milky_way_1 Re: whisky..... 03.07.10, 11:48 Tropciu, toż to rozkoszne. Jakie zawadiackie spojrzenie... Cześć mała... (spojrzenie spod przymkniętych oczu)...jak leci... Uśmiech gwarantowany jak spojrzę na takie słodziaki.) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: whisky..... 03.07.10, 12:18 azali wpływ czynników zewnętrznych nie miał tu znaczenia? Może ktoś z melyniarskiej braci przyzna sie do zdjęcia z dzieciństwa Odpowiedz Link
exman Re: whisky..... 03.07.10, 14:05 Ten w polo ... ale nie disco, to kropka w kropkę jak ja Tyle że już od tamtego czasu nie noszę polo i nie łączę czekolady z whisky. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: whisky..... 03.07.10, 14:33 Ten pierwszy to chyba Lezio,choc nie jestem pewny,zarl czekolade popijajac whisky. Odpowiedz Link
exman Re: whisky..... 03.07.10, 21:08 żadna podpucha, prawdziwego faceta poznaje się po tym jak zaczyna. Odpowiedz Link
leziox Re: whisky..... 03.07.10, 21:10 Zastanawiam sie czy w dziecinstwie mialem taka bujna fryzure czy tez zawsze bylem lysy. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: whisky..... 03.07.10, 21:12 Zaraz, zaraz...jak kończy! ps. a propos sygnaturki- masz coś do mnie? Odpowiedz Link
leziox Re: whisky..... 03.07.10, 21:14 Co za roznica tak naprawde jak mezczyzna zaczyna czy jak konczy.Tak naprawde wazne jest,czy potrafi kobiete doprowadzic do ekstazy,a w jaki sposob to zrobi,jest tzw.inszá inszosciá. Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: whisky..... 03.07.10, 22:36 Kobieta jest doprowadzona do ekstazy, jeżeli po... sąsiedzi wychodzą zapalić na klatkę schodową. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: whisky..... 04.07.10, 06:47 a wszyscy trąbią na około ,że seks przereklamowany i takie tam Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: whisky..... 04.07.10, 11:21 Tropciu, bo kto więcej o tym mówi.... to widzisz jak to jest. Gotowam była już sprwadzić (grzesznica jezdem), lecz strach ma wielkie oczy. Dzięki za tą porcję śmiechu. Odpowiedz Link
leziox Re: whisky..... 04.07.10, 11:27 Od lat tysiecy seks jest dobry z reklama czy bez i nie wyglada na to,zeby sie w przeciagu najblizszych tysiecy lat mialo sie cos w tym zakresie zmienic.O ile oczywiscie,przedsiebiorczy,nie majacy powodzenia u kobiet,naukowcy nie wymysla takiej slicznej super laski-cyborga,ze nikt nie bedzie juz chcial zabiegac o wdzieki prawdziwych kobiet. Wtedy wyzdychamy. Odpowiedz Link
leziox Re:Nie boj 04.07.10, 12:32 Nie wiem,co tu takiego niby slicznego,biegac za samica i znosic jej fochy nieustannie,a dupy jak nie bylo tak nie ma. Odpowiedz Link
tropem_misia1 :)))))))))))) 04.07.10, 13:07 Choć niewiastą jestem wstydliwą i w wielkim świecie nieobytą rechotem sie zaniosłam na takowe wyznanie. Powiem Ci w tajemnicy...i tak wybierają baby Odpowiedz Link
leziox Re: :)))))))))))) 04.07.10, 13:13 No dobra,ja sie z tym zgadzam i mozna powiedziec ze sam sobie winien taki gupi bo biega i biega i znosi te fochy zamiast zmienic obiekt pozadania.Ale czasem chuc oczka zaslepia i mysli sie kutasem a nie mózgiem,wiec i te wybory nie zawsze maja jakakolwiek podstawe.O logice tu juz w ogole mowic nie bede. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: :)))))))))))) 04.07.10, 13:50 e tam, od razu głupi Ja sama wiele lat mająca, nie pojmuje czemu ten , a nie tamten,lub trzeci-przeca wszystkie członki majom i rozum swój. Jedni mówią chemia, inni babrają się w genach i na nie zwalają,jeszcze inni gadaja o miłosci. a ja nie wiem że sie posłużę jednym z moich ulubionych cytatów: "miłość jest jak zbrodnia, bo wszystkim nie wiadomo co zrobic z ciałem" no! Nie osiągniemy konsensusu. A chuć, to insza inszość.Jak mówi mój stary znajomy- ulga dla krzyży. Odpowiedz Link