leziox 09.12.12, 23:28 Znacie to?Pewnie tak.Zadajecie pytanie a ktos wam doradza w zwiazku z tym. Czegos nie wiesz?Pytaj Lezia. Prosze grzecznie sie ustawic w kolejce. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Kacik porad Leziowych 10.12.12, 11:38 Mi fruwa, nikogo nie pytam o nic sam jestem sobie żeglarzem Maska wie. Jestem niepokorny i zawsze będę. Ale, szanuję szanujących mnie. Kurwa mać Czarek jest sobie sternikiem nawet kuźwa Janeczka mnie nie rozgryzie a kużwa ja Jasiulka też nie mogę rozgryźć. Taka z Niej bestyja. A jak kochana Odpowiedz Link
leziox Re: Kacik porad Leziowych 10.12.12, 15:17 Juz dobrze,Czarus.Juz naprawde dobrze. Odpowiedz Link
leziox Re: Kacik porad Leziowych 10.12.12, 17:13 No to jak nikt nie chce Bezplatnych porad,bo wszystko wiecie lepiej,to ide sie z tego wszystkiego upic i tyle. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kacik porad Leziowych 10.12.12, 17:37 Leziuniu, upij się na zdrowie, albo jak tylko chcesz, ale nie zwalaj na nas, bo my do Ciebie naprawdę stoimy otworem Odpowiedz Link
leziox Re: Kacik porad Leziowych 10.12.12, 18:00 Na kogos trzeba zwalic a poza tym,jak widze,to mnie nawet pomarudzic nie mozna,czy jak? Za stanie do mnie otworem uprzejmie dziekuje i prosze o wiecej Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kacik porad Leziowych 10.12.12, 18:06 Zupełnie zapomniałam o Twoim prawie do marudzenia - przepraszam, przepraszam, przepraszam! Sama dzisiaj marudna byłam, jak nie wiem, kto. Jak stara panna. Cały dzień przynudzałam kolegom w pracy, ale o dziwo - po wyjściu z niej natychmiast mi przeszło. Interesujace. A teraz o poradę poproszę: jak już sie zdarzy być marudnym, to co lepiej zrobić: oddać się bez reszty marudzeniu, czy zaciekle z nim walczyć w sobie samym? Odpowiedz Link
leziox Re: Kacik porad Leziowych 10.12.12, 18:35 Najlepiej pomarudzic,albowiem kazda forma walki,zwlaszcza z samym soba wymaga jakichs tam ofiar. Jeszcze lepiej miec jakas ofiare do zagadania.Ja to zalatwiam w ten sposob,ze stawiam komus wódke,a po paru kielonkach to i tak juz wszystko jedno co kto gada,ale udaje ze slucha,dalej pijac i nawet nie ucieka jak ja sobie cos tam pieprze od rzeczy. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Kacik porad Leziowych 11.12.12, 16:59 Potrzebuję rady Co mam zrobić aby kręgosłup nie bolał już nigdy wiecej ? Odpowiedz Link
anus-hka Re: Kacik porad Leziowych 11.12.12, 17:24 o no właśnie też bym chciała wiedziec....bo ja mam nie dźwigac, nie skakac, nie biegac, nie robic gwałtownych ruchów, nie wieszac zwłaszcza prania, nie seksic sie gwłtownie....najlepiej to sie połozyc i umrzec Odpowiedz Link
leziox Re: Kacik porad Leziowych 11.12.12, 17:26 Aby kregloslup nie bolal juz nigdy wiecej,trzeba przestac zyc. Nie wiem czy jest to jednak taka alternatywa,jakiej szukalas,Czarna. Odpowiedz Link
leziox Re: Kacik porad Leziowych 11.12.12, 17:27 No wlasnie,najpierw napisalem a potem przeczytalem co napisala Anuzia. To wlasnie jest dublowanie tematów,hehe. Odpowiedz Link
m.maska Re: Kacik porad Leziowych 11.12.12, 19:47 Ja sie nie odwaze wyrazic prosby o porade, dopoki nie znam cennika - bo to moze drogo wypasc Odpowiedz Link
girl_32 Re: Kacik porad Leziowych 11.12.12, 20:09 To ja siem zapytam....,a co! Leziu ! Lepiej chcieć czy mieć....? Bo sama nie wiem. Kiedy chcę to mam a kiedy mam to chcę (więcej) Odpowiedz Link
leziox Re: Kacik porad Leziowych 11.12.12, 20:58 Kobiety juz tak maja,ze jak chca to maja,a kiedy maja to chca wiecej.A czasami jak maja zbyt dobrze i zbyt wiele to tez im zle.Lepiej chciec-czlek sie wtedy rozwija. Nie ma sie czym przejmowac,a tabletek na to nie ma. Dla Zamaskowanej:cykl porad leziowych jest bezplatny. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Kacik porad Leziowych 11.12.12, 21:44 Kobieta nieodgadniona jest ale nie to że kapryśna, nie, chociaż to też jest jaka jest, bardzo zaborcza i nie chodzi tylko o pieniądze ale ogólnie - chce samca mieć na własność, także z gotówką. Manipulować nim i używać go kiedy zechce. Na wszystkie sposoby, dosłownie Baby ach te Baby nie ożenił bym się ale kto by mi gotował prał i prasował. Bo ja tego kurwa nigdy się nie nauczę Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kacik porad Leziowych 11.12.12, 22:14 Jak ja się, kurwa, nauczyłam fugi kłaść i gipsować ściany, to dlaczego ty, facet, nie możesz się nauczyć prać (w pralce??) i prasować? To jest dla mnie, kurwa, niezrozumiałe. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Kacik porad Leziowych 11.12.12, 22:52 Ja kurwa własnym oczom nie wierzę . Debi zaskoczyłaś mnie Odpowiedz Link
leziox Re: Kacik porad Leziowych 11.12.12, 23:11 Ja tez nie rozumiem.Umiem gipsowac,klasc fugi,prac,gotowac i prasowac.Ach i skarpetki umiem zacerowac i guzik sobie przyszyc jak trzeba. Co tu w tym trudnego?Nie tylko lac w morde wóde umiem,jak ktos by tam mogl pomyslec. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kacik porad Leziowych 12.12.12, 05:29 Zaskoczyłam? Ale chyba nie gipsowaniem i fugami? Odpowiedz Link
black-sandra Re: Kacik porad Leziowych 12.12.12, 12:10 debi_bebi napisała: > Zaskoczyłam? Ale chyba nie gipsowaniem i fugami? No co Ty , gipsowanie i fugi to pestka w porównaniu z kurwami w Twoim wykonaniu , nie są dziłam , że też to potrafisz Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kacik porad Leziowych 12.12.12, 19:50 Jak mówiłam- przy odrobinie dobrej woli i chęci wielu rzeczy można się nauczyć. W razie potrzeby sięgasz po nie, i masz Odpowiedz Link
black-sandra Re: Kacik porad Leziowych 12.12.12, 22:49 Debi jesteś bardzo zdolną i zaskakującą kobieta , gdybym była mężczyzną zakochałabym się w Tobie na zabój Odpowiedz Link
leziox Re: Kacik porad Leziowych 12.12.12, 22:56 Oj tam, oj tam,Debi ma po prostu ujmujacy styl zycia i bycia i tyle.Ale lubi tez szpileczke w dupe wsadzic jak ma ku temu okazje W kazdym razie nie jest nudna Odpowiedz Link
leziox Re: Kacik porad Leziowych 12.12.12, 23:25 No ja kocham Debi juz bardzo dawno i wcale sie tego nie wstydze.Miloscia blizniego. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kacik porad Leziowych 13.12.12, 05:36 Jakie piękne wyznanie, Leziu Odwdzięczę się i wyznam, że wg mnie jesteś jednym z nielicznych mężczyzn, z którymi (tak sobie wyobrażam) można by żyć, pić i uprawiać dymanko bez zbędnych obciążeń psychicznych. Odpowiedz Link
leziox Re: Kacik porad Leziowych 13.12.12, 10:57 No a kto tak naprawde potrzebuje seksu z obciazeniami psychicznymi?Zreszta co tam seks-nawet najbardziej udany nie trwa az tak dlugo zeby stanowil sens zycia,bo to i zakupy trzeba zrobic i do pracy pójsc i wyprac albo wyprasowac.Stawic czola prozie zycia i sie nawzajem nie pozabijac-o,to jest sztuka! Przy okazji dziekuje za potezna dawke dobrego humoru na reszte dnia,Debinku. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Kacik porad Leziowych 13.12.12, 19:48 debi_bebi napisała: jesteś jednym z nielicznych mężczyzn, z któ > rymi (tak sobie wyobrażam) można by żyć, pić i uprawiać dymanko bez zbędnych ob > ciążeń psychicznych. _________________________________________ Naprawdę? Dawać Lezia !! Brak tych "obciążeń psychicznych" jest dla mnie bardzo pociągający ) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kacik porad Leziowych 13.12.12, 20:07 Rybka, to tylko moje wyobrażenia Ale se myślę, że Lezio nie udaje kogoś, kim nie jest, nie opowiada głupot, by ugrać swoje, nie kłamie bez powodu, ani z powodem , i jakby np. bzyknął inna panienkę, to by przyszedł i powiedział: bzyknąłem dziś inna panienke, fajnie mi było - i obojgu nam byłoby fajnie, bo ja wolę kawę na ławę niz robienie ze mnie idiotki i karmienie bajeczkami. Tego nie wybaczam. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Kacik porad Leziowych 13.12.12, 20:20 Jesli Twoje wyobrażenie o Leziu jest prawdziwe (z obserwacji mojej wynika, że może być to prawdą, przynajmniej w niektórych punktach, bo nie dane mi było mi poznac jego osobiście, ale samo czytanie jego daje pewien obraz o człowieku... ), to to jest bardzo przyzwoity facet jak na te cholernie złe czasy, gdzie mądrego i fajnego faceta to nie uświadczysz... Odpowiedz Link
black-sandra Re: Kacik porad Leziowych 13.12.12, 20:49 Lezio to bardzo kontrowersyjna osoba , w moim mniemaniu oczywiście ale jeśli jest tak jak mówi Debi , a trza jej wierzyć na słowo bo sama osobiście zna Tego osobnika to spoko gość z tego Leziunia naszego i cieszę się , że tutaj trafiłam Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kacik porad Leziowych 13.12.12, 05:30 A wiesz Ty co, Sandruś? Ostatnio doszłam do wniosku, że jest o wiele więcej kobiet, z którymi chętnie bym się ożeniła, niż mężczyzn, za których wyszłabym za mąż. Prawdę mówiąc, tych ostatnich to chyba wcale nie ma Odpowiedz Link
black-sandra Re: Kacik porad Leziowych 13.12.12, 20:47 powiem Ci Debi , ża ja jakoś specjalnie pociągu do kobiet nie mam , a propozycji juz kilka w zuciu miałam wolę jednak facetów ale z ożenku się już wyleczyłam , teraz tylko będę się bawić Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kacik porad Leziowych 13.12.12, 22:20 Też nie mam pociągu do kobiet, bo inaczej już dawno zostałabym lesbijką, jednak zauważam, że częściej więcej w nich widzę wartości, niż w obiektach ich westchnień Odpowiedz Link
black-sandra Re: Kacik porad Leziowych 13.12.12, 22:28 Zgadza się ale niestety bez facetów nie da się zyć , więc trza ich wikorzystac do tego do czego się nadają , a z wartościowymi ludzmi ( kobietami ) stworzyć prrzyjażnie na wieki . Odpowiedz Link
debi_bebi Ratunku! 16.12.12, 18:50 Forum Leziowe, jak na nie kliknę, od rana wyskakuje mi jako nieistniejące lub niedostępne. To samo mam z Wypranymi, i nie mogę się na obydwa prostą drogą dostac, tylko tylnym wejściem, czyli od przyjaciół, albo od własnych postów. Cała reszta for działa normalnie. Czy ktoś też tak miał lub ma ?? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Kacik porad Leziowych 12.12.12, 06:56 Lepiej zamilknę Ale ryby nie złowisz a ja tak. No bo jeśli tak, no to jesteś Matka Polka a ja leże i kwiczę miłego dnia debi_bebi napisała: > Jak ja się, kurwa, nauczyłam fugi kłaść i gipsować ściany, to dlaczego ty, face > t, nie możesz się nauczyć prać (w pralce??) i prasować? To jest dla mnie, kurwa > , niezrozumiałe. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kacik porad Leziowych 12.12.12, 07:03 Wszystkiego można się nauczyć przy odrobinie dobrej woli i chęci. Łowienie ryb zaliczyłabym jednak w moim przypadku do przyjemności, a nie do zakresu umiejętności przydatnych w codziennym w życiu. Zresztą łowienie to nie wszystko. Jeszcze potem trzeba rybę przyrządzić do zjedzenia Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kacik porad Leziowych 12.12.12, 06:05 to i ja zapytam alfy i omegi naszej. Jak tu sie poskładać ? No jak? Odpowiedz Link
leziox Re: Dla Tropci 12.12.12, 10:10 Poskladanie sie to nie taka prosta sprawa.Wszystko zalezy od tego,jak sie czlek rozlozyl i jak dalece posuniete jest rozlozenie sie.Bo mozna sie rozlozyc tak tylko troche i byc tylko lekko zgietym,mozna byc przygietym,podupadlym,upadlym,oraz calkowicie padnietym-lezacym na lopatkach. Jak sie jest na dnie calkiem,to poskladanie sie powinno przebiegac powoli ale systematycznie,bo natura naglych ruchów nie lubi.Nie powinno sie przy tym uzywac zadnych etanoli ani innych uzywek,które spowalniaja proces spowalniania sie,mimo ze na poczatku wywoluja euforie. Proces poskladania sie nie przebiega tak jak skrecanie mebli z IKEA np,tylko zupelnie inaczej i podobny jest do skladania z kupki fragmentów-calego obrazka. Czyli-chcesz sie poskladac-uzyj do tego psychicznych puzzli i ulóz swe rozsypane jestestwo. Ps.prawdziwe puzzle równiez nie zaszkodzá w dázeniu do idealnego poskladania sie. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Dla Tropci 12.12.12, 10:21 aż mię z trwogi zatchnęło gdym ujrzała tak wnikliwą i dogłębną analizę rozłożenia. I wdzięczna jestem Leziowi i że nie doszedł do rozkładu. Bo doszło do mnie,że żyję. Żyję i to jest najważniejsze. Nad upadłością chwilkę zawisłam i fakt w zeszłym roku byłam kobieta upadłą , ale w tym roku jeszcze nie zaliczyłam gleby mimo,że ślisko. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Ja sie pytam 12.12.12, 06:42 jak sie rozdwoić???? nie mylić z rozmnażaniem... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Ja sie pytam 12.12.12, 06:59 tak by być jednocześnie w dwóch miejscach na raz Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Ja sie pytam 12.12.12, 06:59 Bo z jednej pary misiów może powstać bardzo wiele misiów. Tylko wiatr do tego potrzebny i chuć Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ja sie pytam 12.12.12, 07:14 Czarek nie wie, gdy o wietrze godo. Wiatrem to jeno pyłki można roznosić. U człeka..u człeka to przynajmniej potrza usiąść na desce klozetowej ... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Ja sie pytam 12.12.12, 07:40 tropem_misia1 napisała: > Czarek nie wie, gdy o wietrze godo. > Wiatrem to jeno pyłki można roznosić. > U człeka..u człeka to przynajmniej potrza usiąść na desce klozetowej ... > ha ha wiatrołapy zakładać ja sie chce zapylonym byc....no tak z ,kwiatka na kwiatek to by co niektórym pasiło... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Ja sie pytam 12.12.12, 09:25 a coś kiedyś słyszałem o wiatropylnych ze stanęła w przeciągu i zaskoczyła. Bo pyłki Jej nawlatały na Ojczyzny łono Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ja sie pytam 12.12.12, 10:07 na Ojczyzny łono .to by się zgadzało , bo dzięcielina rumieńcem zapałała....teraz wiem czemu Odpowiedz Link
leziox Re: Ja sie pytam 12.12.12, 10:12 Aby sie rozdwoic,wystarczy zapasc na rozdwojenie jazni. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Ja sie pytam 12.12.12, 10:28 I na Melynie świętować będziemy, więc choinke zdobyłam flachy pełne!!! Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Ja sie pytam 12.12.12, 10:39 Flachy pełne. I to jest wiadomość dnia - że te choinkowe flachy są pełne pierwsza flaszka druga flaszka.....do Trzech Króli wystarczy Odpowiedz Link
leziox Re: Ja sie pytam 12.12.12, 10:48 O!Takiej choinki to nikt na Melynie nie powstydzilby sie! Mozna by bylo przy niej przesiedziec niejeden dzien Odpowiedz Link
rudka-a Re: Ja sie pytam 12.12.12, 17:34 Ano wstydzić sie nie ma czego kucharek dobrych tu dosyć, więc i coś na zagrychę można upichcić...śledzik dobry w śmietanie, ewentualnie bigosik, lub flaczki... końkretnie, żeby wątróbki nie nadwyrężyć zbytnio )) Odpowiedz Link
anus-hka Re: Kacik porad Leziowych 13.12.12, 18:16 byc kobietą i nie wkurzac tym innych Odpowiedz Link
anus-hka Re: Kacik porad Leziowych 13.12.12, 21:13 no to ja się Ciebie pytam bo mnie sie zdaje ze nie ale sie moge mylic Odpowiedz Link
leziox Re: Kacik porad Leziowych 13.12.12, 21:54 Dobra ale ja sie nie wypowiem,bo rozne kobiety po swiecie chodza przeciez-anioly,diablice i takie nijakie.Zalezy na jaka sie trafi. Odpowiedz Link
trzpiot_1 Re: Kacik porad Leziowych 16.12.12, 19:38 Forum Leziowe, jak na nie kliknę, od rana wyskakuje mi jako nieistniejące lub niedostępne. To samo mam z Wypranymi, i nie mogę się na obydwa prostą drogą dostac, tylko tylnym wejściem, czyli od przyjaciół, albo od własnych postów. No ale jak tak wchodzę, to tylko widzę wątek, na który się dostałam, nic więcej. Cała reszta for działa normalnie. Czy ktoś też tak miał lub ma ?? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kacik porad Leziowych 16.12.12, 19:50 O, ja się zastanawiałam, gdzie się zapodziały moje sygnaturki, a to Trzpiot je miał na przechowanie. Znaczy moje alter ego. Se odbieram. Odpowiedz Link
leziox Re: Kacik porad Leziowych 16.12.12, 19:55 Podobno Gazeta znowu "ulepsza"wszystko co ulepszyc sie da. Kiedys bedzie lepiej.Moze. Ale taki upór w dazeniu do Melyny trza by bylo wynagrodzic-Trzpiot-masz dzisiaj gratisowa flaszke cocktailu z wilczej jagody na autovidolu z dodatkiem niezamarzajacego plynu do chlodnic-Borygo. Na zdruffko! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kacik porad Leziowych 16.12.12, 20:01 No bo, kurde, akurat dwa najulubieńsze fora mi tak "urządzili: Twoje i Wypranych. Już myślałam, że może mam bana, więc użyłam Trzpiota, żeby się przekonać, ale z nim ta sama sytuacja. Zdrówko, Leziu. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kacik porad Leziowych 17.12.12, 20:12 W dalszym ciągu nie mogę się dostać do Melyny ani do Wypranych normalną drogą. Wyskakuje mi "Podane forum nie istnieje lub jest niedostępne". Napisałam maila w tej sprawie, i chyba tymczasem zawieszę tu swoja działalność, aż coś się naprawi, bo włażenie tylnymi drzwiami i ograniczenie widoczności tylko do jednego wątku sprawia, ze to, co było dla mnie przyjemnością (czyli pisanie), staje się dokuczliwe. Odpowiedz Link