zarlaczka 14.02.03, 01:09 Nie miałem - Bo nie śmiałem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kanuk Re: Fraszka dla Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.02.03, 01:35 let me guess...czy chodzi Ci o zajady ? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Fraszka dla Kanuka 14.02.03, 01:38 Niezupełnie. Twoje przypuszczenie takie przyziemne, a ja miałam Cię za uduchowionego wielce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Fraszka dla Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.02.03, 01:42 Ty to raz mnie chcesz a za chwile rzucasz.... musialem odreagowac frustracje, ze moze pojdziesz do pubu w Walentynki, jednej takiej zycze Niechowi aby Cie juz nie podrywal. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Fraszka dla Kanuka 14.02.03, 01:46 Kanuk, a kiedy ja Cię rzucałam, bo sobie przypomnieć nie mogę. To Ty na liczne moje apele słowem nie odpowiedziałeś, więc się załamałam i poddałam. A poza tym jak ja mogę rzucać kogoś, kogo jeszcze nie mam. Kanuk naprawdę mylne wnioski wyciągasz. Niech mnie nie tylko nie podrywa, Niech mnie wręcz nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Fraszka dla Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.02.03, 02:02 te liczne apele Ci sie skomasowaly w tym czasie jak ja budowac musialem kapitalis, tak? wszystkie rzucania i rozwody zdarzaja sie ZANIM ludzie sie naprawde poznaja? ty nie wiedziala? a potem sie nazywaja: taki taka zle dobrze. no, dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Fraszka dla Kanuka 14.02.03, 02:07 Czasami zycia braknie zeby sie naprawde poznac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Fraszka dla Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.02.03, 03:30 najczesciej nikt nie chce naprawde poznac tego kogos. tylko chce z nim/nia byc i juz. sobie, dla siebie. intymnie. ja tobie, a ty mnie. czasem na zlosc babci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Fraszka dla Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.02.03, 05:14 a czasem ze zlosci na odleglosci...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Fraszka dla Kanuka 14.02.03, 06:12 "Lubie nasza samotnosc we dwoje ........................... Naszych uczuc leniwe postoje ............................. Intymnie,intymnie..ja tobie i ty mnie...intymnie... Intymnie....intymnie..ja sam(a) i ty przy mnie..intymnie.." Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Fraszka dla Kanuka 14.02.03, 11:01 Jeżeli przyczyną Twojego milczenia była budowa kapitalizmu, to ja się z tym mogę pogodzić. Z kapitalizmem to ja walczyła nie będę. Mam nadzieję, że przerwy w jego budowaniu poświęcisz mojej skromnej osobie. Kanuk, jak chcę Cię poznać, tylko Ty nie chcesz dać się poznać. I jeszcze raz podkreślam, że Cię nie rzucałam, jeno się poddałam, ale po Twoich wyjaśnieniach, Milton już może nowe lampy kupować, bo już więcej skakać nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś