viki2lav 19.03.07, 10:12 czyli bd.lilypie.com/3e2Qp1.png Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary.austin Re: Fragulino 22.03.07, 21:58 Podobnież jak u mnie wyrób okołoświąteczny, mniemam :))) Gratuluję :D Odpowiedz Link
brezly Re: Fragulino 04.05.07, 15:34 Dopierom potrzebowal skierowania :-) Aaaa, no super super:-) Odpowiedz Link
mateuszwierzbicki Re: Fragulino 04.05.07, 15:38 jak tylko przyjdą na świat, przyuczać od pierwszego dnia do surfowania po sieci :) Odpowiedz Link
zielonamysz Re: Fragulino 07.05.07, 09:26 Ale co to bedzie? Victoria czy Victor?? Gratulki oczywiscie. Dla obu pan Odpowiedz Link
viki2lav Re: Fragulino 07.05.07, 11:23 Camilla bedzie, o ile pani doktor dobrze wypatrzyla, Camilla Ida Odpowiedz Link
zielonamysz Re: Fragulino 07.05.07, 14:13 Camilla i Ida to bardzo romanum. Moze sie zmienic. Ja co i raz zmienialam Mialam miec Józia ale babcie protestowaly. Potem maz mial inne pomysła. A mojej siostrze to maz poszedl zarejestrowac Stasia wedle jej zyczenia i jego zgody, i przyszedl z metryka Mateusza,co mu bardziej pasowalo, no i mamy Mata. A! Camilla mozna zdrabniac na Kama, Kamyczek,Mila,Milka.Miłka. Ladnie. A Idalia to ta co Fantazemu dala w pysk _Duchowi memu dala w pysk I poszla- Ida to chyba Idalia? Ide. Bo gadam. A herbata stygnie. Odpowiedz Link
viki2lav Re: Fragulino 08.05.07, 08:44 a co do zmian to najwyze odwroce oba imiona;-) chodzila m po glowie Myricae, Diletta, i nasze rodzime (Lucynka) ale co bede dziecku polskie imie do kluchowego nazwiska kladla, niech juz bedzie na jedno kopytko Odpowiedz Link
millefiori Re: Fragulino 07.05.07, 14:40 A jesli pani doktor nie dopatrzyla, to Don Camillo?;) Odpowiedz Link
zielonamysz Re: Fragulino 07.05.07, 17:20 A moze nawet Camilierii. Pana Mata akurat nia mata. Nie moge mataczyc w zwiazku z tem. Odpowiedz Link
viki2lav Re: Fragulino 21.05.07, 11:56 od fragolina - poziomka=>> poziomek, co to sie okazal byc poziomka, (nie uwierze poki sie nie spotkamy w realu), obecnie zwana "la dzidzia" Odpowiedz Link
zielonamysz Re: Fragulino 21.05.07, 18:46 A bo myśmy z kol Szu sie zastanawialy i nawet Szu konsultacje uczynila ze swoim prywatnym Wlochem(posiada takowego)ale niczego nam te kon sultancje nie rozjasnily. La dzidzie sa cudne.I zaraz sie udam do naszej Niny co juz nie jest Ricci i od dwoch dni ma 2 lata. Zaczyna gadac na potege Powinnam ja na dziewiarstwo przywlec.Zmysla az milo.To coreczka siostrzenicy Gadam bo dostalam pozwolenstwo. Buziaki dla was obu. Odpowiedz Link
szubad Re: Fragulino 21.05.07, 19:20 a ja te Nine wczoraj ucalowałam i potwierdzam ze słodka jak fragulino :-) Odpowiedz Link
viki2lav Re: Fragulino 23.05.07, 09:01 ;-), a jakie ma imie ladne, ja to teraz kazde imie 10 razy przezywam, Nina ma same plusy: wielojezykowe, eleganckie, krotkie, tajemnicze, jakos mi sie dobrze kojarzy w 100% Odpowiedz Link
szubad Re: Fragulino 19.05.07, 10:32 za chwilę będą pytania, pytania, pytania...cała litania bo dzidziusie wiecznie zdziwione som... :-)a odpowiedzi jak zwykle defi cyt w bo sky'm pl...a nie? :-) gratulacje! :-) Odpowiedz Link
millefiori Re: Fragulino 20.08.07, 11:28 Nie wiem czemu sie nie przyjely przydomki indykacyjne, takie jak np. Jan "Nie zapomnisz o letniej przygodzie" Kowalski, Jozef "Pamiatka z wakacji" Nowak? Odpowiedz Link
kanuk Re: Fragulino 22.08.07, 04:32 rece w kieszeniach mialem ,gdy znikla mi w tlumie gdzies i juz nie chcialem by powrocila do mych drzwi? Odpowiedz Link