Dodaj do ulubionych

zarabiaj w domu przy komputerze!!!

03.03.11, 16:54
Zarabianie polega na włączeniu specjalnego programu udostępnionego przez firmę (zwanego dalej surfbarem) i oglądaniu serii wyświetlanych w nim reklam. Reklamy te, są wyświetlane w formie klasycznych bannerów na pasku reklamowym. W odróżnieniu do innych surfbarów, program ten nie wymaga wpisywania kodów sprawdzających naszą obecność przy komputerze.

pic.20dollars2surf.com/ban_pl_72890_65174.gif
CHCESZ DOŁĄCZYĆ TO POSTĘPUJ WEDŁUG ZASAD
Krok 1
Wejdź w link

pl.20dollars2surf.com/?ref=65174
Krok 2
Teraz pokazało Ci się okienko z napisem E MAIL
W puste miejsce wpisujemy swój e mail i wciskamy przycisk "Join us".
Krok 3
Program automatycznie przeniesie nas na stronę. Tam ściągamy programik

To proste, wciskamy napis "Installez 20Dollars2Surf(1,45 Mo)" i programik się ściąga.

Krok 4
Gdy już mamy ściągnięty program otwieramy go zmieniamy na język polski i klikamy "Dalej"
Pojawi się nam formularz który musimy uzupełnić.
Jak już to zrobimy klikamy "Dalej"

Krok 5
Na nasz mail powinna już dotrzeć informacja z hasłem które należy zachować (jest potrzebne do kolejnych logowań na stronie).

Krok 6
Na dole strony powinien być już włączony programik

który za Ciebie zarabia jeśli nie to na pulpicie na pewno masz do niego skrót. Po prostu na niego najedź i włącz. Nie trzeba wpisywać do niego ponownie danych, program je zapisał, wystarczy go tylko włączyć.

KROK 7
Teraz już zarabiasz, miej włączony komputer i patrz jak co 1 min- dostajesz 1pkt. Max na miesiąc możesz mieć SAM z surfbara 10 000 pkt.
Punkty są przeliczane na pieniądze na początku każdego miesiąca.
Obserwuj wątek
    • kochakasia Re: zarabiaj w domu przy komputerze!!! 04.03.11, 18:38
      A ja sobie świetnie radzę! Polecam wszystkim, którzy nie chcą być pracoholikami. Pracuję w domu 4-5 godz dziennie, mam czas dla rodziny i swoje zainteresowania. Zarabiam świetne pieniążki a nie przepracowuję się. I o to chodzi prawda?
      Polecam
      pracazdomu.com/gberes
      • karol897 Re: zarabiaj w domu przy komputerze!!! 22.09.18, 09:38
        Praca polega na przepisywaniu kodów 4 cyfrowych. Za każdy kod otrzymujesz 10 centów. Pierwsza wypłata możliwa od 150 $. Wszystko zależy ile czasu poświęcisz i kodów na klikasz, a nieograniczona liczba kodów gwarantuje stały dopływ gotówki ;) Naprawdę warto. Praca w pełni zdalna, nie wymagająca zakładania kont bankowych, ani inwestycji nawet 1zł. Aby zarobić 150$ wystarczy poświęcić około godziny czasu. Przesyłam link do rejestracji. Po lewej stronie trzeba kliknąć w registation
        gmoney.tech/7593324425350/
    • karelen Re: zarabiaj w domu przy komputerze!!! 23.09.16, 13:18
      Mam dużo czasu, więc problemu by nie było. Ale do tego pytania: 1.Czy ta praca jest legalna i zgodna z prawem? 2.Czy osiągane wyniki zarobków są rejestrowane w Urzędzie Skarbowym i oczywiście pobierane? 3.Czy z tytułu tej pracy pobierane są składki na ZUS i NFZ? Pytam, bo to są ważne kwestie. Decydując się na taką pracę, nie chcę mieć problemów z w/w urzędami. Jeśli jest gdzieś ktoś kompetentny, proszę o odpowiedź na adres: karelen@interia.eu. Z podziękowaniem z góry.
    • karol897 Re: zarabiaj w domu przy komputerze!!! 17.09.18, 13:03
      Praca polega na przepisywaniu kodów 4 cyfrowych. Za każdy kod otrzymujesz 10 centów. Pierwsza wypłata możliwa od 150 $. Wszystko zależy ile czasu poświęcisz i kodów na klikasz, a nieograniczona liczba kodów gwarantuje stały dopływ gotówki ;) Naprawdę warto. Praca w pełni zdalna, nie wymagająca zakładania kont bankowych, ani inwestycji nawet 1zł. Aby zarobić 150$ wystarczy poświęcić około godziny czasu. Przesyłam link do rejestracji. Po lewej stronie trzeba kliknąć w registation

gmoney.tech/7593324425350/

• basia89 Re: zarabiaj w domu przy komputerze!!! 13.03.19, 21:55
      POLECAM redr4611.xyz/2062570173471/
    • basia89 Re: zarabiaj w domu przy komputerze!!! 15.03.19, 12:25
      ja polecam redr4611.xyz/2062570173471/ trzeba sie zarejstrowac. najlepiej otworzyc link przez google chrome gdyz stronka bedzie tłumaczona. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka