Dodaj do ulubionych

Fraszka dla Kanuka

14.02.03, 01:09
Nie miałem -
Bo nie śmiałem.
Obserwuj wątek
    • Gość: kanuk Re: Fraszka dla Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.02.03, 01:35
      let me guess...czy chodzi Ci o zajady ?
      • grzchur Re: Fraszka dla Kanuka 14.02.03, 01:37
        buahahhhahahah

pardon
      • zarlaczka Re: Fraszka dla Kanuka 14.02.03, 01:38
        Niezupełnie. Twoje przypuszczenie takie przyziemne, a ja miałam Cię za
        uduchowionego wielce.
        • Gość: kanuk Re: Fraszka dla Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.02.03, 01:42
          Ty to raz mnie chcesz a za chwile rzucasz.... musialem odreagowac frustracje,
          ze moze pojdziesz do pubu w Walentynki, jednej takiej zycze Niechowi aby Cie
          juz nie podrywal.
          • zarlaczka Re: Fraszka dla Kanuka 14.02.03, 01:46
            Kanuk, a kiedy ja Cię rzucałam, bo sobie przypomnieć nie mogę. To Ty na liczne
            moje apele słowem nie odpowiedziałeś, więc się załamałam i poddałam. A poza tym
            jak ja mogę rzucać kogoś, kogo jeszcze nie mam.
            Kanuk naprawdę mylne wnioski wyciągasz. Niech mnie nie tylko nie podrywa, Niech
            mnie wręcz nie lubi.
            • Gość: kanuk Re: Fraszka dla Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.02.03, 02:02
              te liczne apele Ci sie skomasowaly w tym czasie jak ja budowac musialem
              kapitalis, tak? wszystkie rzucania i rozwody zdarzaja sie ZANIM ludzie sie
              naprawde poznaja? ty nie wiedziala? a potem sie nazywaja: taki taka zle
              dobrze. no, dobrze.
              • tradycja1 Re: Fraszka dla Kanuka 14.02.03, 02:07
                Czasami zycia braknie zeby sie naprawde poznac....
                • Gość: kanuk Re: Fraszka dla Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.02.03, 03:30
                  najczesciej nikt nie chce naprawde poznac tego kogos. tylko chce z nim/nia byc
                  i juz. sobie, dla siebie. intymnie. ja tobie, a ty mnie. czasem na zlosc babci.
                  • Gość: kanuk Re: Fraszka dla Kanuka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.02.03, 05:14
                    a czasem ze zlosci na odleglosci...:)))
                    • tradycja1 Re: Fraszka dla Kanuka 14.02.03, 06:12
                      "Lubie nasza samotnosc we dwoje
                      ...........................
                      Naszych uczuc leniwe postoje
                      .............................
                      Intymnie,intymnie..ja tobie i ty mnie...intymnie...
                      Intymnie....intymnie..ja sam(a) i ty przy mnie..intymnie.."
              • zarlaczka Re: Fraszka dla Kanuka 14.02.03, 11:01
                Jeżeli przyczyną Twojego milczenia była budowa kapitalizmu, to ja się z tym
                mogę pogodzić. Z kapitalizmem to ja walczyła nie będę. Mam nadzieję, że przerwy
                w jego budowaniu poświęcisz mojej skromnej osobie. Kanuk, jak chcę Cię poznać,
                tylko Ty nie chcesz dać się poznać. I jeszcze raz podkreślam, że Cię nie
                rzucałam, jeno się poddałam, ale po Twoich wyjaśnieniach, Milton już może nowe
                lampy kupować, bo już więcej skakać nie będzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka