Dodaj do ulubionych

Pomoc w sprawie Błochowiak

05.06.03, 12:43
Czy ktos moze mi podac linki dotyczace Anity Blochowiak jak rowniez jej
niegodziwosci w stosunku do Nowego Zycia Pabianic?
Pozdrowienia z Piły
Obserwuj wątek
    • majass Re: Pomoc w sprawie Błochowiak 05.06.03, 21:31
      tzn jakich niegodziwości. Bo z tego co wiem to ostatnio ta gazeta troche ja
      opluwa
      • kicior99 Re: Pomoc w sprawie Błochowiak 09.06.03, 11:03
        po tym jaka forme prezentuje w komisji - nie dziwie sie. Ale wlasnie chcialbym
        znac szczegoly... Z tego co pamietam z Wyborczej - to raczej ona sie narazila i
        to niewąsko, na pograniczu kodeksu karnego.
        • Gość: boczek Re: Pomoc w sprawie Błochowiak IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 13:14
          Kto sie naraził??!!! Błochowiak????? Sprawdź jeszcze raz w Wyborczej....
        • majass Re: Pomoc w sprawie Błochowiak 09.06.03, 13:50
          kicior99 napisał:

> po tym jaka forme prezentuje w komisji - nie dziwie sie.

A co takiego prezentuje? A ty jaki poziom prezentujesz, ze ją tak oceniasz. Bo
          wg mnie to do pięt jej nie dorastasz
          • kicior99 Re: Pomoc w sprawie Błochowiak 11.06.03, 17:14
            gratuluje poziomu dyskusji... Ja nie mowie komu dorastam, komu nie.
          • kicior99 Re: Pomoc w sprawie Błochowiak 11.06.03, 17:15
            A ty kim jestes ze wydajesz takie sady? Ocenic czlowieka po 2-3 wypowiedziach
            moze geniusz albo skrajny idiota. O pierwsze - excuse mes paroles - Cie nie
            podejrzewam...
    • Gość: boczek Re: Pomoc w sprawie Błochowiak IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 14:01
      Serio pytam... Jakie niegodziwości w stosunku do posłanki? O jakich Ty wiesz?
      Może sie wymienimy informacjami...
      • majass Re: Pomoc w sprawie Błochowiak 10.06.03, 14:35
        Podobno ostatni NESWEEK coś na ten temat skrobnął . Aler jeszcze nie czytałem
        takze..... trudno mi coś powiedzieć
        • kicior99 Re: Pomoc w sprawie Błochowiak 11.06.03, 17:14
          a skrobnal, widzialem...
      • kicior99 Re: Pomoc w sprawie Błochowiak 11.06.03, 17:17
        Ja wiem tylko tyle co pisala Wyborcza i Wprost. Jak to modnie mowi sie na
        komisji - wiem to co w domenie publicznej. Rad bym - ale merytorycznie a nie na
        poziomie prezentowanych tu bluzgow i wyzwisk - dowiedziec sie wiecej.
        • Gość: maggot "kto bez winy niech peirwszy rzuci kamieniem".. :P IP: *.one.pl 12.06.03, 01:44
          Dośc śmiesznie prezentuje się ta wasza dysputa nad "czernią i bielą" w obliczu
          posłanki B.

Choć nie jestem Błochowiako-entuzjastom i wydaje mi się, że jej "pięć minut"
          minie wraz z zaprzestaniem prac komisji(ewentualnie jakieś "pięć minut
          później";), to jednak musze wziąśc w obrone biedaczkę.
          Otóż prawdą jest iż tychże niegodziwości wobec NŻP(która swoim profesjonalizmem
          momentami osiąga poziom broszurki szkolnej-ale to tak na marginesie) nie
          dopuściła się sama posłanka lecz pabianicki "beton partyjny" SLD, a poprzez
          swoją proweniencję partyjną również jej nazwisko zostało dośc mocno "umoczone"
          w sprawie.
          Zaś co do jej "osiągnięć" w Sejmowej Komisji Śledczej, nie chciałbym się
          zbytnio wypowiadać, ponieważ nie mam nawet za bardzo czasu śledzić toku
          przesłuchań. Myślę jednak iż powinniśmy być choć odrobinę wyrozumiali dla jej
          postawy. Bo cóż można się spodziewać po tak niedoświadczonym polityku, jakim
          jest właśnie posłanka Błochowiak, który nagle zasiada między starymi
          wyjadaczami salonów sejmowych? Ta, bądź co bądź, młoda kobieta w sumie z dnia
          na dzień stała się z pionka figurą w tym maglu politycznym i nawet nie miała
          czasu psychicznie(nie mówiąc już o merytorycznej stronie sprawy) przygotować
          się do swej nowej roli-przedewszystkim roli polityka ..medialnego.

maggot
          • kicior99 Re: 'kto bez winy niech peirwszy rzuci kamieniem' 12.06.03, 14:08
            Dzieki za wyjasnienia.
            Jednak z ostatnim passussem trudno mi sie pogodzic - czlowiek nie powinien
            zabierac sie za rzeczy o ktorych poijecie ma dosc mgliste. Cytujac glownego
            ideologa pabi B., Wladimira U. (L.) - uczyc sie, uczyc sie, uczyc sie!!!
            • Gość: mięso Re: 'kto bez winy niech peirwszy rzuci kamieniem' IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 16:19
              Tee koleś... Skąd wiesz kto jest jej ideologiem? A twoim kto jest twoim? Roman
              Giertych?? hehe...prawicowa mendko...
              • kicior99 Re: 'kto bez winy niech peirwszy rzuci kamieniem' 28.06.03, 14:40
                wrecz przeciwnie.
                Gratuluje kultury... To ze ktos nie jest przyjacielem komunistow, nie oznacza
                od razu przywiazania do postfaszystow...
                polecam watek
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=6447402
                • Gość: gigi Re: 'kto bez winy niech peirwszy rzuci kamieniem' IP: *.wshe.lodz.pl 01.07.03, 16:32
                  kicior99 napisał:

> wrecz przeciwnie.
                  > Gratuluje kultury... To ze ktos nie jest przyjacielem komunistow, nie oznacza
                  > od razu przywiazania do postfaszystow...

A to w Polsce sa jescze komuniści. Znasz jakiś? Daj namiary bo moze bysmy ich
                  umieścili w jakimś zoo jako gatunek ginący. Przeciez teraz to ich trzeba chronić
                  • kicior99 Re: 'kto bez winy niech peirwszy rzuci kamieniem' 09.07.03, 11:21
                    piszac "komunisci" dokonalem skrotu myslowego. Fakt, prawdziwych komunistow
                    jest naporawde niewielu
              • Gość: mucha Re: 'kto bez winy niech peirwszy rzuci kamieniem' IP: 81.15.213.* 09.07.03, 11:22
                a ty co, kradniesz razem z ta banda, koles? Podziel sie, nie badz swinia...
                • Gość: mięso Re: 'kto bez winy niech peirwszy rzuci kamieniem' IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 11:51
                  Gość portalu: mucha napisał(a):

> a ty co, kradniesz razem z ta banda, koles? Podziel sie, nie badz swinia...

Nie, nie kradne bom porządny obywatel... a ty co? chciałbys sie nachapać?? To
                  taki z ciebie szanowany człowiek , kogoś nazywasz bandą a samżeś nie lepszy...
                  przykro...
                  • maggot9 Re: 'kto bez winy niech peirwszy rzuci kamieniem' 09.07.03, 12:05
                    Jak czytam wypowiedzi niektórych forumowiczów na tym forum to na prawdę tracę
                    nadzieję na jakąś konstruktywną dyskusję(na którą nota bene miałem nadzieję).
                    Ale cóż można spodziewać się po osobach, które gdy nie potrafią znaleść
                    racjonalnych argumentów na obronę swej tezy zaczynają rzucac MIĘSO.
                    • Gość: mięso Re: 'kto bez winy niech peirwszy rzuci kamieniem' IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 12:37
                      maggot9 napisał:

> Jak czytam wypowiedzi niektórych forumowiczów na tym forum to na prawdę tracę
                      > nadzieję na jakąś konstruktywną dyskusję(na którą nota bene miałem nadzieję).
                      > Ale cóż można spodziewać się po osobach, które gdy nie potrafią znaleść
                      > racjonalnych argumentów na obronę swej tezy zaczynają rzucac MIĘSO.

Tee o co ci chodzi? Do mnie pijesz??!! Czytasz wypowiedzi forumowiczów... a ja
                      ciebie tu widze pierwszy raz (sam niewiele tu pisze, ale przynajmniej nie
                      uzurpuje sobie do wygłaszania sądów o forumowiczach). Napisz coś mądrego to
                      podyskutujemy. I sam wymyśl jakiś wątek lub opinię, a nie masz pretensje do
                      całego świata że nie możesz podyskutować. Moze twój temat bedzie na tyle
                      atrakcyjny że ktoś zechce go konstruktywnie obalić...
                      P.S. Na stwierdzenie niejakiej muchy żebym sie podzielił kasą odpowiedziałem
                      bez rzucania MIĘSA (jak ty to nazwałeś). Wiec twoje pretensje uważam za
                      bezpodstawne. Z resztą... Jak ma komentować konstruktywnie takie niskolotne
                      uwagi...??
                      • maggot9 I know you 09.07.03, 13:08
                        Gość portalu: mięso napisał(a):

> maggot9 napisał:
                        >
                        > > Jak czytam wypowiedzi niektórych forumowiczów na tym forum to na prawdę tr
                        > acę
                        > > nadzieję na jakąś konstruktywną dyskusję(na którą nota bene miałem nadziej
                        > ę).
                        > > Ale cóż można spodziewać się po osobach, które gdy nie potrafią znaleść
                        > > racjonalnych argumentów na obronę swej tezy zaczynają rzucac MIĘSO.
                        >
                        > Tee o co ci chodzi? Do mnie pijesz??!! Czytasz wypowiedzi forumowiczów... a
                        ja
                        > ciebie tu widze pierwszy raz (sam niewiele tu pisze, ale przynajmniej nie
                        > uzurpuje sobie do wygłaszania sądów o forumowiczach). Napisz coś mądrego to
                        > podyskutujemy. I sam wymyśl jakiś wątek lub opinię, a nie masz pretensje do
                        > całego świata że nie możesz podyskutować. Moze twój temat bedzie na tyle
                        > atrakcyjny że ktoś zechce go konstruktywnie obalić...
                        > P.S. Na stwierdzenie niejakiej muchy żebym sie podzielił kasą odpowiedziałem
                        > bez rzucania MIĘSA (jak ty to nazwałeś). Wiec twoje pretensje uważam za
                        > bezpodstawne. Z resztą... Jak ma komentować konstruktywnie takie niskolotne
                        > uwagi...??

Nie jest tajemnicą, że występujesz na tym forum pod kilkoma postaciami, ale ta
                        chyba najbardziej odpowiada Twojej osobie i odkrywa Twoją prawdziwą naturę.
                        Nie jest prawdą (i sam bardzo dobrze o tym wiesz), że nie próbowałem napisać na
                        tym forum coś konstruktywnego(jeśli pamięć Cię zawodzi-ale to może spowodowane
                        nadużyciem w ostatnim czasie alkoholu-patrz wątek u UE), ale próżno czekałem na
                        jakąś ciekawą dysputę z tezami jakie postawiłem(a było o czym dyskutować).
                        Dziwicie się, iż tak mało osób odwiedza ten portal-na pewno inaczej było by
                        gdyby i atki pojawiały się tutaj ciekawsze..
                        I jeszcze jedno. Nawet na opinię "niskiego lotu" można odpowiedzieć w
                        odpowiednim tonie, ale widać że Tobie o wiele bardziej pasuje dopasować się do
                        tak niskiego poziomu(amoże nieświadomie taki właśnie poziom dyskusji Tobie
                        najbardziej odpowiada).

P.S. Masz teraz okazje do wykazania się-polecam nowy wątek na tym forum...
                        • Gość: mięso I'm glad of that IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 14:17
                          maggot9 napisał:

> Nie jest tajemnicą, że występujesz na tym forum pod kilkoma postaciami,

Nie wiem czy jest to tajemnicą czy nie... bez znaczenia... Kształtuję tylko
                          odpowiednio swój wizerunek ;-)

> Dziwicie się, iż tak mało osób odwiedza ten portal-na pewno inaczej było by
                          > gdyby i atki pojawiały się tutaj ciekawsze..

OK, wierzę że od dzisiaj zaczynasz zakładanie ciekawych wątków...

> I jeszcze jedno. Nawet na opinię "niskiego lotu" można odpowiedzieć w
                          > odpowiednim tonie, ale widać że Tobie o wiele bardziej pasuje dopasować się
                          do
                          > tak niskiego poziomu

Przypomnę bo może nie pamiętasz:
                          "Tee o co ci chodzi? Do mnie pijesz??!! Czytasz wypowiedzi forumowiczów... a ja
                          ciebie tu widze pierwszy raz (sam niewiele tu pisze, ale przynajmniej nie
                          uzurpuje sobie do wygłaszania sądów o forumowiczach). Napisz coś mądrego to
                          podyskutujemy. I sam wymyśl jakiś wątek lub opinię, a nie masz pretensje do
                          całego świata że nie możesz podyskutować. Moze twój temat bedzie na tyle
                          atrakcyjny że ktoś zechce go konstruktywnie obalić...
                          P.S. Na stwierdzenie niejakiej muchy żebym sie podzielił kasą odpowiedziałem
                          bez rzucania MIĘSA (jak ty to nazwałeś). Wiec twoje pretensje uważam za
                          bezpodstawne. Z resztą... Jak ma komentować konstruktywnie takie niskolotne
                          uwagi...?? "

Czy to wg Ciebie jest uwłaczajace Twej godnośći? Nieodpowiedni to? Czego Ty
                          oczekujesz? żebym pisał wierszem śliczne poematy miłosne?? you kidding me...

> P.S. Masz teraz okazje do wykazania się-polecam nowy wątek na tym forum...

Nie wiem czy mi się chce... Ja się nie musze niczym wykazywać. To Ty narzekałeś
                          na niski poziom postów a nie ja...
                          Nic na siłę...
                          Pomimo wszystko pozdrawiam...

• maggot9 Re: I'm glad of that 09.07.03, 15:25
                            Gość portalu: mięso napisał(a):

> maggot9 napisał:
                            >
                            > > Nie jest tajemnicą, że występujesz na tym forum pod kilkoma postaciami,
                            >
                            > Nie wiem czy jest to tajemnicą czy nie... bez znaczenia... Kształtuję tylko
                            > odpowiednio swój wizerunek ;-)

A jakiż to wizerunek?? Czyżbyś próbował się upodobnić do niektórych bohaterów
                            naszej sceny politycznej???

> > Dziwicie się, iż tak mało osób odwiedza ten portal-na pewno inaczej było b
                            > y
                            > > gdyby i atki pojawiały się tutaj ciekawsze..
                            >
                            > OK, wierzę że od dzisiaj zaczynasz zakładanie ciekawych wątków...

Ja nie mam zamiaryu zakładać "jakiś ciekawych wątków" bo swój czas wolę
                            poświęcać na coś innego-to była wskazówka do osób, które tak bardzą "męczą"
                            się nad tym naszym forum ..ale jakoś nic im z tego nie wychodzi..

> > I jeszcze jedno. Nawet na opinię "niskiego lotu" można odpowiedzieć w
                            > > odpowiednim tonie, ale widać że Tobie o wiele bardziej pasuje dopasować si
                            > ę
                            > do
                            > > tak niskiego poziomu
                            >
                            > Przypomnę bo może nie pamiętasz:
                            > "Tee o co ci chodzi? Do mnie pijesz??!! Czytasz wypowiedzi forumowiczów... a
                            ja
                            >
                            > ciebie tu widze pierwszy raz (sam niewiele tu pisze, ale przynajmniej nie
                            > uzurpuje sobie do wygłaszania sądów o forumowiczach). Napisz coś mądrego to
                            > podyskutujemy. I sam wymyśl jakiś wątek lub opinię, a nie masz pretensje do
                            > całego świata że nie możesz podyskutować. Moze twój temat bedzie na tyle
                            > atrakcyjny że ktoś zechce go konstruktywnie obalić...
                            > P.S. Na stwierdzenie niejakiej muchy żebym sie podzielił kasą odpowiedziałem
                            > bez rzucania MIĘSA (jak ty to nazwałeś). Wiec twoje pretensje uważam za
                            > bezpodstawne. Z resztą... Jak ma komentować konstruktywnie takie niskolotne
                            > uwagi...?? "
                            >
                            > Czy to wg Ciebie jest uwłaczajace Twej godnośći? Nieodpowiedni to? Czego Ty
                            > oczekujesz? żebym pisał wierszem śliczne poematy miłosne?? you kidding me...
                            >
                            Mam nadzieję, że nie będziesz mi pisał miłosnych poematów bo i ni ejesteś w
                            moim typie..
                            A tak poważnie, to zwracanie się do kogoś "teee.." albo "Do mnie pijesz??!!" to
                            bardziej pasuje mi do reprezentantów pudek z piwem..

> > P.S. Masz teraz okazje do wykazania się-polecam nowy wątek na tym forum...
                            >
                            > Nie wiem czy mi się chce... Ja się nie musze niczym wykazywać. To Ty
                            narzekałeś
                            >
                            > na niski poziom postów a nie ja...
                            > Nic na siłę...
                            Mnie również to nie rusza, a w pewnym sensie ten wątek jest z dedykacją dla
                            Ciebie.

> Pomimo wszystko pozdrawiam...
                            >
                            również pozdrawiam
                            • Gość: mięso Re: I'm glad of that IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 15:35
                              maggot9 napisał:

> A jakiż to wizerunek?? Czyżbyś próbował się upodobnić do niektórych bohaterów
                              > naszej sceny politycznej???
                              >
                              ... o nie! Niektóre ich wizerunki mnie bardzo przerażają!!

> Ja nie mam zamiaryu zakładać "jakiś ciekawych wątków" bo swój czas wolę
                              > poświęcać na coś innego-to była wskazówka do osób, które tak bardzą "męczą"
                              > się nad tym naszym forum ..ale jakoś nic im z tego nie wychodzi..
                              >
                              ... ciekawe kogoś miałęś na myśli?? Np. kol. majass dwoi sie i troi żeby coś tu
                              się działo a Ty z tego szydzisz...

> Mam nadzieję, że nie będziesz mi pisał miłosnych poematów bo i ni ejesteś w
                              > moim typie..
                              > A tak poważnie, to zwracanie się do kogoś "teee.." albo "Do mnie pijesz??!!"
                              to
                              >
                              > bardziej pasuje mi do reprezentantów pudek z piwem..

Rzeczywiscie, powinienem zapytać: a do kogo pijesz? To chyba nie jest takie
                              brzydkie określenie co? Pomimo że słowo to niektórym kojarzy sie z piciem np.
                              piwa ;-)

> Mnie również to nie rusza, a w pewnym sensie ten wątek jest z dedykacją dla
                              > Ciebie.

...Tak myślałęm i dziękuję...

> > Pomimo wszystko pozdrawiam...
                              > >
                              > również pozdrawiam

...pozdrawiam gorąco!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka