22.06.06, 18:09
kto gdzie wyjezdza w te lato na wakcje w te piekne sloneczne dni lipiec ma
byc jeszcze ladnyale w serpniu ma lac i to bedzie koniec lata lepij
przeuszcie urlopy sierpniowe
Obserwuj wątek
    • mi.ka.n Re: wkacje 22.06.06, 19:19
      A skąd takie dalekosiężne prognozy pogodowe masz?Jeżeli się sprawdzą to córce w
      drugiej połowie sierpnia nie udałyby się wakacje nad morzem.Ona juz nie ma
      odwołania bo zapłaciła wczasy we Władysławowie.Ma też urlop w lipcu ale nigdzie
      nie jedzie .Tylko wnuki jadą .Jedno na kolonię do Zakopanego.Drugie do babci
      tej drugiej.
      • kruwsko66 Re: wkacje 22.06.06, 20:14
        tak muwili w prognozie pogody
    • mi.ka.n Re: wkacje 22.06.06, 20:28
      Zobaczymy czy sie sprawdzi.Nad morzem przez ostatnie 3 lata właśnie w drugiej
      polowie sierpnia była ładna urlopowa pogoda.W zeszłym roku to nawet pierwsza
      połowa wrzesnia była upalna.
      • pluskat Re: wkacje 22.06.06, 20:39
        ja tam nic nie planuje, zobaczymy jak to bedzie.
        planuje natomiast malowanie salonu.
        powinnam zaczac juz dzis, ale jakos glowa mnie rozbolala od tego upalu.

• kruwsko66 Re: wkacje 23.06.06, 07:34
          malowanie salonu bardzo fajne wakacje:)))))))))
          • pluskat Re: wkacje 23.06.06, 08:27
            zebys wiedzial :))
            • kicior99 Re: wkacje 23.06.06, 10:37
              a ja jutro jade do Bristolu - tak wygladaja moje wakacje =)
              • mi.ka.n Re: wkacje 23.06.06, 10:52
                A musisz stronic od dalszych i dłuższych wakacyjnych wyjazdów.Co w tym
                przeszkadza jak zdrówko to jesteś usprawiedliwiony.Ale w bristolu też pewnie
                znajdziesz ciekawe miejsca do odwiedzenia.
                • kicior99 Re: wkacje 23.06.06, 11:14
                  Bristol juz znam =) Po prostu jade odpoczac. Przeszkadza - kolezanka poszla na
                  operacje i urlopy sa zawieszone na co najmniej poltora miesiaca.
                  • mi.ka.n Re: wkacje 23.06.06, 11:28
                    A jak miną przeszkody to cos planujesz?
                    • kicior99 Re: wkacje 23.06.06, 11:35
                      to juz bedzie Michal i bede mial szlaban =)
                      • mi.ka.n Re: wkacje 23.06.06, 11:42
                        Szkoda.Perspektywy na dłuższy wypoczynek,ktory by Ci się nalezał w tym
                        przypadku żadne.
                        • kicior99 Re: wkacje 23.06.06, 11:46
                          no... marzy mi sie poludniowa Anglia, przyjezdza Minik (moj przyjaciel)
                          moglibysmy sie powloczyc, ale urlopu nie daja.
                          • mi.ka.n Re: wkacje 23.06.06, 11:54
                            Może uda Wam sie choc weekendy gdzięś powłóczyc dla relaksu.Południowa Anglia
                            to przeciez niedaleko od miejsca gdzie teraz mieszkasz.
                            • kicior99 Re: wkacje 23.06.06, 12:03
                              wlasnie dlatego =) Ja mieszkam wlasnie w poludniowej Anglii, mikik w srodkowej.
                              Ale pewnie przegadamy stracone 3 lata, kiedy klocilismy sie na smierc i zycie -
                              tak naprawde nie pamietam o co...
                              • mi.ka.n Re: wkacje 23.06.06, 12:08
                                Niepotrzebne na ogół kłótnie są prawie zawsze nie wiadomo o coi póżniej po
                                czasie się ich załuje ,ze wybuchały.A Mikik Od kiedy jest w Anglii? Tez tam
                                pracuje?
                                • kicior99 Re: wkacje 23.06.06, 12:19
                                  tez. Od ponad roku. To bylo wtedy kiedy obu nam bylo ciezko - ja
                                  po "przygodzie" w Lesznie, on - podczas rozwodu rodzicow. A ze temperamenty
                                  obaj mamy cholernie ostre - stalo sie. Nawet nie wiem, co tak naprawde
                                  zainicjowalo klotnie. Potem klocilismy sie o wszystko i wrzucalismy sobie na
                                  kazdy temat. Potem nie gadalismy w ogole. A teraz doszlismy do wniosku ze
                                  bylismy skonczonymi kretynami, bo tak naprawde dalej sie bardzo lubimy i
                                  szanujemy.
                                  • mi.ka.n Re: wkacje 23.06.06, 12:26
                                    No to te temperamenty cholenie cholerne troche utemperujcie.Widac już sie
                                    zaczęło i zrozumieliście ,ze nie warto sobie szarpac nerwów.A "przygodę " w
                                    Lesznie jak to nie Twoja osobista tajemnica,Chętnie poznałabym na mailu.
                                    • kicior99 Re: wkacje 23.06.06, 12:34
                                      wszyscy znaja. Dostalem niby prace (wlasciciel firmy chcial zalozyc komercyjne
                                      radio internetowe, kiedys juz zalozyl radio, ktore istnieje do dzis, stad moje
                                      zaufanie do niego) i w zasadzie po miesiacu wszystko sie skonczylo, z sekundy
                                      nja sekunde stracilem prace, pokoj, wszystko... Znalazlem sie doslownie na
                                      brulu. Po tygodniu zalamki i mieszkania w lesie (!) pojechalem do Pily i
                                      zupelnie przypadkowo zamieszkalem u Michala. Reszte znasz...
                                      • mi.ka.n Re: wkacje 23.06.06, 12:44
                                        To rzeczywiście "przygoda leśna".Nie znałam jej bo mnie wtedy w internecie
                                        jeszcze pewnie nie bylo.Ale miałeś w tej przygodzie i dobre strony.Nasłuchałes
                                        sie szumu drzew i spiewu ptaków do woli.Skojarzyłam to teraz z tym wątkiem na
                                        forum jedynki "żegnajcie"Bo tam wspominałes o tym.Ale bez szczegółów.
                                        • kruwsko66 Re: wkacje 23.06.06, 20:08
                                          robert pzreciesz wakacje mozemy spedzic razem coza problem i jaki szlaban
                                          chetnie sie z toba powucze po karbutach ale jusz samochodem
                                          • kicior99 Re: wkacje 03.07.06, 11:36
                                            michal, chcialbym abys byl nieco bardziej samodzielny. Pamietaj ze mamy zyc
                                            razem, ale osobno.
    • mi.ka.n Re: wkacje 03.07.06, 11:47
      Chyba trudno Wam będzie to osiągnąc przy dwóch dość porywczych charakterach.
      • kruwsko66 Re: wkacje 03.07.06, 18:26
        no chyba tak masz racie mikan
        • mi.ka.n Re: wkacje 03.07.06, 19:27
          Będziecie musieli sie starać.Po co wkońcu zatargi ?co one dają?
          • kruwsko66 Re: wkacje 04.07.06, 10:35
            niewiem dla roberta to jest codziennosc on musi sie wydzec na mnie bo by byl
            chory caly dzien jak by sie niewydar

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka