IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.11, 16:10
Profesjonalnie pomogę napisać lub napiszę prezentację maturalną oraz pracę kontrolną, zaliczeniową, licencjacką, magisterską itp. Podejmę się również sprawdzenia (już napisanej). Piszę referaty, eseje, recenzje, rozprawki itp. Każda praca jest bogata w przypisy, każda jest dopracowana w szczegółach. Zapewniam antyplagiat, kompetencję, terminowość, dyskrecję. Nie pobieram żadnych przedpłat. Szybko odpowiadam na każde pytanie. Przedstawiam jasne warunki ewentualnej współpracy Serdecznie zapraszam
Obserwuj wątek
    • Gość: OP Re: pomogę IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.11, 19:48
      prosze o kontakt na gg 9217592, w sprawie prezentacji maturalnej
    • Gość: Martyna praca licencjacka IP: *.play-internet.pl 30.04.12, 10:27
      Witam chciałam się zapytać czy zajmuje się Pani korektą prac chodzi mi dokładnie o przekształcenie tekstu , inne sformułowanie zdań, korektę przypisów, jest to praca licencjacka składająca się z II rozdziałów teoretycznych. Moja praca już była sprawdza przez promotora, ale on nie zorientował się, że moja praca to urywki brane z innych prac z internetu, a boje ze zostanie sprawdzona antyplagiatem. Temat pracy to : Stosunek nauczyciela wychowania fizycznego do dzieci mniej sprawnych fizycznie. Proszę o szybka odpowiedź i napisanie jaki jest koszt.
      • sylwi_78 Re: praca licencjacka 01.05.12, 11:31
        napisz do siebie jakiś namiar, np maila. Myślę, że mogę zaproponować coś ciekawego
        Gość portalu: Martyna napisał(a):

> Witam chciałam się zapytać czy zajmuje się Pani korektą prac chodzi mi dokładni
        > e o przekształcenie tekstu , inne sformułowanie zdań, korektę przypisów, jest
        > to praca licencjacka składająca się z II rozdziałów teoretycznych. Moja praca j
        > uż była sprawdza przez promotora, ale on nie zorientował się, że moja praca to
        > urywki brane z innych prac z internetu, a boje ze zostanie sprawdzona antyplagi
        > atem. Temat pracy to : Stosunek nauczyciela wychowania fizycznego do dzieci mni
        > ej sprawnych fizycznie. Proszę o szybka odpowiedź i napisanie jaki jest koszt.
      • opracowaniaprac Re: praca licencjacka 13.06.12, 17:59
        Pomożemy Ci szybko i profesjonalnie znaleźć rozwiązanie Twojego problemu. Gwarantujemy unikalność przygotowywanych opracowań, szybkie terminy realizacji oraz konkurencyjne ceny. Opracowujemy prace magisterskie, licencjackie, inżynierskie Z wszystkich dziedzin! Kontakt z konsultantem: opracowaniaprac@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka