fireman7 Re: Czy to dziś rozdają prezenty 24.12.03, 22:16 Jeśli tak to pochwalcie się co dostaliście Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal79 Re: Czy to dziś rozdają prezenty 25.12.03, 12:47 Hmmmm... pozwólcie, że odpowiem wklejając pewien list, z którym może jeszcze sie ktoś utożsamia :)))) Drogi Mikołaju, Musisz być zaskoczony, że piszę do Ciebie dziś, 26 grudnia. No cóż, bardzo pragnąłbym wyjaśnić pewne sprawy, które miały miejsce na początku miesiąca, kiedy, pełen złudzeń, napisałem do Ciebie list. Prosiłem o rower, kolejkę elektryczną, parę rolek oraz strój do piłki nożnej. Zniszczyłem sobie umysł ucząc się przez cały rok. Nie tylko byłem pierwszy w klasie, ale miałem też najlepsze oceny w całej szkole. I nie skłamię, jak powiem, że nie było nikogo w całej okolicy, kto zachowywałby się lepiej ode mnie wobec rodziców, braci, przyjaciół i sąsiadów. Byłem posłuszny i nawet pomagałem starszym przechodzić przez ulicę. Faktycznie nie było niczego możliwego dla mnie do zrobienia, czego bym nie zrobił dla ludzkości. I gdzie Ty kurwa masz jaja, żeby dać mi jakieś pierdolone jo- jo, hujowy gwizdek i parę wstrętnych skarpetek? Co Ty sobie, kurwa, wyobrażasz ty stary, tlusty kutasie, że robisz ze mnie frajera przez cały rok, żeby na koniec pod choinkę puścić mi takie gówno? I na dodatek, jakbyś jeszcze mnie za mało wydymał, to Kwiatkowskiemu z naprzeciwka dałeś tyle zabawek, że ledwo do domu wszedł. Żebym Cię kurwa nie widział, jak próbujesz zmieścić to swoje wielkie, tłuste dupsko w moim kominie w przyszłym roku. Wypierdolę Cię i obrzucę kamieniami te Twoje jebane renifery ! Wypłoszę je, i będziesz musiał zapierdalac na ten swój biegun północny na piechotę, tak jak ja muszę zapierdalac, skoro nie przywiozłeś mi tego zasranego roweru. PIERDOL SIĘ ! W przyszłym roku się przekonasz, jaki mogę być wstrętny ! TY GRUBY OBCIĄGACZU ! Bez powazania, Jasio Klasa 4 B Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Czy to dziś rozdają prezenty 06.01.04, 12:35 Z postem sie nie utoższamiam i moglby sie ów podobać, gdybys go szanowny thorgalu 79 nie ubogacał przekleństwami... pozwole sobie użyc atrybutu moderatora i pomachać ci rózgą ku przestrodze... Sugeruję Ci abyś część takiego wyrazu zastepował nastepnym razem gwiazdkami, w przeciwnym razie kolejny podobny post moze spotkac przykry "wypadek"... Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal79 to: moderator 06.01.04, 20:56 Drogi kolego Boczku 2001. Jest mi bardzo przykro jesli uraziłem Twoje przekonania religijne, polityczne, seksualne lub jakiekolwiek inne. Wyrażam publicznie skruchę. Nie mniej jednak jestem lekko zdziwiony, że WKLEJAJĄC ów list w oryginale (przeróbek nie chciałem robic zeby autor , pewnie Jasiu z klasy 4 ;) nie poczuł sie obrazony. Sam mając doczynienia z róznymi publikacjami itp nie wchodząvc w szczegóły mysle że wiesz jak cięzko jest walczyc z prawami autorskimi itp.) Mysle że całokształt języka używanego na forum przeze mnie nie jest az tak bardzo wulgarny byś musiał ingerować w niego lub zwracać publicznie uwage. Nastepnym razem moze wystarczyc GG. Ubolewam tez ze jako moderator tego forum a widze że bardzo wczuwasz sie chwilami w rolę cenzora (no cóz popularne niegdyś i dziś zajęcie :P) odnosisz sie 6.01.2004 roku do postu napisanego 25.12.2003 roku... czyli w tamtym roku :) Zywie więc prawdziwa obawe czy czasem nie zostana odkopane poprzednie moje posty w poszukiwaniu jakis językowych wpadek lub tez oskarżeń, ubliżen, reklamowania, nakłania etc. pzdr thorgal79 Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 thorgalisko ;) 07.01.04, 10:27 thorgal79 napisał: > Drogi kolego Boczku 2001. Jest mi bardzo przykro jesli uraziłem Twoje > przekonania religijne, polityczne, seksualne lub jakiekolwiek inne. Wyrażam > publicznie skruchę. Moich nie uraziłeś > Mysle że całokształt języka używanego na forum przeze mnie > nie jest az tak bardzo wulgarny byś musiał ingerować w niego lub zwracać > publicznie uwage. Nastepnym razem moze wystarczyc GG. Nie, całokształt jest poprawny, ten text nie za bardzo... GG może być jeśli podasz mi swój nr... > Ubolewam tez ze jako moderator tego forum a widze że bardzo wczuwasz sie > chwilami w rolę cenzora (no cóz popularne niegdyś i dziś zajęcie :P) taaa podobnie jak Twój sąsiad z osiedla... i jakimi chwilami?? napomknąłęm o tym dopiero raz... bądźmy precyzyjni... >odnosisz sie 6.01.2004 roku do postu napisanego 25.12.2003 roku... czyli w tamtym > roku :) no i? zbrodnie nie ulegają przedawnieniu ;)) > Zywie więc prawdziwa obawe czy czasem nie zostana odkopane poprzednie > moje posty w poszukiwaniu jakis językowych wpadek lub tez oskarżeń, ubliżen, > reklamowania, nakłania etc. nie bój nic Odpowiedz Link Zgłoś
zetka5 only Boczek: 07.01.04, 09:12 Panie cenzorze więcej dystansu..nie można być takim służbistą!! Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: only Boczek: 07.01.04, 11:52 zetka5 napisała: > Panie cenzorze więcej dystansu..nie można być takim służbistą!! OKa teraz bede stawał na odległosć minimum 15 metrów ;)... bo jeszcze te 38 stopni rozchylenia mnie powali... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś