z_oddali 26.07.10, 12:45 tfu: kawowa miało być Dzień dobry w poniedziałek. Kto ze mną wypiję kawę i zje ciacho? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Przerwa techniczna 26.07.10, 12:52 Dobra,ja tez sie dolaczam do zbiorowej orgii opilstwa kawa i obzerania sie ciastkami. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Przerwa techniczna 26.07.10, 12:58 Wiedziałam, że na Was zawsze można liczyć Hermina, nie zamierzam zastępować Leśnego Nie mam kwalifikacji hi hi Do tego dodajmy jakiś miły temat konwersacji i poniedziałek zrobi się znośny... Odpowiedz Link
leziox Re: Przerwa techniczna 26.07.10, 13:31 A kto powiedzial cos o wydawaniu z kims? Ja zainwestowalbym a nie wydal. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Przerwa techniczna 26.07.10, 13:33 Samolub! Pieniądze są po to, by sprawiać radość A w co ? Odpowiedz Link
leziox Re: Przerwa techniczna 26.07.10, 14:04 Pieniadze sa po to aby je pomnazac.Potem czesc mozna z kims wydac a czesc inwestowac dalej. Otworzylbym burdel przy gieldzie. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Przerwa techniczna 26.07.10, 15:12 I tym sposobem, Ty będziesz bogaty, a ja ... no cóż może też Choć mówią, że pieniądze szczęścia nie dają. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Przerwa techniczna 26.07.10, 13:28 U mnie nie No nie, mogę udawać, że jestem Leśnym, ale jeszcze dodatkowo dorabiać za Debi to nie poradzę Jedno jest pewne, u mnie Jej nie ma. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Przerwa techniczna 26.07.10, 15:13 Hermi, Ty organizuj pogodę, bo wiesz! Ma być słońce, a nie jakieś leje jak z cebra Odpowiedz Link