Dodaj do ulubionych

odstapie wspaniala nianie

08.08.12, 11:07
moje dzieci/blizniaki 3.5 roku/ida juz do przedszkola, a nasza wspaniala niania, ktora byla z nami od czasu kiedy chodzilam w zagrozonej ciazy szuka pracy.Niania, ktora ma juz wlasne wnuki byla najwspanialsza babcia dla moich dzieciaczkow, bardzo ciezko sie z nia rozstac, ale dzieciaczki chca do przedszkola.Za te lata zzylismy sie wszyscy,uwazam ze niania dala cale serce moim dzieciakom i mojej rodzinie, dlatego chcialabym pomoc znalezc nowa prace.Polecam kazdej mamie, zwlasza tej ktora ma wiecej niz jedno dziecko.Niania mieszka w poludniowej czesci Krakowa i moze dojechac w tej czesci miasta a takze na peryferie lub poza miasto.Numer telefonu niani podam na poczte gazetowa.
Obserwuj wątek
    • mamaga7 Re: odstapie wspaniala nianie 25.01.13, 16:50
      Witam serdecznie,

jestem zainteresowana kontaktem do Państwa niani.
      Będę wdzięczna za informacje pod adresem kirkeee@wp.pl

Pozdrawiam!
      • teresaw1956 Re: odstapie wspaniala nianie 28.01.13, 11:57
        Jestem zainteresowana Państwa propozycjś odnośnie niani proszę o pilny kontakt welyczko@adm.uj.edu.pl .Dziękuję
        • weronika0717 Re: odstapie wspaniala nianie 17.04.13, 00:33
          Witam, proszę mi podać namiar na nianie. Potrzebuje pomocy na jedna noc na 15 czerwca, w Mszanie Dolnej.
          Adres: wwitkowska@yahoo.es
    • majkun19 Re: odstapie wspaniala nianie 04.05.13, 16:03
      witam, czy sprawa jest nadal aktualna? jeśli tak to bardzo proszę o dane kontaktowe na poniżeszy adres:
      mal.kidon@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka