czarek_sz Re: Rozdymacie 15.01.13, 08:59 Bywa że nie tylko rozdymam nozdrza ale nadymam się też. I wicie rozumicie nie o takie przyziemne 'nadymanie się' mi chodzi po prostu od czasu do czasu,łapię powietrze /jak ryba wyjęta z wody/ ile się zmieści i wtedy jestem nadymany jak balon meteo miłego dzionka Melyno. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Rozdymacie 15.01.13, 09:27 patrzę jak wciągam i wypuszczam im głębiej tym bardziej rozdymam ) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Rozdymacie 15.01.13, 10:24 anus-hka napisała: > patrzę jak wciągam i wypuszczam > im głębiej tym bardziej rozdymam > ) a to tak z zalotności? ))))))) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Rozdymacie 15.01.13, 11:08 anus-hka napisała: > jak zwał tak zwał > oddychać trzeba) ale oddychanie jest różne w zależności od sytuacji może być nawet jednostajnie przyśpieszone Odpowiedz Link
anus-hka Re: Rozdymacie 15.01.13, 11:16 no tak - ciało przyspiesza jednostajnie jak sie spóźni np) dobiegnie to potem dyszy a że głęboko musi ( wprost proporcjonalnie do pojemności płuc ) to się rozdymają Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Rozdymacie 15.01.13, 11:43 znaczy zaleca się dostojnie przemieszczać Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Rozdymacie 15.01.13, 10:23 czarek_sz napisał(a): > Bywa że nie tylko rozdymam nozdrza ale nadymam się też. I wicie rozumicie nie o > takie przyziemne 'nadymanie się' mi chodzi po prostu od czasu do czasu,łap > ię powietrze /jak ryba wyjęta z wody/ ile się zmieści i wtedy jestem nadymany j > ak balon meteo miłego dzionka Melyno. Znaczy się nie jesteś totalnie wku............ny tylko chciałbyś ulecieć w przestworza? Odpowiedz Link
leziox Re: Rozdymacie 15.01.13, 11:27 Rozdymam zawsze wtedy nozdrza kiedy jestem w galopie.Przy tym lubie dziko r z e c´. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Rozdymacie 15.01.13, 12:07 super.halusia napisała: > piszesz o kopycie końskim ano konie są przepiękne Lezia na oczy nie widziałam. Odpowiedz Link
leziox Re: Rozdymacie 15.01.13, 12:24 Co ru sie czepiac definicji,kón jaki jest,kazdy widzi. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Rozdymacie 15.01.13, 12:36 A zwłaszcza przemierzający prerie Dzikiego Zachodu Odpowiedz Link
leziox Re: Rozdymacie 15.01.13, 13:26 To ze nie kazdy widzi,jaki jest Lezio,lezy w tym,ze nadal otacza go pewna aura tajemniczosci,nie jak jakiegos tam kunia. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Rozdymacie 15.01.13, 18:42 I nie zdzierajmy tej aury dajmy się ponieść wyobraźni przeca czasem rzeczywistość nas przerasta no nie? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Rozdymacie 15.01.13, 19:10 Rozdymam, kiedy próbuję uchwycić ładny zapach Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Rozdymacie 15.01.13, 19:15 A kiedy mną nerwy trzęsą, wtedy mam krótki i płytki oddech, i cała się spinam. To jest bardzo nieprzyjemne. Cmok, Tropcia. Odpowiedz Link
leziox Re: Rozdymacie 15.01.13, 19:18 Wtedy to ja zamykam rozdete nozdrza otwierajac otwor gébowy w który wlewam jakas dobra uspokajajaca nalewke wypédzoná przez Krzyzaków albo Anglosasów. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Rozdymacie 15.01.13, 19:20 a ofiara grzecznie połyka , by móc potem zaczerpnąć powietrza no...... czy to nie jest przemoc? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Rozdymacie 15.01.13, 19:43 Mam wrażenie, że Lezio mówi o tym, że sam w siebie wlewa . Wlew doustny. Nie mylić z innymi rodzajami wlewów Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Rozdymacie 15.01.13, 19:50 Jeszcze raz wgłębiłam się w lekturę i stwierdzam,że masz rację. Miałam podkład z TV gdzie ktoś znowu kogoś coś tam. Stąd takie a nie inne skojarzenie. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Rozdymacie 15.01.13, 19:50 swoją drogą taki wlew ustny jest po prostu cudny.))))))))) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Rozdymacie 15.01.13, 20:01 Tak mnie zastanowiło właśnie, jak to jest z piciem alkoholu. Tzn. chodzi mi o to, czy przyjemność picia obejmuje połączenie rytualnego wlewania w siebie poprzez otwór gębowy płynu + rodzaj płynu, czyli alkohol? Tzn. gdyby wlewać alkohol przez lejek rurą od razu do żołądka, to czy to by było równie przyjemne ? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Rozdymacie 15.01.13, 19:19 Ja się robię blada podobno.Ócz mych mógłby mi pozazdrościć Zeus takie błyskawice sieją)) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Rozdymacie 15.01.13, 19:28 Zeus miał przydomek "Gromowładny", ale już dokładnie nie pamiętam, czym on tymi gromami rzucał. Za to oczywiście natychmiast mam nieodpowiednie skojarzenia Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Rozdymacie 15.01.13, 19:52 ręką je rzucał ale oczami byłoby mu wygodniej prawda? Odpowiedz Link
leziox Re: Rozdymacie 15.01.13, 20:40 Gdyby je rzucal czyms innym,to z pewnoscia móglby sie byl na Olimpie dorobic przydomka "Gromochujny". Ale by kariere wsród bogin zrobil.A zreszta i bez tego wybzykal je tam chyba wszystkie i to nieraz. Która by odmówila kierownikowi? Odpowiedz Link
leziox Re: Rozdymacie 15.01.13, 20:49 PS.Jesli chodzi o alkohol,to nie tylko liczy sie szum w glowie przez niego wywolany ale i smak,samo przezycie tego rytualu.W zwiazku z tym rura to najlepsza jest na deszczówke,natomiast do wlewu ankohla najlepsza jest szklaneczka,mlaszczenie w ustach i dopiero lykanie.A potem lekko zakradajace sie w glówke uczucie milego znietrzezwienia.Ahhhh!!! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Dziś 16.01.13, 18:46 jestem pęknięta. Dużoooo pracy było. Na dodatek papierki do domku wzięłam. obwąchuję - na rubryczki się wgapiam ...nie pomaga nic. Mam wypełnić te rubryczki a tym samym rozkaz szefowej. Zielonego pojęcia nie mam.(: Czy elektro -magnetyczne jest fizyczne?........ Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Dziś 16.01.13, 19:52 Uzupełnię te ufa dla mnie papiery zawsze były pięta achillesową Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dziś 16.01.13, 20:17 Ja papiery lubię, za to załatwiania spraw nie lubię. Oczywiście kochane życie bardzo oszczędza mi tego, co lubię, podtykając mi stale pod nos to, czego nie lubię. Powyższe nie dotyczy Tropci ani żadnej innej istoty, która tutaj jest, albowiem stanowicie przesympatyczny i niezmiennie podnoszący mnie na duchu wyjątek od reguły Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Dziś 16.01.13, 20:57 a ja już przebrnęłam przez 3 stronicowe rozporządzenie ministra ha! uJuż prawie wiem o co się rozchodzi w tych tabeleckach ale ale karoshi mi nie grozi) ( też nie znałam )) ) jutro zrobię resztę Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dziś 16.01.13, 21:09 Zawsze czułam podskórnie, że bystra i inteligentna z Ciebie istota - taka, co to nawet rozporzadzenie ministra jej nie załamie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Dziś 16.01.13, 21:24 )))) to nie yntelygencja jeno strach ,że zostanę pożarta razem z bucikami!! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dziś 16.01.13, 21:28 To Ty tez masz takiego Herod Babola Szefola, jak ja? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Dziś 16.01.13, 21:41 Jest inna inaczej. Potrafi wejść .Powiedzieć jedno słowo, w porywach dwa i potrza się domyśleć o co się rozchodzi. Potrafi zabić spojrzeniem i odwrócić się na pięcie . ale ale z drugiej strony jest sprawiedliwa jest Człowiekiem co odczułam na własnej skórze i chyba zawsze będę jej bronić Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dziś 16.01.13, 21:57 O, to zazdroszczę. Moja obecna to chodząca hipokryzja z cyklicznie napadową tendencja do wdeptywania innych w błoto. Odpowiedz Link