Dodaj do ulubionych

Ks.Isakowicz-Zaleski w IV LO

15.03.07, 20:03
Oto przyzwoity człowiek w przyzwoitym i renomowanym liceum.
Ta młodzież nie będzie przesiąknięta pseudosocjaldemokratyzmem!
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: Ks.Isakowicz-Zaleski w IV LO IP: *.chello.pl 15.03.07, 20:25
      IV Lo przyzwoite i renomowane? Chyba zartujesz sobie.
      • Gość: Michi_Beck Re: Ks.Isakowicz-Zaleski w IV LO IP: 83.168.96.* 15.03.07, 22:43
        Fotki ze spotkania => www.mmszczecin.pl/app/galleryEntry?i=5&entry=638
    • Gość: Nerv Widać nie słuchałeś co o nim mówili hutnicy z Nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 00:55
      Nowej Huty! On nie jest taki czysty! W latch stanu wojennego hutnicy odsunęli
      się od niego bo podejrzewano go o donoszenie na SBecje. Zadziwa mnie tylko jego
      żydowski upór w szukaniu i "wyjaśnianiu" za cały kościół, tego co do niego nie
      należy...

• absztyfikant Re: Widać nie słuchałeś co o nim mówili hutnicy z 16.03.07, 00:57
        Spadaj na baobab antysemicki faryzeuszu. Ten ksiadz jest akurat jedna z
        jasniejszych postaci w polskim Kk...
        • miodobory W Nowej Hucie cieszy się zaufaniem 24.03.07, 21:47
          bo był na strajku z robotnikami w 1988 r i pomagał bezrobotnym.
      • Gość: babinicz Re: Widać nie słuchałeś co o nim mówili hutnicy z IP: *.szczecin.mm.pl 16.03.07, 01:59
        Absztyfikant nie obnoś się namiętnie z komuszymi poglądami, to już dość nudnawe
        i mało oryginalne.
        • Gość: babinicz Re: Widać nie słuchałeś co o nim mówili hutnicy z IP: *.szczecin.mm.pl 16.03.07, 02:02
          Te słowa były kierowane do niejakiego Nerwa. Przepraszam Wielce Szanownego Pana
          Absztyfikanta.
          • Gość: Nerv Do abszt. i baby:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 11:02
            Napisałem to co słyszałem i widziałem w ważnej TV, a wystarczy spojrzeć w oczy
            tego zapiekłego kiężulka i zapytać: kto ci dał takie prawo rozliczać
            wszystkich? I tyle...
    • Gość: Zbędnydlaregionu Jak widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 07:06
      Jak oglądam foto pobitego przez eSBe ks. Zaleskiego to zastanawiam się z czego
      wynikała lojalna słuzba takich osób jak Piechota wobec tamtego zbrodniczego
      systemu ?
    • krokus5 Re: Ks.Isakowicz-Zaleski w IV LO 16.03.07, 11:03
      Wyjątkowo głupi i nieprawdziwy post niejakiego Nerva.Środowisko Solidarności w
      Nowej Hucie nigdy nie oskarżało ks.Zaleskiego o współpracę z bezpieką.Był bity
      i katowany przez Sbecję na co są dokumenty i film z wizji lokalnej po
      pobiciu.Szkoda że tacy niezłomni kapłani nie zrobili kariery w Kościele a
      jakieś Patze,Wielgusy i Głodzie.
      • Gość: monty Re: Ks.Isakowicz-Zaleski w IV LO IP: *.chello.pl 16.03.07, 11:15
        Wypowiada sie za innych księży , których zabili komuniści i ich
        kościelni kapusie.
        • Gość: Aga Nerv,widziałam ten programn w TVP1 o 23,45 był.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 11:43
    • miodobory Brawo dla dyrektorki za odwagę 24.03.07, 21:48
      zaproszenia gościa i to na przekór wszystkim "kręcącym nosami". Wielkie brawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka