Dodaj do ulubionych

Wokalistka szuka zespołu

IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.14, 23:40
Witam. Jestem wokalistką poszukującą zespołu muzycznego z Lublina lub okolic, zapewniającego oprawę muzyczną na imprezach okolicznościowych, weselach, studniówkach, bankietach, itp., który poza celami czysto zarobkowymi umożliwi mi rozwijanie mojej największej pasji, jaką jest śpiew. Posiadam bogate doświadczenie sceniczne, repertuar liczący około 300 utworów w języku polskim, angielskim, rosyjskim, a także portugalskim, własny sprzęt oraz nagrania demo, które chętnie udostępnię zainteresowanym. Poważnie podchodzę do powierzonych mi obowiązków, jestem dyspozycyjna i gotowa do współpracy od zaraz. Zapraszam do kontaktu e-mailowego.
Obserwuj wątek
    • Gość: ANDRZEJ Re: Wokalistka szuka zespołu IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.14, 12:03
      WITAM POPROSZĘ O KONTAKT TELEFONICZNY NA NUMER 608752423
      • Gość: iza Re: Wokalistka szuka zespołu IP: *.play-internet.pl 27.11.14, 22:30
        prosze o kontakt 535166000
      • zespolmayvon Re: Wokalistka szuka zespołu 01.12.14, 22:55
        Witam. Jeśli ogłoszenie jest aktualne proszę o kontakt pod nr tel: 693691445, lub emailowo. Pozdrawiam!!!!
    • Gość: Marcin Re: Wokalistka szuka zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.14, 08:24
      Witam! Pisze w zwiazku z ogloszeniem , niewiem czy jeszcze aktualne , jesli tak to Czy mogłabys w ysłac jakies swoje demo z klimatow disco polo? pozdr Marcin , majcin@poczta.onet.pl
    • Gość: Konrad Re: Wokalistka szuka zespołu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.05.14, 15:18
      Jesli ogłoszenie jest aktualne-proszę o kontakt: elabirynt@wp.pl
    • Gość: ss Re: Wokalistka szuka zespołu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.14, 20:15
      witam :) Reprezentuje zespół coverowy z Sandomierza. Proponuje współpracę. Proszę o kontakt 665 400 222. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka