tropem_misia1 31.03.13, 08:22 wstało? Może oczy,może mózg, a może ciało? Tej godziny tak mi brak(: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Co Wam 31.03.13, 08:55 Zapomniałem wczoraj ustawić zegarków i gnaliśmy rano ze ślubną na Rezurekcje jak ciężko skacowani do najbliższej Melyny po odtutkę co by nie gadać Święta napoczęte a to znaczy że jak za króla Sasa trzeba jeść pić i popuszczać pasa wesołych Świąt Misiu wesołych Melyno Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Co Wam 31.03.13, 12:38 brzuszki napchało? Ja po śniadanku tak sutym,że na obiad krzywo patrzę. a żurku to nic nie przebije Odpowiedz Link
leziox Re: Co Wam 31.03.13, 14:27 Ogóreczek z rana,sledzik w occie-calkiem dobre rzeczy. Na sniadanko byla buleczka z serkiem i herbatka. I starczy. Odpowiedz Link
leziox Re: Co Wam 31.03.13, 16:25 A co mam sie zazerac a potem narzekac?Dla mnie to dzien jak codzien. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Co Wam 01.04.13, 08:45 W wolne, to jeszcze pół biedy, ale jak przyjdzie zrywać się do pracy... Nieciekawie będzie, co najmniej przez jakiś czas. Że też nikt nie pomyśli, żeby obywatelowi przynajmniej w godzinach nie mieszać i tym samym cokolwiek mu ulżyć, albo przynajmniej wytłumaczyć mu, gdzie tu sens i logika, żeby wiedział i raźniej znosił, to nie! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Co Wam 01.04.13, 08:56 Los jest dla mnie łaskawy. Od wtorku zasuwam na 13:00......... Przez trzy tygodnie. Potem będę cierpieć. Trudno mi było tylko w niedzielę co by zdążyć na śniadanie wielkanocne ) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Co Wam 01.04.13, 10:17 Potem może już będzie wiosna, i świat stanie się bardziej przyjazny nawet o bladym świcie, co oby wreszcie nastąpiło, zanim się w gminach fundusze na odśnieżanie w bilans ujemny zamienią. O! I to bym nazwała pobożnymi życzeniami Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Co Wam 01.04.13, 10:36 a i lament podnieśli na TV na temat okresu ciepłowniczego Odpowiedz Link
leziox Re: Co Wam 01.04.13, 15:27 A czego podnosza ten lament,jesli i tak klient za wszystko zaplaci? Ps.U mnie przyszla wiosna a na forum przyszla Debi. Idzie ku lepszemu Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Co Wam 01.04.13, 18:07 A tam. Dziś takie czasy, że niczego nie można być pewnym, zwłaszcza chodzeniu ku lepszemu. Człowiek idzie, idzie, a tu nic nie widać. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Co Wam 01.04.13, 18:13 Bo głowę potrza podnieść. Z podniesiona głową jest inaczej ) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Co Wam 01.04.13, 18:18 No pewnie. Ptaszor jakiś zamiast na czubek głowy, w oko może narobić Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Co Wam 01.04.13, 18:36 Dyć nie mówię odrzuconą do zadu jeno uniesioną , by czoło jasne i dumne stawiało światu opór ....NO! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Co Wam 01.04.13, 18:14 leziox napisał: > A czego podnosza ten lament,jesli i tak klient za wszystko zaplaci? > Ps.U mnie przyszla wiosna a na forum przyszla Debi. > Idzie ku lepszemu Lamentują za użytkowników ciepełka Odpowiedz Link