leziox 29.11.25, 14:21 Głowa jeszcze ciężka po tym, jak mnie odwiedzili nowi sąsiedzi. A tak spokojnie wyglądali...Dwaj starsi panowie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunajec1 Re: Nowi sąsiedzi 29.11.25, 15:32 Raczej "starsiawi". Ten z prawej ze nazarty wcale nie znaczy ze stary.A ten z lewej? Hmm, nie mlody. Ale zes nie mial z kim innym wypic? Odpowiedz Link
leziox Re: Nowi sąsiedzi 29.11.25, 15:52 Ale co, miałem wygonić, jak przynieśli ze sobą wódeczkę? Ten po lewej litra Moskiewskiej, a ten po prawej 2 litry Soju. Tylko jak sobie popili, to ciągle gadali o polityce. Jak mówili o Trumpie, to zarykiwali się w głos, nie wiem w sumie, dlaczego. Odpowiedz Link
leziox Re: Nowi sąsiedzi 29.11.25, 16:42 No przeca ja do nich z własnym szkłem nie pójdę, skoro to oni przyszli do mnie. Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Nowi sąsiedzi 29.11.25, 19:21 "Ze zes przyszedl tom ci rad, jak sobie przyniosles bedziesz jadl (pil) " Odpowiedz Link
leziox Re: Nowi sąsiedzi 30.11.25, 18:41 Komu nie odpowiada Syberia, zawsze może wyskoczyć do Korei północnej... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nowi sąsiedzi 02.12.25, 09:59 leziox napisał: > Komu nie odpowiada Syberia, zawsze może wyskoczyć do Korei północnej... > Wakacje pełne stresu i obawy Odpowiedz Link
leziox Re: Nowi sąsiedzi 02.12.25, 10:05 Teraz takie wakacje modne. Emocjonujące. Można np. po zerwaniu kwiatka na skwerku w Korei Płn sobie na płatkach wyliczać: Wrócę, nie wrócę?Za rok, za dwa, a może mniej? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nowi sąsiedzi 02.12.25, 10:17 leziox napisał: > Teraz takie wakacje modne. Emocjonujące. > Można np. po zerwaniu kwiatka na skwerku w Korei Płn sobie na płatkach wyliczać > : > Wrócę, nie wrócę?Za rok, za dwa, a może mniej? > Są tam jakieś kluby, dyskoteki, lub inne wczasowe atrakcje? Odpowiedz Link
leziox Re: Nowi sąsiedzi 02.12.25, 10:26 Ale gdybyś miała szczęście, no to może coś by się zobaczyło... Na kawkie do Kima Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nowi sąsiedzi 02.12.25, 10:46 Świetne miejsca do zobaczenia. Muzyka rewolucyjna, pomniki wodzów, zoo i biegnace dzieci, by zobaczyć słonia Itp itd... Może Syberia latem...hm.. Odpowiedz Link
leziox Re: Nowi sąsiedzi 02.12.25, 10:51 W Irkucku dzisiaj zaledwie -16 C. Mieszkańcy masowo na spacerach, bo tak cieplutko. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Nowi sąsiedzi 02.12.25, 12:23 Córka Marty Kaczyńskiej, Ewa Dubieniecka studiuje na prestiżowym uniwersytecie Yonsei University w Seulu, w Korei Południowej. Jest to prywatny, chrześcijański uniwersytet badawczy, jeden z najstarszych w Korei. Czyżby to była pokuta za grzechy matki? Odpowiedz Link
leziox Re: Nowi sąsiedzi 02.12.25, 12:33 Nie wiem, czy studia w Korei płd można nazwać pokutą. To całkiem fajny kraj. Odpowiedz Link