Dodaj do ulubionych

Pranie dywanów Warszawa

IP: *.dynamic.mm.pl 23.11.12, 17:02
Polecam usługę prania dywanów i wykładzin na terenie Warszawy i okolic.
Pranie dywanów i wykładzin

Czyste dywany i wykładziny są bardzo ważne, zwłaszcza w domach gdzie żyją, małe raczkujące dzieci, ale nie tylko - nawet dorośli od czasu do czasu siadają sobie na podłodze, bo jest to po prostu wygodne. Inna kwestia to taka, że podłoża zajmują znaczną powierzchnie w naszych wnętrzach i jeśli są one niezadbane i brudne, cały pokój sprawia takie wrażenie. Starannie wykonywana czynność polegająca na dogłębnym czyszczeniu dywanów i podłóg. Maksymalny czas schnięcia: 1 godzine 30 minut.

Oto link do strony ze szczegółową ofertą i cennikiem: pranie dywanów Warszawa lub informacje na email czyszczenie-dywanow@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: błynko Re: Pranie dywanów Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.13, 01:24
      Usługa dedykowana dla firm Pranie wykładzin Warszawa. Pierzemy za pomocą "suchej piany" ta metoda sprawia, że już po 30 minutach wykładzina jest czysta i pachnąca.
      • Gość: Gość Re: Pranie dywanów Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.14, 19:22
        Ja również polecam. Korzystałem przed świętami. Efekt prania bardzo dobry.
        www: pranie dywanów
        tel: 500 290 230
        • Gość: gość Re: Pranie dywanów Warszawa IP: *.net.hawetelekom.pl 25.06.14, 16:01
          Polecam czyste-dywany.pl/. Miałam bardzo zapuszczony przez moje pieski dywan a po otrzymaniu dywanu do domu oniemiałam z wrażenia, ponieważ dywan był jak nowy. Myślę , ze to jedna z najlepszych profesjonalnych pralni w Warszawie a przetestowałam ich już naprawdę wiele.
          • Gość: gość Re: Pranie dywanów Warszawa IP: 195.182.34.* 09.07.14, 08:00
            Polecam ghhigiena.pl, wypralam u nich dywan niedlugo po czyszczeniu dywanu, nie moglam nadziwic się jak czysty dywan (teoretycznie) moze zostac dopiero wyczyszcony, polecam ich bo na prawde widac róznice.
    • Gość: Jaro Re: Pranie dywanów Warszawa IP: 156.67.84.* 29.11.17, 11:52
      A ja polecam firmę z Chotomowa niedaleko Warszawy (www.pralnia-dywanow.pl ). Firma mieści się w Chotomowie ale obsługują klientów z całej Warszawy i okolic. Polecam.
    • Gość: Mariusz Re: Pranie dywanów Warszawa IP: *.ip-point.pl 01.12.17, 21:35
      W ramach polecania firm godnych uwagi dołączam link do strony Domu Bez Alergii (www.dom-bez-alergii.pl). Jeżeli ktoś szuka profesjonalnej i uczciwej firmy do czyszczenia dywanów, tapicerki i materacy bezpośrednio w domu Klienta (bez zwijania i odbierania dywanów) to warto zapoznać się z ofertą tej firmy.
      To jedna z niewielu firm, która nie korzysta z najtańszych urządzeń Karcher, lecz posiada całą gamę odkurzaczy do czyszczenia na sucho (trzepanie dywanów i materacy) i mokro. Alergików (zarówno uczulonych na kurz i roztocza jak i środki czyszczące) z pewnością zainteresuje opcja czyszczenia/dezynfekcji gorącą parą wodną...
    • magiczny.cs Re: Pranie dywanów Warszawa 15.02.18, 15:11
      Pranie Dywanów Warszawa Ja ostatnio zamawiałam, usługę prania wykładziny i kanapy w moim domu z tej firmy. Pan bardzo kulturalny i uprzejmy wszystko objaśnił i jeszcze dało radę się z nim potargować. Ceny nie są zawrotne ale jakość na najwyższym poziomie. Polecam tą firmę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka