tropem_misia1 Re: Jaki nerwowy:D 29.08.14, 20:42 Nie nerwowy. Ony stwierdził ,że facet stoi za daleko od wody i ryb. Odpowiedz Link
mala200333 Re: Jaki nerwowy:D 30.08.14, 23:47 Dziś PISowcy gdyby mogli to by tak Tuskowi zrobili... Odpowiedz Link
leziox Re: Jaki nerwowy:D 31.08.14, 15:35 Sugerujesz ze wszystkie pisuary sa podobne do baranów? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Jaki nerwowy:D 31.08.14, 17:59 Ja bym powiedział że polscy wyborcy to stado baranów /zdecydowana ich większość/ by czy normalnie myślący np Niemiec czy Kanadyjczyk głosował by na żulię /która dyma go z kasy i mówi wprost temu wyborcy że jest murzynem do dymania/ która niemal nieprzerwanie po 89 tym rządzi Polską ? ale co mi tam, mnie żulia nie dyma bo nie ma jak. Bo jak mnie obetną /świadczenie/ to i sobie będą musieli. A prędzej żulia te barany dalej będzie strzyc niż sobie obniży świadczenia czy dochody Odpowiedz Link
super.halusia Re: Jaki nerwowy:D 31.08.14, 20:02 leziox napisał: > Sugerujesz ze wszystkie pisuary sa podobne do baranów? Z pewnością większość jest Odpowiedz Link
leziox Re: Jaki nerwowy:D 31.08.14, 23:04 Po to sa wyborcy: aby raz na pare lat urzadzic farse pt.wybory demokratyczne. Potem wybiera sie kolejnego parszywca z mordá pelna frazesów, który dopadlwszy do koryta nie moze sie nawpierdalac, zapominajac o czym wyborcom mówil. A naród nie rozlicza tych swin z obietnic wyborczych. I tak sie to wlasnie toczy. Barany?Moze nie barany, tylko biedni, oglupiani ludzie. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Jaki nerwowy:D 01.09.14, 00:03 Ten baran po prostu chciał by rybakowi było lepiej ryby łowic a Wy zescie z tego prawybory zrobili Odpowiedz Link
super.halusia Re: Jaki nerwowy:D 01.09.14, 06:22 anus-hka napisała: > Ten baran po prostu chciał by rybakowi było lepiej ryby łowic a Wy zescie z teg > o prawybory zrobili Czasami i tak bywa Odpowiedz Link
super.halusia Re: Jaki nerwowy:D 01.09.14, 06:19 > Barany?Moze nie barany, tylko biedni, oglupiani ludzie. Dyplomatyczne podejście Odpowiedz Link
leziox Re: Jaki nerwowy:D 01.09.14, 11:55 No ale ja nie pisalem o pisuarach ze to biedni, oglupieni ludzie tylko o zwyklych obywatelach. Odpowiedz Link