Dodaj do ulubionych

Prognoł bym studiować pomożcie

22.07.06, 19:26
Hello
Bardzo chciałbym zacząc studiowac psychologie na uniwersytecie wrocławskim mam
ogromna prośbe do wszystkich ktorzy maja pojecie jakiekolwiek o tego rodzaju
studiów i egzaminów kwalifikacyjnych wielkie dzieki
Obserwuj wątek
    • kklamerka a może wrocławskie SWPS 24.07.06, 08:06
      to jest jakies 6 tys za rok - czyli np. rok opieki nad starszymi ludźmi w Anglii/Irlandii (wtedy też przekonasz się czy faktycznie chcesz pracować z ludźmi) - i będziesz studiował w superszkole. Naprawdę kadra jest godna polecenia.
      • mleko123 Re: a może wrocławskie SWPS 24.07.06, 19:22
        no pieknie kklamerka bardzo fajnie napisalas ale jednak jak samo zycie pokazuje
        to teoria bardzo sie rozni od praktyki. Mowisz o wyjezdzie bardzo chetnie ale...
        no wlasnie jest te ale ktore nie pozwala na wyjazd. Przeciez sama wiesz jak jest
        ciezko teraz tam z praca w tych krajach. Bardzo ci dziekuje za podpowiedz za
        ukazanie tych studii jest to dobry temat na jakies przemyslenia jeszcze raz
        bardzo dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!:->
        • kklamerka Nie wiem jak jest ciężko w tych krajach 31.07.06, 06:40
          moi znajomi - którzy są od Irlandii po Cypr - bardzo sobie chwalą i zachęcają mnie do przyjazdu do nich.
          jeśli znasz język i jesteś gotów ciężko pracować, to podobno dasz sobie radę.

ale może się mylę.
          • mleko123 Re: Nie wiem jak jest ciężko w tych krajach 31.07.06, 17:53
            tak bardzo pieknie powiedziane. Mam nadzieje ze mam troche tego zapalu a ty
            zaczniesz studiowac na tej uczelni pozdro
            • kklamerka jestem na 3 roku 01.08.06, 19:35
              studiuję za kasę zarobioną za granicą
              • mleko123 Re: jestem na 3 roku 02.08.06, 13:59
                a gdzie jezdzisz do pracy i czy starcza ci to na ten caly rok akademmicki
                • mimbla.londyn Mleczko czy Ty nas podpuszczasz? 02.08.06, 18:16

Sorrki ,jezeli poczujesz sie urazony,ale czy Ty celowo tyle ortografow
                  wstawiasz?Czy to rodzaj prowokacji?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                • kklamerka wszystko zależy od tego gdzie pracujesz 03.08.06, 07:55
                  i jak wydajesz

mam jeden cały rok przed studiami przepracowany za granicą
                  teraz - chyba za rok - chcę wziąć urlop dziekański

Mleko, zastanów się czego oczekujesz i czy faktycznie psychologia jest tym, czym chcesz w życiu się zajmować.
                  • kklamerka poza tym SWPS funduje stypendia dla najlepszych 03.08.06, 07:58
                    w SWPS masz skalę ocen 2 - 6
                    jeśli masz średnią 4,5 - dostajesz stypendia od Ministra
                    od 5,0 - od SWPS
                    poza tym - mimo, że to szkoła prywatna - istnieją stypendia socjalne
                    a tak naprawdę dobrze zainteresuj się dostaniem tam - bo wcześniej są jakieś egzaminy dzieki którym możesz płacić mniej/wogóle - jeśli Ci fenomenalnie pójdzie

najlepiej zajrzyj na stronę www.swps.edu.pl
        • raskolnikov1 Co za polszczyzna-czapki z głów!!!! 07.08.06, 10:52
          Już dawno nie widziałem,by ktoś tak jak Ty kaleczył nasz piękny język
          polski.NIE "pragnoł bym" TYLKO: "PRAGNĄŁBYM";
          NIE: "studii",TYLKO: "STUDIÓW".Wybacz,ale mam nadzieję,że nie zostaniesz
          psychologiem,bo operując taką polszczyzną przyniesiesz tylko wstyd grupie
          zawodowej psychologów.
          • kklamerka Raskolnikov, nie przesadzasz? 08.08.06, 19:09
            Może Mleko nie wypowiada się całkiem poprawnie, ale to na pewno nie swiadczy o jego poprawności względem cech potrzebnych przyszłemu psychologowi.
            • raskolnikov1 Przeczytaj ustawę o zawodzie psychologa 09.09.06, 14:58
              Przeczytaj ustawę o zawodzie psychologa-jest w niej napisane,że psycholog musi
              biegle posługiwać się językiem polskim w mowie i piśmie.Wyobrażasz sobie takie
              byki w opinii wydanej-nie daj Boże-w przyszłości przez p. Mleko niedoszłego
              psychologa,BO JA NIE.
              • kotwworku Re: Przeczytaj ustawę o zawodzie psychologa 28.08.07, 19:13
                bzdura! Zawsze moze sie jeszcze douczyc, a w kazdym razie robi bledy typowe np
                dla Niemcow, wiec moze jest obcokrajwcem?
                • raskolnikov1 Re: Przeczytaj ustawę o zawodzie psychologa 12.09.07, 12:03
                  TAK!!Ty też jesteś obcokrajwcem:)
                  • mimbla.londyn Re: Przeczytaj ustawę o zawodzie psychologa 01.01.09, 17:30

;)))

fotoforum.gazeta.pl/u/mimbla.londyn.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka