrząc,czy nie będę musiał zbierać sąsiada wink
                          Ten daszek jest powyżej drugiego piętra wink
    • zegor Re: Jest......! 09.02.17, 20:05
      Nieśmiało napomknę,że dzisiaj też zimno jak cholera wink
      • wirujacypunkt Re: Jest......! 09.02.17, 20:12
        Nieco śmielej powiem, że na dzisiejszą noc jest prognozowany siarczysty mróz na wschodzie Polski.
        • zegor Re: Jest......! 09.02.17, 20:17
          Francuz dzwoni do swojego przyjaciela w Moskwie:
          - Cześć Iwan, słyszałem, że u was strasznie zimno, -50 stopni!
          - Nie... tak zimno nie jest... najwyżej -20...
          - Niemożliwe Iwan, w CNN pokazywali, że jest u was -50 stopni poniżej zera!
          - Pierre... mówię ci, jest najwyżej -20 a nie -50!
          - Przecież sam widziałem w CNN Iwan, reporter stał na Placu Czerwonym i pokazywał termometr, sam widziałem, -50 stopni!
          - Aaaaaa... No chyba że na zewnątrz.
    • wiemmmm Re: Jest......! 10.02.17, 18:48
      doloreasinus nadciąga..... W nogiiii!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka