Gość: Asia IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.11, 15:37 Witam szukam auta do ślubu od sprawdzonej firmy. Auto musi być zadbane, z nowoczesnym wyglądem. Jakie możecie mi polecić? Tylko firmy działające na terenie Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość [...] IP: *.pl 31.08.11, 12:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Szukam auta do ślubu IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.11, 14:00 hmmm muszę przyznać, że ma bardzo atrakcyjny wygląd. Zadzwonię do nich i zobaczę jak sytuacja wygląda cenowo... Masz do nich jakieś zastrzeżenia jeśli chodzi o realizację umowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Szukam auta do ślubu IP: *.pl 02.09.11, 19:25 Jak napisałam wcześniej jestem z nich bardzo zadowolona i nie mam żadnych zastrzeżeń. Wystarczy dokładnie czytać ze zrozumieniem moja droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Szukam auta do ślubu IP: *.1and1.pl 05.09.11, 19:01 Jechałam Jaguarem XJ8 od firmy Arem o której piszecie i także bardzo dobrze to wspominam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś