tropem_misia1 31.07.10, 05:27 pewnie dlatego wstałam o tak chorej godzinie. Sobota, weekend, a ja ćwir, ćwir.... Czy to normalne? Sowa jestem przeca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Mam wyrzut na twarzy, 31.07.10, 07:34 To miłe , że ktoś dołącza do ćwierkania))))) Odpowiedz Link
exman Re: Mam wyrzut na twarzy, 31.07.10, 10:03 I tak masz lepiej, ja rano nie mam odwagi spojrzeć na własną twarz. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Mam wyrzut na twarzy, 31.07.10, 10:46 teletoobis napisał: > wyrzut sumienia na twarzy? Strzał w dziesiątkę Tele.. Taki wyrzut nie wysypka jeno zmarszczka . Odpowiedz Link
teletoobis Re: Mam wyrzut na twarzy, 31.07.10, 15:31 Zewnetrzne objawy wewnetrznych potrzeb/przezyc Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Mam wyrzut na twarzy, 31.07.10, 19:38 teletoobis napisał: > Zewnetrzne objawy wewnetrznych potrzeb/przezyc Wszystko widać, dosłownie wszystko. Nigdy nie będę tą co zwie się Siedząca Na Różowej Chmurze. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Mam wyrzut na twarzy, 31.07.10, 19:51 Wiesz, nie uwierze, dopoki nie zobacze Taki juz doznaniowiec empiryczny ze mnie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Mam wyrzut na twarzy, 31.07.10, 21:00 Dobrze, że mnie teraz nie widzisz.Przeca nie tylko "szkiełko i oko" Eksplozja negatywnych uczuć. Wpadłam w wątek pełen trollów i zostałam przeżuta. Jak dobrze , że są fora zamknięte. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Mam wyrzut na twarzy, 31.07.10, 23:54 To daj namiary na takie fajne forum Mam doswiadczenie 10 letnie w obchodzeniu sie z takowymi. I to doswiadczenie z najlepszej szkoly- FT sprzed lat Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Mam wyrzut na twarzy, 01.08.10, 08:37 Nie potrza. Czyż nie najlepszy ostracyzm? Pisanie i odpisywanie to pokarm dla trollików. Nie potrzebnie wtrąciłam się. Odpowiedz Link
teletoobis Re: Mam wyrzut na twarzy, 01.08.10, 09:27 Nie masz racji. Oni zawsze ofiare sobie upoluja. Od czasu do czasu nalezy im sie oberwac po ryju. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Mam wyrzut na twarzy, 01.08.10, 09:53 Zdumiewające jak łatwo grupa potrafi zlokalizować i dopaść ofiarę.Np. w szkole. Zupełnie jak hierarchia w stadzie zwierząt. Nie wiem co mnie tak najszło.Złożył się na to problem pewnego chłopca i film przyrodniczy oglądany niedawno. Co do forum - uważam ,że właściciel powinien reagować. Nie roznoszę ...takie tam cóś imiennie. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Mam wyrzut na twarzy, 31.07.10, 10:47 lidka_77 napisała: > uhm, no bo, żeby znikł To sumienie mi wygryzło czoło. Odpowiedz Link
lidka_77 i na to jest rada 31.07.10, 11:46 jak z czołem cos nie tak to zapuszczamy grzywkę, wkładamy kapelusz, upinamy fantazyjnie chustę - niekoniecznie wszystko na raz jeśli nie możesz słodyczy, ale czasem dopada Cie głód nie dręcz się, ino pilnuj, żeby jak już jeść słodkie to z głową, np. czekoladę gorzką, 80% albo żeby oszukać chetkę na słodycze możesz sobie zrobić płatki owsiane (ja lubię na wodzie, nie mleku), możesz sobie orzechów nasypać, migdała, i kakao, lub cynamon. Bez cukru. Jeśli jednak potrzebujesz cukru to może... fruktozy troszkę daj tylko. albo kawa rozpuszczalna, łyżka kakao i kapke mleka - chudego i już masz czekoladowy smak można sobie tez naleśniki zrobić.. z maki orkiszowej lub z pełnego przemiału i dżem z fruktozą Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: i na to jest rada 31.07.10, 12:15 Dzięki za rady. Jak mi popuści silna wola , to spróbuję w.w. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:No dobra, 31.07.10, 10:50 jestem na diecie i to nie jakieś widzimisię co o smukłości i gibkości jest , ale dieta zalecona przez lekarzy. Wczoraj jakaś chuć we mnie zagrała nie do opanowania. Jakem dorwała tabliczkę czekolady i się wgryzła to nie wiem kiedy zniknęła cała.Na raz prawie. I taka błogość mnie ogarneła. A dzis walę sie w czoło(:, to sumieniem podgryzione. O! charakterystyczna zmarszczka Odpowiedz Link
jootro2010 Re:No dobra, 31.07.10, 11:14 Pogładź wyrzuta delikatnia ...i .. -a titi "brzidalu" to była tylko zachciewajka i O!, a wyrzutek złagodnieje Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:No dobra, 31.07.10, 12:15 W sumie masz rację. Jakie by to życie było gdybysmy zyli tak akuratnie, zgodnie z tym co tam coś tam. Błe,,,,,,,,,,,, Odpowiedz Link
leziox Re:No dobra, 31.07.10, 21:28 No wlasnie,jak czegos na razie nie mozna zwalczyc to trzeba udac ze sie to polubilo.Wtedy,zniesmaczone,pojdzie sobie w siná dal. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:No dobra, 31.07.10, 22:01 Udawać to nie teges. Lepiej spełniać zachcianki.A jak coś korci i pociąga to dać upust. Odpowiedz Link
leziox Re:No dobra, 01.08.10, 00:04 W sensie sposobu na zapobieganie pokusie-ulec jej? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re:No dobra, 01.08.10, 08:35 ) Za Wilde " Najlepszym sposobem pozbycia sie pokusy jest uleganie jej " Proste , dlatego genialne Odpowiedz Link
exman Re:No dobra, 01.08.10, 09:07 Dokładnie, jak nie możesz z czymś wygrać - pokochaj to Odpowiedz Link
exman Re:No dobra, 01.08.10, 10:01 Ból istnienia czy ból zęba ? A podatki, są takie raje ... Odpowiedz Link