bywalec.hoteli 20.07.26, 09:34 A takie zdjęcie i wpis zamieściła w social mediach posłanka Izabela Bodnar, obecnie w partii Centrum Hennig-Kloski: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memphis90 Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 10:27 OMG, kobieta w wieku średnim złapała aż dwa tłuste karpie. Riczard się zapłacze. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 10:44 nie szkoda Ci zabitych ryb Memfiska? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 10:47 Jesteś weganinem bywalec? Odpowiedz Link Zgłoś
skorek Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 11:36 A tobie nie szkoda zabitych zwierzątek, z których wpierniczasz kotlety? Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 10:57 Ta pani chciała zostać prezydentka Wrocławia obiecując likwidację progów spowalniających i przystanków wiedeńskich. Jej występ na konwencji moja siostra wzięła za deep fake. Nie dziwi nic. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 11:38 W miejscu przystanku jezdnia jest podniesiona do wysokości chodnika. Pasażerom o wiele wygodniej wsiadać i wysiadać z tramwaju, a inne pojazdy muszą zwolnić i zwiększyć ostrożność. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 12:20 W Berlinie jest coś podobnego, w Szczecinie też mi się zdarza taka jeździć po tych garbach. Nie wiedziałam, że to się tak nazwya. Odpowiedz Link Zgłoś
mak_z_figa Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 11:41 Przystanek tramwajowy na którym jezdnia jest podniesiona i zrównana z chodnikiem dzięki czemu pasażerowi łatwiej wejść i wyjść z tramwaju. A dla auta to taka płaska górka na długości całego przystanku. Stosuje się gdy tory tramwajowe są oddzielone od chodnika pasem jezdni i nie ma miejsca na wydzielenie wysepki na przystanek Odpowiedz Link Zgłoś
mgr8 Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 11:03 Kolejny twój wątek z przesłaniem? Przecież, tak naprawdę chodzi ci o to, że ktoś, kto prezentuje poglądy nie do końca zgodne z twoimi, bawi się w sposób, na który prawdopodobnie ciebie nie stać. No i do tego jest kobietą, pewnie z 'ptasim móżdżkiem', jak to kiedyś łaskawie wyraziłeś się o kobietach. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 11:15 Przecież te panią widzieliśmy i słyszeliśmy całkiem często, niestety. Nie trzeba być uprzedzonym, trzeba mieć uszy do słuchania i oczy do patrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 11:20 mgr8, co za bzdury wypisujesz. Btw nigdy w ten sposób sie nie wyraziłem o kobietach Odpowiedz Link Zgłoś
mgr8 Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 11:42 bywalec.hoteli napisał: > mgr8, co za bzdury wypisujesz. Btw nigdy w ten sposób sie nie wyraziłem o kobie > tach Rozumiem, że to nie ty napisałeś... "Wrzuciłem też ten temat na e-kwokach, ale dla ptasich móżdżków wyraźnie za trudny." Jeżeli to nie ty, to zgłoś do admina forum, że ktoś przejął twoje konto. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 12:08 mgr8 napisała: > Rozumiem, że to nie ty napisałeś... > > "Wrzuciłem też ten temat na e-kwokach, ale dla ptasich móżdżków wyraźnie za tru > dny." Oczywiście, że nie ja Sprawdź sama XD forum.gazeta.pl/forum/w,20,179742342,179742342,Wodor_czy_baterie_Co_sadzicie_.html?p=179742342 Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 15:46 Chodzi o to, że ktoś fotografuje się między dwoma trupami. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 12:12 Pamiętajcie o tym podczas głosowania Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 12:15 O czym konkretnie? Co ci się tam wykluło między uszami? Odpowiedz Link Zgłoś
lajtova Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 12:50 Sznurek mu się poluzował i uszy obwisły. Ale w sumie to osioł więc mu pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rita83rita Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 12:54 Dla mnie to absolutnie chore uśmiechać się koło nieżywego zwierzęcia. Ps, jestem lewaczką, ale dla mnie w takich momentach liczy się zachowanie człowieka, a nie partia. Tak samo mdli mnie na widok pani Wielgus, która zachęcała do adpocji psów ze schroniska a swoje właśnie tam oddała. Odpowiedz Link Zgłoś
at.attin Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 12:58 W restauracji przy steku z tuńczyka albo eskalopkach cielęcych też nie wypada się uśmiechać? rita83rita napisał(a): > Dla mnie to absolutnie chore uśmiechać się koło nieżywego zwierzęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
rita83rita Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 12:59 Wiedziałam trollu, że pierwszy tu będziesz. Skąd znasz moje menu? Na razie jadłam świeży groszek i pizze z serem i pieczarkami. Odpowiedz Link Zgłoś
at.attin Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 13:07 Nie interesuje mnie co jadłoś. Pytam się o uśmiech przy posiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza100 Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 16:49 Zdjęcie jak zdjęcie, nie wiem w czym gorsze od tych wszystkich wędkarzy wrzucających zdjęcia swoich trofeum. Chyba za daleko to wszystko idzie. Przecież ryby są łowione do zjedzenia. Jak nazwać tych co pracują przy uboju zwierząt? Faktycznie niektórzy pewnie myślą że parówki rosną na drzewach. Odpowiedz Link Zgłoś
fortalesa Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 17:41 Jednak jakoś nie widać aby ludzie wrzucali do sieci zdjęcia z ubitymi kurczakami, prosiakiem czy krową. Większość z nas je mięso, nikt nie twierdzi, że to mięso nie pochodzi od organizmów, które kiedyś żyły. Tu nie chodzi o to, że tuńczyki zostały złowione, tylko o zdjęcia z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 17:49 Co sądzicie o takim zdjęciu i komentarzu wrzuconym przez posłanke? Odpowiedz Link Zgłoś
moni_485 Re: Posłanka na rybach 20.07.26, 18:25 bywalec.hoteli napisał: > Co sądzicie o takim zdjęciu i komentarzu wrzuconym przez posłanke? Każdy, kto wrzuca takie zdjęcie ma przestrzeń powietrzną między uszami. Odpowiedz Link Zgłoś