Dodaj do ulubionych

Gniewko_syn ryby

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 15:12
Co o tym wichrzycielu tego forum sądzicie? Gość chyba jest zawodowym
krytykantem wszystkiego i wszystkich, wpieprza się prawie we wszystkie wątki,
zawsze innych obraża i poucza. Ciekawe, kto go opłaca, bo
prezentuje "poglądy" od komuchów po pisuarów /w zależności od tego, komu chce
dołożyć/.
Obserwuj wątek
    • Gość: gniewko_syn_ryba Xati alias grimpeur alias Maaram alias... (...) IP: *.autocom.pl 15.12.06, 16:32
      Gość portalu: Maaram napisał(a):

> Co o tym wichrzycielu tego forum sądzicie? Gość chyba jest zawodowym
      > krytykantem wszystkiego i wszystkich, wpieprza się prawie we wszystkie wątki,
      > zawsze innych obraża i poucza. Ciekawe, kto go opłaca, bo
      > prezentuje "poglądy" od komuchów po pisuarów /w zależności od tego, komu chce
      > dołożyć/.

OPUS DEI + MOSAD + AL KAIDA + RAF + CIA + GRU + MI6 + KKK + ... ;PPPPPPPPPPPPPPPP
      • Gość: Maaram Re: Xati alias grimpeur alias Maaram alias... (.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 22:52
        To masz wielu sponsorów. O większości tych organizacji słyszałem - rzeczywiście
        pasują do ciebie. Ale dwie pierwsze w tytule i ostatnia nic mi nie mówią.
        PS. O który RAF chodzi - czyżby Royal Air Force?
        • Gość: gniewko_syn_ryba Re: Xati alias grimpeur alias Maaram alias... (.. IP: *.autocom.pl 15.12.06, 23:00
          Gość portalu: Maaram napisał(a):

> PS. O który RAF chodzi - czyżby Royal Air Force?

Nie.
    • martvica Re: Gniewko_syn ryby 15.12.06, 17:30
      Astam, przesadzasz. Ja tam lubię, jak ktoś jest złośliwy, a przy tym inteligentny :)
      • Gość: gniewko_syn_ryba Dzięki za uznanie, Martvica :) IP: *.autocom.pl 15.12.06, 23:01
    • Gość: g Re: Gniewko_syn ryby ??? _syn_rybA IP: *.autocom.pl 15.12.06, 17:33
      analfabeto !!! ;PPP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka