foto-wed Re: Śląskie 28.04.11, 22:30 Indywidualnie podchodzimy do potrzeb klienta a nasze wykształcenie i doświadczenie pozwala na realizacje niebanalnych pomysłów. Gwarantujemy Państwu zdjęcia na najwyższym poziomie, szeroki wybór ujęć i fachową obróbkę graficzną. Zapraszamy www.wed.com.pl Zdjęcia mówią wszystko. Odpowiedz Link
agata565 Re: Śląskie 16.09.11, 10:42 Nie wiem jak inni ale szczególnie polecam Studio Fotograficzne Art-Photo Jacek Blaumann www.art-photo.us profesjonalne podejscie oraz piękne zdjęcia.. czego chcieć więcej ? Odpowiedz Link
iga_niezgodzka Re: Śląskie 10.10.11, 11:54 www.niezgodzka.pl - polecam się, www.facebook.com/IgaNiezgodzkaPhotography a tutaj znajdą Państwo kilka przykładowych ślubów Pozdrawiam, iga Odpowiedz Link
tete-a-tete.com.pl FOTOGRAFIA ŚLUBNA...nie musi być nudna 12.10.11, 20:01 Być może to nieco wyświechtane słowa i zabrzmią nieco pretensjonalnie…...ale fotografia to naprawdę moja pasja i druga najważniejsza dama w moim życiu. Jeżeli zależy Wam na nie wymuszonej oryginalności, nie lubicie banalnych zdjęć w stylu wyblakłej witryny u fotografa rodem z lat 80 a przyjacielska atmosfera na planie zdjęciowym jest dla Was podstawą do stworzenia niepowtarzalnych zdjęć (słyszałeś kiedyś od znajomych, że sesja ślubna jest bardziej stresująca niż pomyłka w słowach przysięgi ślubnej??? to zapraszam do zapoznania się z moją ofertą. Zawsze staram się poznać Wasze oczekiwania względem mojej pracy, tak aby fotografie, które trafiają w Wasze ręce były jak magiczny powrót do tej najwspanialszej chwili, która nie wyblaknie z kolorów emocji nawet za 100 lat. Zapraszam serdecznie na moją stronę www.tete-a-tete.com.pl Zapytaj, zadzwoń, napisz Rafał Kempa, tel. 668 133 469 Odpowiedz Link
rogowskimarcin Re: Śląskie 17.10.11, 23:00 Witam, zapraszam do zapoznania się z portfolio na www.marcinrogowski.pl oraz do kontaktu. W przypadku zainteresowania prześlę szczegółową ofertę. Pozdrawiam Marcin Rogowski Odpowiedz Link
tomi8010 Re: Śląskie 20.10.11, 01:46 Dobry fotograf i kamera: www.alebedzieslub.pl/fotografia-slubna Odpowiedz Link
dyska21 Re: Śląskie 25.10.11, 09:32 Zapraszamy do skorzystania z naszych usług - profesjonalna fotografia ślubna w atrakcyjnej cenie. Już od 1000 zł! www.fotki-slubne.eu Jest jeszcze kilka wolnych terminów na 2012 rok. Współpracujemy także z profesjonalnymi kamerzystami. Podstawowy pakiet foto-video już od 2100 zł z systemem FlyCam, nagranie zarówno na nośnikach DVD jak i blu-Ray! Szczegóły i galeria na: www.fotki-slubne.eu tel. 601 760 386 mt-projekt@fotki-slubne.eu Odpowiedz Link
iwonap_23 Re: Śląskie 31.10.11, 20:21 Adrian Kucharczyk fotografia ślubna www.artystycznezdjecia.pl Odpowiedz Link
popiel120 Re: Śląskie 03.12.11, 22:10 Witam i zapraszam www.popielak.pl/ popielak.blogspot.com/ Pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link
anka-1983 Re: Śląskie 04.02.12, 19:03 dla szukających dwie godne polecenia stronki: aaawesele.pl welonik.pl mam nadzieję, że pomogłam Odpowiedz Link
studio-rk FOTO + WIDEO + ZESPÓŁ MUZYCZNY 04.04.12, 17:53 Połączyliśmy naszą ofertę z zespołem muzycznym KLIMAT! Korzystając z naszych usług oszczędzasz czas na poszukiwania fotografa, kamerzysty oraz muzyków a dzięki korzystnym rabatom również pieniądze!!! www.studio-rk.pl/ Odpowiedz Link
carol_85 Re: Śląskie 17.05.12, 16:04 Zapraszam na naszą stronę: www.StudioFotografiiArtystycznej.pl Oferuję: - fotoreportaż ślubny, który obejmuje: zdjęcia od przygotowań Pani Młodej, uroczystości ślub, przyjęcie weselne do oczepin; sesja plenerowa w dowolnym terminie; - indywidualne sesje zdjęciowe; - portfolio dla modelek; - obsługa fotograficzna imprez firmowych; - fotografia mody, reklamowa i produktowa. Odpowiedz Link