02.12.14, 21:30
bardzo was proszę o pomoc w zarobieniu paru groszy wystarczy że wejdziecie w podane poniżej linki które być może wam się przydają możecie także sobie coś dorobić rejestrując się na shorte.st i skracając linki tak jak ja oczywiście prosiłbym o rejestrację z mojego reflinka: shorte.st/ref/c121918b1a
a to linki na które prosiłbym żebyście weszli:

sh.st/ihVPe
sh.st/ih4aj
sh.st/iruea
sh.st/iq4T6
sh.st/iq4ZJ
sh.st/irunu
sh.st/iq5Ts
sh.st/iq89m
sh.st/iq366
sh.st/ilbJu
sh.st/iruM2
sh.st/iq5iL
sh.st/ihVnK
sh.st/ilbWf
sh.st/iryDo

z góry dziękuję bardzo za pomoc!
Obserwuj wątek
    • girl_42 Re: pomocy 02.12.14, 21:49
      A ja co dostanę?
      Wirusa,rachunek w EURO czy psztyczka w nos....?
      • cambria1.2 Re: pomocy 02.12.14, 21:55
        Girl, jak się miewasz? Jak tam Twoje marzenia drinkowe? Realne juz?
        • girl_42 Re: pomocy 02.12.14, 21:57
          A dziękuję,dziękuję jakoś leci. Pozałatwiałam swoje sprawy to jutro mogę odpocząć.
          A drinkować już mi się odechciało. Nie mam z kim a do lustra nie zamierzam wink
          • cambria1.2 Re: pomocy 02.12.14, 22:01
            Oj sad Było dać głos na forum. Wzniosłabym szklankę synchronicznie smile
            • girl_42 Re: pomocy 02.12.14, 22:03
              No i pewnie dlatego wzięło mnie jakieś paskudne przeziębienie....,a trzeba było go "klinem"wink
              • cambria1.2 Re: pomocy 02.12.14, 22:07
                A trzeba było, trzeba. No to owiń się cieplutko, szklanka z ... herbatką cytrynową w garść i zdrowiej smile Chcesz piosenkę na sen?
                • girl_42 Re: pomocy 02.12.14, 22:10
                  Aż tak źle ze mną nie jest. Herbatki mam już dziś dosyć. Cytrynki może trochę mniej smile
                  Piosenkę? Owszem ale spać jeszcze nie idę jakby cosmile
                  A ta dla Ciebie smile

• cambria1.2 Re: pomocy 02.12.14, 22:13
                    Dzięki. Lubię Amy. A to dla Ciebie, ale już przed snem, jak sama nazwa wskazuje
                    m.youtube.com/watch?v=MSEQZ8reJA4
                    • girl_42 Re: pomocy 02.12.14, 22:16
                      Dziękuję....,ale te oczy takie straszne są,chyba nie zasnę wink
                      • cambria1.2 Re: pomocy 02.12.14, 22:20
                        Eee, nie bój nic. Muzyczka za to rzeczywiscie hipnotyzująca, jak wszystko jeżozwierzowe smile Jaka pogoda u Ciebie? Ja się niedawno przywlokłam w stanie półhibernacji. Nic przyjemnego. Na dodatek ciemno i pusto jakoś na ulicach.
                        • girl_42 Re: pomocy 02.12.14, 22:25
                          Pogoda? Lepiej nie pytaj,zimno jak na Uralu a ze ja jako ja czapkę wyszukałam to juz na serio zimno musi być. Do tego piździ znad morza samiuśkiego (zatoki raczejsmile)
                          Ja chcę już ciepełko na dworze.Nie znoszę kurczyć się zimą z zimna bo potem mięśnie mnie bolą.
                          Nawet szyby w aucie już muszę rano skrobać,brrrr....a zanim on się rozgrzeje to ja marznę. Co za złośliwość rzeczy martwych wink
                          • cambria1.2 Re: pomocy 02.12.14, 22:29
                            Hasmile To Ty jesteś nadmorska dziewczynka smile Zazdraszczam, mimo wszystko. U mnie co prawda za oknem stada mew krążą, ale to jednak nie to. Zupelnie nie to uncertain
                            • girl_42 Re: pomocy 02.12.14, 22:35
                              A nadmorska,ale zawsze się chce tego czego się nie masmile
                              Na zimę mogłabym mieszkać w ciepłych krajach na ten przykładsmile
                              • cambria1.2 Re: pomocy 02.12.14, 22:40
                                W ciepłych nadmorskich, rzecz jasna smile Ja mogłabym się na zimę przenieść na przykład do Sopotu. Albo do któregoś z równie pięknych sąsiednich smile
                                • girl_42 Re: pomocy 02.12.14, 22:45
                                  Marzenia się spełniają więc uważaj jakie życzenia wypowiadasz wink
                                  A POZA TYM WIATR OD MORZA JEST UPIERDLIWY,ŁEB MOŻE URWAĆ smile
                                  • cambria1.2 Re: pomocy 02.12.14, 22:47
                                    No wiem. Ale lepszy niz powiew ...z tunelu metra, uwierz mi smile
    • girl_42 Re: pomocy 02.12.14, 22:54
      A tak realnie to trzyma mnie to.....

Mój komineczek kochanysmile
      • cambria1.2 Re: pomocy 02.12.14, 23:07
        Siedze przy tym Twoim kominku. Cos wspanialego smile Od razu mi cieplej i weselej!
        • girl_42 Re: pomocy 02.12.14, 23:12
          Tylko się nie zasiedź i nie zaśnij,chociaż....Ty nie musisz tu drzewa podkładać ,ja jednak muszę sad
          Ale ciepełko to ciepełko smile
          • cambria1.2 Re: pomocy 02.12.14, 23:17
            Ale za to masz fajny zapach, kominkowy. Jak wychodze z psem na ostatni spacer jesienia i zima, to sobie moge co najwyzej powachac taki zapach z kominkow, z kominow przedwojennych domow w mojej dzielnicy smile Baaardzo to lubie smile
            • girl_42 Re: pomocy 02.12.14, 23:19
              POD warunkiem,że nie palone śmieciamismile
              • cambria1.2 Re: pomocy 02.12.14, 23:23
                Nie, gwarantuje. Tu nie smile Ale tam, gdzie jezdze na wakacje, to norma. Opony, butelki plastikowe, torebki z marketu. Wieczorem trudno oddychac, jak zaczynaja rozpalac. Glownie po to, zeby te smieci spalic chyba. Zniknal zapach siana. Maciejki juz nikt nie pamieta sad
                • girl_42 Re: pomocy 02.12.14, 23:23
                  No jak to nie...,ja pamiętamsmile
                  • cambria1.2 Re: pomocy 02.12.14, 23:25
                    No ja tez. Zrobilam drrrramatyczne zakonczenie chyba uncertain Ale od lat nie udalo mi sie zasiac takiej maciejki, ktora nie tylko wyglada, ale i pachnie.
                    • girl_42 Re: pomocy 02.12.14, 23:26
                      No jak one żyć mają w takim zanieczyszczonym środowiskusmile
                      • cambria1.2 Re: pomocy 02.12.14, 23:29
                        No wlasnie sad Ale szkoda. Zostal jasmin, ale nie dla migrenowcow. No i bez uncertain Czyli ... bez szału...
                        • girl_42 Re: pomocy 02.12.14, 23:35
                          ....i perfumy....,oj......uwielbiam smile
                          • cambria1.2 Re: pomocy 02.12.14, 23:37
                            Jakie uwielbiasz?
                            • girl_42 Re: pomocy 02.12.14, 23:44
                              Nie jestem przywiązana do jednych. Jedna buteleczka i mi brzydną chociaż CK IN 2U her już z przerwami od trzech lat powtarzam.
                              Jadore Diora
                              teraz testuję ECLAT D`ARPEGE Lanvin

i Bruno Banani Magic woman
                              • cambria1.2 Re: pomocy 02.12.14, 23:49
                                A znasz moze Ange au Demon Givenchy, ale te pierwsza wersje, sprzed paru lat. Ten zapach dla mnie to zapach zgniecionych zielonych lodyzek wiosennych kwiatow, zonkili, hiacyntow. Az gorzki smile
                                • cambria1.2 Re: pomocy 02.12.14, 23:51
                                  Ale ja uzywam namietnie Womanity Muglera, Rock Princess Very Wang i Si Armaniego. One nie tylko pachna. One maja barwe smile
                                  • girl_42 Re: pomocy 02.12.14, 23:59
                                    Pazur czyli....big_grin
                                  • leziox Re: pomocy 03.12.14, 00:04
                                    Poprosze o dolanie mnie wódki.
                                    Perfumy wymienione wszystkie mam.
                                    Mozna zamawiac.
                                    Potem przejebiemy kase razem.
                                    • girl_42 Re: pomocy 03.12.14, 00:07
                                      leziox napisał:

> Poprosze o dolanie mnie wódki.
                                      > Perfumy wymienione wszystkie mam.
                                      > Mozna zamawiac.
                                      > Potem przejebiemy kase razem.

No i proszę,uderz w stół a nożyce się odezwąsmile
                                      Ile za ile i czemu tak drogobig_grin
                                • girl_42 Re: pomocy 02.12.14, 23:56
                                  A nie znam...,jak wchodzę do perfumerii to nie wiem od czego zacząć. A potem to sie wszystko mieszasad
                                  Ale podobno po "mętliku w nosie" wystarczy kawę powąchać mieloną
                                  • cambria1.2 Re: pomocy 02.12.14, 23:57
                                    Podobno. Ale noś kawe ze sobą smile Tez mam metlik zawsze.
                                    • girl_42 Re: pomocy 03.12.14, 00:00
                                      Najlepiej taką ze sklepu Tchibo,świeżo mielonasmile
                                      • cambria1.2 Re: pomocy 03.12.14, 00:05
                                        Ale drobno czy grubiej, jak do ekspresu? Bo to wazne przy wąchaniu smile
                                        • girl_42 Re: pomocy 03.12.14, 00:07
                                          A tego nie wiem? Myślałam,że to o ten zapaszek chodzi wink
                                          • cambria1.2 Re: pomocy 03.12.14, 00:08
                                            smile Masz racje, o zapaszek. Tylko i wyłącznie smile
                                            • girl_42 Re: pomocy 03.12.14, 00:11
                                              No ale mielenie to chyba też wyzwala zapach,ale to nie moja działka ,ja sie na tym nie znamsmile
                                              • cambria1.2 Re: pomocy 03.12.14, 00:12
                                                Tak, ale efekty najlepiej czuc ... na podniebieniu. Przy przeczyszczaniu nosa w Sephorze to nie takie istotne smile
                                                • girl_42 Re: pomocy 03.12.14, 00:14
                                                  Ostatnio pić kawy nie mogę,zołądek mnie boli niestety. Starość nie radość.
                                                • leziox Re: pomocy 03.12.14, 00:15
                                                  Kawa tez sie przydaje jak perfumy po szóstym niuchnieciu nos znieczulá.
                                                  Wtedy sie niucha kawe i znowu mozna niuchac.
                                                  A poza tym zeby nie Wasze gadki, to ten post polecialby na zbity ryj w niebyt netowy.
                                                  Nie lubie pierdolonych spamerów ale zrobilo sie w miedzyczasie za ciekawie co by to kasowac.
                                                  • cambria1.2 Re: pomocy 03.12.14, 00:16
                                                    To siem nazywa ludzki admin. Buziaki smile
                                                  • girl_42 Re: pomocy 03.12.14, 00:18
                                                    Niech tu nie wraca,tu stare dranie i nikt się nabrać nie dasmile
                                                  • girl_42 Re: pomocy 03.12.14, 00:17
                                                    Pomoc uzyskałysmysmile
                                                  • cambria1.2 Re: pomocy 03.12.14, 00:19
                                                    No wlasnie. Klasyczna... samopomoc. A wlasciwie Koło Gospodyń z syndromem bezsennosci smile
                                                  • girl_42 Re: pomocy 03.12.14, 00:22
                                                    Ja na senność raczej cierpię ,ale urlop mamsmile
                                                  • leziox Re: pomocy 03.12.14, 00:24
                                                    Urlop jest dobry w celu odreagowania sie i nagrzania sie przykladowego z jakims milym samcem z milymi walorami.
                                                    Na przyklad.
                                                    Mozna tez jechac w Bieszczady autostopem.
                                                  • girl_42 Re: pomocy 03.12.14, 00:26
                                                    Za dużo miałam spraw do pozałatwiania. A zamiast w Bieszczady to do ZOO pójdę,wole misie i wilki za ogrodzeniemsmile
                                                  • cambria1.2 Re: pomocy 03.12.14, 00:25
                                                    Ja nie sad Wiec sie pozegnam chyba. Dzieki za rozmowę i Twój czas smile I trzymaj sie!
                                                  • girl_42 Re: pomocy 03.12.14, 00:27
                                                    Trzymaj się Cambria i śpij szybkosmile
                                                  • cambria1.2 Re: pomocy 03.12.14, 00:29
                                                    Ok smile Obudź mnie jutro, ok?
                                                  • girl_42 Re: pomocy 03.12.14, 00:32
                                                    Napisze SMSawink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka