tropem_misia1 24.10.13, 04:56 Oczka,oczka,oczka sie nie otwieracie i w wielkiej senności dalej sobie trwacie hej siup kawa w dziób ....... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: noooo dobra.... 24.10.13, 05:33 głowo moja głowo czy jest jasność w tobie? bo po ciemku to ja dziś niewiele zrobię..... Odpowiedz Link
anus-hka Re: noooo dobra.... 24.10.13, 06:17 Na pilocie automatycznym funkcjonuje - dzieńdopry...kawy? Odpowiedz Link
black-sandra Re: noooo dobra.... 24.10.13, 08:58 Kawkę już dopijam , ledwo , ledwo do pracy się dzisiaj doturlałam , pada deszczyk za okienkiem szaro buro i ponuro , oj ciężki dzień dzisiaj będzie , bardzo ciężki , nawet i dwie kawki nie pomogą . Dzień dobry wszystkim Odpowiedz Link
leziox Re: noooo dobra.... 24.10.13, 12:42 Ciezkie meczarnie ludziom dokuczaja jak widac.Tym uczciwie pracujacym. Odpowiedz Link
mala200333 Re: ...a tymczasem rano...kawa... 24.10.13, 17:46 Jest moja muzą Moja poezją Mym pragnienieniem Ach! Ta rozkoszą Tez niebem Jest boginią wielbioną Ma tęsknotą wyśnioną Niezbędnym smakiem poranka ustami kochanka Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ...a tymczasem rano...kawa... 24.10.13, 18:04 o pierona : ustami kochanka to je to picie kawy rankiem jest dla mnie tak naturalne i automatyczne nie wiem czym bym ją miała zastąpić Odpowiedz Link
black-sandra Re: ...a tymczasem rano... 24.10.13, 15:34 Nooo , jakoś poszło , teraz sobie do fryzjera pójdę drzemkę sobie uciąć Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: ...a tymczasem rano... 24.10.13, 18:05 Znaczy lubisz to. Ja nie znoszę dłubania w głowie : czyli fryzjer be, dentysta be,laryngolog be,okulista be......czy to dobrze?))) Odpowiedz Link