kruwsko66 22.06.06, 18:09 kto gdzie wyjezdza w te lato na wakcje w te piekne sloneczne dni lipiec ma byc jeszcze ladnyale w serpniu ma lac i to bedzie koniec lata lepij przeuszcie urlopy sierpniowe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: wkacje 22.06.06, 19:19 A skąd takie dalekosiężne prognozy pogodowe masz?Jeżeli się sprawdzą to córce w drugiej połowie sierpnia nie udałyby się wakacje nad morzem.Ona juz nie ma odwołania bo zapłaciła wczasy we Władysławowie.Ma też urlop w lipcu ale nigdzie nie jedzie .Tylko wnuki jadą .Jedno na kolonię do Zakopanego.Drugie do babci tej drugiej. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: wkacje 22.06.06, 20:28 Zobaczymy czy sie sprawdzi.Nad morzem przez ostatnie 3 lata właśnie w drugiej polowie sierpnia była ładna urlopowa pogoda.W zeszłym roku to nawet pierwsza połowa wrzesnia była upalna. Odpowiedz Link
pluskat Re: wkacje 22.06.06, 20:39 ja tam nic nie planuje, zobaczymy jak to bedzie. planuje natomiast malowanie salonu. powinnam zaczac juz dzis, ale jakos glowa mnie rozbolala od tego upalu. Odpowiedz Link
kicior99 Re: wkacje 23.06.06, 10:37 a ja jutro jade do Bristolu - tak wygladaja moje wakacje =) Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: wkacje 23.06.06, 10:52 A musisz stronic od dalszych i dłuższych wakacyjnych wyjazdów.Co w tym przeszkadza jak zdrówko to jesteś usprawiedliwiony.Ale w bristolu też pewnie znajdziesz ciekawe miejsca do odwiedzenia. Odpowiedz Link
kicior99 Re: wkacje 23.06.06, 11:14 Bristol juz znam =) Po prostu jade odpoczac. Przeszkadza - kolezanka poszla na operacje i urlopy sa zawieszone na co najmniej poltora miesiaca. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: wkacje 23.06.06, 11:42 Szkoda.Perspektywy na dłuższy wypoczynek,ktory by Ci się nalezał w tym przypadku żadne. Odpowiedz Link
kicior99 Re: wkacje 23.06.06, 11:46 no... marzy mi sie poludniowa Anglia, przyjezdza Minik (moj przyjaciel) moglibysmy sie powloczyc, ale urlopu nie daja. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: wkacje 23.06.06, 11:54 Może uda Wam sie choc weekendy gdzięś powłóczyc dla relaksu.Południowa Anglia to przeciez niedaleko od miejsca gdzie teraz mieszkasz. Odpowiedz Link
kicior99 Re: wkacje 23.06.06, 12:03 wlasnie dlatego =) Ja mieszkam wlasnie w poludniowej Anglii, mikik w srodkowej. Ale pewnie przegadamy stracone 3 lata, kiedy klocilismy sie na smierc i zycie - tak naprawde nie pamietam o co... Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: wkacje 23.06.06, 12:08 Niepotrzebne na ogół kłótnie są prawie zawsze nie wiadomo o coi póżniej po czasie się ich załuje ,ze wybuchały.A Mikik Od kiedy jest w Anglii? Tez tam pracuje? Odpowiedz Link
kicior99 Re: wkacje 23.06.06, 12:19 tez. Od ponad roku. To bylo wtedy kiedy obu nam bylo ciezko - ja po "przygodzie" w Lesznie, on - podczas rozwodu rodzicow. A ze temperamenty obaj mamy cholernie ostre - stalo sie. Nawet nie wiem, co tak naprawde zainicjowalo klotnie. Potem klocilismy sie o wszystko i wrzucalismy sobie na kazdy temat. Potem nie gadalismy w ogole. A teraz doszlismy do wniosku ze bylismy skonczonymi kretynami, bo tak naprawde dalej sie bardzo lubimy i szanujemy. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: wkacje 23.06.06, 12:26 No to te temperamenty cholenie cholerne troche utemperujcie.Widac już sie zaczęło i zrozumieliście ,ze nie warto sobie szarpac nerwów.A "przygodę " w Lesznie jak to nie Twoja osobista tajemnica,Chętnie poznałabym na mailu. Odpowiedz Link
kicior99 Re: wkacje 23.06.06, 12:34 wszyscy znaja. Dostalem niby prace (wlasciciel firmy chcial zalozyc komercyjne radio internetowe, kiedys juz zalozyl radio, ktore istnieje do dzis, stad moje zaufanie do niego) i w zasadzie po miesiacu wszystko sie skonczylo, z sekundy nja sekunde stracilem prace, pokoj, wszystko... Znalazlem sie doslownie na brulu. Po tygodniu zalamki i mieszkania w lesie (!) pojechalem do Pily i zupelnie przypadkowo zamieszkalem u Michala. Reszte znasz... Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: wkacje 23.06.06, 12:44 To rzeczywiście "przygoda leśna".Nie znałam jej bo mnie wtedy w internecie jeszcze pewnie nie bylo.Ale miałeś w tej przygodzie i dobre strony.Nasłuchałes sie szumu drzew i spiewu ptaków do woli.Skojarzyłam to teraz z tym wątkiem na forum jedynki "żegnajcie"Bo tam wspominałes o tym.Ale bez szczegółów. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: wkacje 23.06.06, 20:08 robert pzreciesz wakacje mozemy spedzic razem coza problem i jaki szlaban chetnie sie z toba powucze po karbutach ale jusz samochodem Odpowiedz Link
kicior99 Re: wkacje 03.07.06, 11:36 michal, chcialbym abys byl nieco bardziej samodzielny. Pamietaj ze mamy zyc razem, ale osobno. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: wkacje 03.07.06, 11:47 Chyba trudno Wam będzie to osiągnąc przy dwóch dość porywczych charakterach. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: wkacje 03.07.06, 19:27 Będziecie musieli sie starać.Po co wkońcu zatargi ?co one dają? Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: wkacje 04.07.06, 10:35 niewiem dla roberta to jest codziennosc on musi sie wydzec na mnie bo by byl chory caly dzien jak by sie niewydar Odpowiedz Link