felix_edmundowicz 15.03.07, 20:03 Oto przyzwoity człowiek w przyzwoitym i renomowanym liceum. Ta młodzież nie będzie przesiąknięta pseudosocjaldemokratyzmem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aa Re: Ks.Isakowicz-Zaleski w IV LO IP: *.chello.pl 15.03.07, 20:25 IV Lo przyzwoite i renomowane? Chyba zartujesz sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michi_Beck Re: Ks.Isakowicz-Zaleski w IV LO IP: 83.168.96.* 15.03.07, 22:43 Fotki ze spotkania => www.mmszczecin.pl/app/galleryEntry?i=5&entry=638 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerv Widać nie słuchałeś co o nim mówili hutnicy z Nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 00:55 Nowej Huty! On nie jest taki czysty! W latch stanu wojennego hutnicy odsunęli się od niego bo podejrzewano go o donoszenie na SBecje. Zadziwa mnie tylko jego żydowski upór w szukaniu i "wyjaśnianiu" za cały kościół, tego co do niego nie należy... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Widać nie słuchałeś co o nim mówili hutnicy z 16.03.07, 00:57 Spadaj na baobab antysemicki faryzeuszu. Ten ksiadz jest akurat jedna z jasniejszych postaci w polskim Kk... Odpowiedz Link Zgłoś
miodobory W Nowej Hucie cieszy się zaufaniem 24.03.07, 21:47 bo był na strajku z robotnikami w 1988 r i pomagał bezrobotnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babinicz Re: Widać nie słuchałeś co o nim mówili hutnicy z IP: *.szczecin.mm.pl 16.03.07, 01:59 Absztyfikant nie obnoś się namiętnie z komuszymi poglądami, to już dość nudnawe i mało oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babinicz Re: Widać nie słuchałeś co o nim mówili hutnicy z IP: *.szczecin.mm.pl 16.03.07, 02:02 Te słowa były kierowane do niejakiego Nerwa. Przepraszam Wielce Szanownego Pana Absztyfikanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerv Do abszt. i baby:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 11:02 Napisałem to co słyszałem i widziałem w ważnej TV, a wystarczy spojrzeć w oczy tego zapiekłego kiężulka i zapytać: kto ci dał takie prawo rozliczać wszystkich? I tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędnydlaregionu Jak widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 07:06 Jak oglądam foto pobitego przez eSBe ks. Zaleskiego to zastanawiam się z czego wynikała lojalna słuzba takich osób jak Piechota wobec tamtego zbrodniczego systemu ? Odpowiedz Link Zgłoś
krokus5 Re: Ks.Isakowicz-Zaleski w IV LO 16.03.07, 11:03 Wyjątkowo głupi i nieprawdziwy post niejakiego Nerva.Środowisko Solidarności w Nowej Hucie nigdy nie oskarżało ks.Zaleskiego o współpracę z bezpieką.Był bity i katowany przez Sbecję na co są dokumenty i film z wizji lokalnej po pobiciu.Szkoda że tacy niezłomni kapłani nie zrobili kariery w Kościele a jakieś Patze,Wielgusy i Głodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: Ks.Isakowicz-Zaleski w IV LO IP: *.chello.pl 16.03.07, 11:15 Wypowiada sie za innych księży , których zabili komuniści i ich kościelni kapusie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Nerv,widziałam ten programn w TVP1 o 23,45 był.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 11:43 Odpowiedz Link Zgłoś
miodobory Brawo dla dyrektorki za odwagę 24.03.07, 21:48 zaproszenia gościa i to na przekór wszystkim "kręcącym nosami". Wielkie brawa. Odpowiedz Link Zgłoś