Dodaj do ulubionych

Tak tu cicho cala dobe

15.04.14, 16:52
Zupelnie jakby czlek zaszyl sie gdzies na bagnach, daleko od traktow i sciezek, któredy chodza ludzie. Slychac tylko szum wiatru, tatarak i trzciny wyspiewuja swoje memento, zas zaby rechoczá.
Na innych forach bandytyzm, sadyzmy, bestialstwa, trollizm - a tu cisza.
Czasem sie zastanawiam, gdziez to podziewaja sie ludzie tu piszacy i co porabiaja aktualnie w realu. Czy maja tak samo pewnego rodzaju forumowy odruch wymiotny, przychodzac tu tylko z przyzwyczajenia, zasypiajac zaraz po przeczytaniu paru wersów, pisanych wciaz przez te same osoby...
Dobra taka cisza od czasu do czasu, ale i tak mam dziwne wrazenie, iz epoka for powoli sie konczy. A forumowicze albo pojda sobie na fejsboga, albo wreszcie powroca calkowicie do przasnej rzeczywistosci.
Tak czy inaczej: na zdrowie!
Obserwuj wątek
    • lounger Re: Tak tu cicho cala dobe 15.04.14, 17:19
      Na zdrowie. Fejsboga nie mam więc na razie zostanę przy forach. Z różną częstotliwością ale jednak. Witam smile
      • tamaryszek44 Re: Tak tu cicho cala dobe 15.04.14, 17:23
        Ja miałam ale wypisałam się z tej bandy, nie dla mnie taki tłok, już wolę tutejszy spokój i opanowaniesmile
        • lounger Re: Tak tu cicho cala dobe 15.04.14, 17:24
          Ludzie narzekają, że na wsi wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą a tam przecież tak samo.
          • anus-hka Re: Jeszcze trochę 15.04.14, 18:12
            Moja wieś chce być na bieżąco z moją prywatnoscią i tak sie musze troche napracować coby byli deko do tylu w newsach - mam dosyc pieniactwa w realu - nie mam FB i tak zostanie cenie spokoj a po za tym nie potrafie sie kłucić
            • anus-hka Re: Jeszcze trochę 15.04.14, 18:21
              Na zdrowie
            • zegor Re: Jeszcze trochę 15.04.14, 18:21
              Lezio,to chwilowe.Jakieś takie otępienie wiosenne,bo ani to wiosna,ani jeszcze zima.
              Ruszymy lawinowo,że nie nadążysz odpowiadać !
              Nie mam FB,nie jestem na NK.
              Na Forum te 10 lat i nie szukam czegoś innego.
              Kto polubił nasze,podobno bezsensowne gadanie,ten nie ucieknie na jadowite fora ,które niby są tematyczne,a faktycznym tematem jest podgryzanie bliźnich big_grin
              • czarek_sz Re: Jeszcze trochę 15.04.14, 18:43
                Dobrze jest pogadać pośmiać się pożartować napić wirtualnej gorzały tylko niestety ale bywa że czas by to uskuteczniać jest zaporą nie do przebycia, takie życie. Zdrowie na budowie.
                • tamaryszek44 Re: Jeszcze trochę 15.04.14, 18:47
                  Zegor napisał...
                  >>Kto polubił nasze,podobno bezsensowne gadanie,ten nie ucieknie na jadowite fora ,które niby są tematyczne,a faktycznym tematem jest podgryzanie bliźnich <<

Olać to Zegor, przecież na każdym forum, tematycznym czy nie, znajdą się jakieś zakały coby za własne niepowodzenia w realu, wyżyć się na forumowiczach.
                  • zegor Re: Jeszcze trochę 15.04.14, 18:53
                    tamaryszek44 napisała:

> Zegor napisał...
                    > >>Kto polubił nasze,podobno bezsensowne gadanie,ten nie ucieknie na jad
                    > owite fora ,które niby są tematyczne,a faktycznym tematem jest podgryzanie bliź
                    > nich <<
                    >
                    > Olać to Zegor, przecież na każdym forum, tematycznym czy nie, znajdą się jakieś
                    > zakały coby za własne niepowodzenia w realu, wyżyć się na forumowiczach.

Olałem,Tamarko big_grin Nie ma o czym mówić big_grin
                • zegor Re: Jeszcze trochę 15.04.14, 18:50
                  W związku z wiekiem ( swoim ) powinienem mieć coraz więcej czasu,
                  a mnie zaczyna go brakować !
                  Zdrowie ! Byle jak najczęściej na Forum big_grin
                  • tamaryszek44 Re: Jeszcze trochę 15.04.14, 18:58
                    https://gfx.dlastudenta.pl/fotoalbum/548/1b2/f34/a74/741314
                    • zegor Re: Jeszcze trochę 15.04.14, 19:04
                      https://static2.flaker.pl/static/images/flaker/user_submitted/f_1124615_1266166182_5_755.jpeg
                      • czarek_sz Re: Jeszcze trochę 15.04.14, 20:42
                        Zależy kto polewa bo np jakby mnie żona polewała to zawsze miałbym pusty kieliszek dlatego też akurat na tę czynność ma u mnie dożywotniego bana.
                        • leziox Re: Jeszcze trochę 15.04.14, 20:50
                          No,zawsze to milo jak tak sie ludziska zejda i w spokoju powiedza co rozweselajacego a nawet wstawia rozweselajace fotki z wódeczká.
                          Przyznam racje Czarkowi ze z czasem sa klopoty w sensie wyscigu szczurów-kiedys sie ludzie zjezdzali z calej PL,oraz z zagranicy ,spotykali sie na spédach.Bylo milo i wesolo.
                          A teraz jacys wszyscy zapracowani,zabiegani,oraz nie bardzo szczesliwi.
                          Pamietam jak bylo za komuny-owszem,wkurwial mnie ten ustrój.
                          Ale chociaz golo,bylo wesolo -podobno bylismy najweselszym barakiem w obozie socjalistycznym.
                          A teraz mamy kapitalizm i jakos nam chyba wszystkim smutniej.
                          • czarek_sz Re: Jeszcze trochę 15.04.14, 21:04
                            Dokładnie jest jak mówisz ,w tej przeklętej 'komunie' ludzie byli dla siebie zupełnie inni niż teraz chociaż prawdą jest materialnie byli znacznie ubożsi niż obecnie. Skąd to ? dużo by gadać bo to temat rzeka i co ludek to inna opinia na ten temat smile mnie osobiście bardzo brakuje TAMTYCH klimatów i wyraźnie widzę jak bardzo jako społeczeństwo się zmieniliśmy. Niestety na gorsze.
                            • girl_42 Re: Jeszcze trochę 15.04.14, 22:08
                              Nie spać !
                              Zwiedzać ! wink wink wink
                              • czarek_sz Re: Jeszcze trochę 15.04.14, 22:49
                                Daj chociaż powspominać jak to drzewiej bywało gdy lat trochi mniej się miało i wódzię do gardziołka strumieniami się wlewało. Że aż chlupało wink
    • debi_bebi Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 05:50
      O nie, nie! Fejsbuk i inne takie odpadają, już prędzej ta rzeczywistość przaśna.
      Wczoraj wróciłam z pracy o 21:00. O takiej nieludzkiej porze końmi by mnie nie zaciągnął juz nigdzie.
      • zegor Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 09:29
        Nawet do łóżka ?????
        big_grin
        • leziox Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 11:13
          Do lózka trafia sie automatycznie.
          Nawet z zamknietymi oczami.
          • zegor Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 11:37
            Ach,Lezio......ja chciałem o "zaciągnięciu Debi do łóżka"
            big_grin
            • leziox Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 12:12
              Niniejszym oswiadczam, ze za nie swoje ukryte mysli nie ponosze odpowiedzialnosci.
              • zegor Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 12:35
                Odciąłeś się grubą kreską !
                Nie ma sprawy,moje wyśli,moje konsekwencje big_grin
                • anus-hka Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 12:38
                  Co zaciągniesz będzie twojebig_grin
                  • zegor Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 13:13
                    Anusia,fajnie by to było big_grin
                    • leziox Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 13:16
                      To sie umówta i sie zaciagajta.
                      Melyna to nie biuro matrymonialne.
                      • zegor Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 13:21
                        Popatrz,popatrz big_grin
                        A ja myślę,że na Melynie po cichu wszystko można obgadać big_grin
                        Sprawy matrymonialne też....
                        • debi_bebi Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 20:34
                          Eee, matrymonialne nie są tak ciekawe, jak te przedmatrymonialne, albo pozamatrymonialne big_grin
                    • anus-hka Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 13:25
                      zegor napisał:

> Anusia,fajnie by to było big_grin

...zapomniałam dodac co zdołasz zaciągnąc to twoje
                      • zegor Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 13:28
                        A to już gorzej......big_grin
                        • leziox Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 13:30
                          A najgorsze, ze to co zaciagniesz i stanie sie Twoje, czesto nie da sie zbyt latwo pogonic z powrotem i wtedy ma sie problem jeszcze wiekszy niz na poczatku - bo na poczatku byl tylko nabrzmialy kutas.
                          • zegor Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 13:44
                            Na początku myślisz,że to siódme niebo....
                            a okazuje się,że to tylko dupa.....
                            • leziox Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 13:45
                              I w taki oto prosty sposob powraca sie znowu na Ziemie, idac zaraz potem po browarek czy inny plyn wyskokowy na usmierzenie zbolalej duszy i uspokojenie ciagle jakos zgrzytajacych zébów.
                              • zegor Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 13:48
                                Dlatego wymyślono puszki,
                                żeby szklanki nie pogryźć......
                                • leziox Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 13:56
                                  O, prosze!
                                  To calkowicie nowatorskie uzasadnienie sensu produkcji piwa w puszkach.
                                  • zegor Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 14:00
                                    Większość udogodnień,nie chcę napisać,że wszystkie
                                    o efekty przemyśleń facetów,
                                    szukających sposobów na jak największe ułatwienie sobie życia
                                  • czarek_sz Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 14:02
                                    Ruskie poszli dalej i gorzałę sprzedają w kartonowych pudełkach.
                                    • leziox Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 14:04
                                      A Ty wiesz Czarek, dlaczego? Bo takim czyms mozna jeszcze zagryzc.
                                      big_grin
                                      • czarek_sz Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 14:08
                                        Papierowa zagrycha, Rusek pod gorzałę /i nie tylko/ zeżre wszystko smile
                                    • anus-hka Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 14:05
                                      Faceci...wiecznie niezadowolone stado goniące za tym czego akurat nie ma w domu...nawet jak już to zdołali przywlec to i tak niezadowoleni...
                                      • zegor Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 14:06
                                        anus-hka napisała:

> Faceci...wiecznie niezadowolone stado goniące za tym czego akurat nie ma w domu
                                        > ...nawet jak już to zdołali przywlec to i tak niezadowoleni...

Anusia !!!!!
                                        Bo my dążymy do ideału big_grin
                                        • anus-hka Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 14:08
                                          Zegorku ...My teżsmile
                                          • zegor Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 14:11
                                            A trafiają się tylko same ....falsyfikaty.....
                                            Nie ma się więc co dziwić,że człek wiecznie niezadowolony....
                                          • czarek_sz Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 14:11
                                            To w czym problem big_grin
                                            • zegor Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 14:12
                                              W odróżnieniu ideału od podróbki
                                              • czarek_sz Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 14:29
                                                To też problem i pretekst do awantury, kto ideał kto podróbka big_grin
                                                • anus-hka Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 17:07
                                                  Są lepsze powody do awantury...bo zupa była za słona
                                                  • tamaryszek44 Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 17:18
                                                    Czy u was w ustawieniach forum wszystko gra, bo u mnie nie. Nie mam ulubionych dyskusji itp. Cała prawa strona strony pusta! Nie wiecie co z tym zrobić? jak przywrócić widok.
                                                  • anus-hka Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 17:31
                                                    U mnie jest ok wszystko
                                                  • zegor Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 19:17
                                                    Chwalipięta.....big_grin
                                                  • leziox Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 19:39
                                                    U mnie tez nic sie nie dzieje,pewnie Ci Tamaryszku jaki szczur do kompa wlazl i wyzarl czesc informacji.
                                                  • zegor Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 19:48
                                                    Zaraz tam szczur.......one się wyniosły na początku remontu big_grin
                                                    Tamarka,wybacz żarty big_grin
                                                    Ale pył też mógł swoje zrobić !
                                                  • tamaryszek44 Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 20:08
                                                    Widziałam, że pisali o tym na forum - O forum i tam napisali że niby usterka usunięta, a figa! u mnie dalej jest.
                                                  • zegor Re: Tak tu cicho cala dobe 16.04.14, 20:11
                                                    Może po prostu daleko mieszkasz.......big_grin
                                                    Do Ciebie też dojdzie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka