Gość: lukas IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.13, 20:06 Oferuje pożyczki pod zastaw mieszkań, działek, domów, samochodów . Współpracuje z wieloma inwestorami prywatnymi i znajdę ofertę dla każdego! Zapraszam do składania wniosków, mój tel. 503554214 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pato Re: Pożyczki prywatne IP: 197.210.248.* 18.03.14, 21:52 Czy potrzebujesz pomocy finansowej? Chciałbym pomóc, jeśli mogę i jeśli może i jeśli jest to potrzebne. Jestem zarejestrowanym prywatny pożyczkodawca i zapewnić finansów osobistych i korporacyjnych na całym świecie, według rocznej stopy oprocentowania 3%. Należy pamiętać, że nie jestem z góry koszt ładowania i nie ma żadnych ukrytych kosztuje w ogóle. Jestem dostępny od poniedziałku do piątku w godzinach pracy urzędu 9:00 do 17:45 (UTC / GMT +8 godziny) do swojej finansów. Mnie e-mail proszę. Dziękuję, Ahmed Nasiratu. Pożyczki osobiste, biznesowe Finansowanie, Home Improvement Finansowanie, Kredyt Finansowanie, finansowanie hipoteczne e-mail do patocompany@blumail.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HALINA Re: Pożyczki prywatne IP: *.ip.skylogicnet.com 18.12.14, 15:08 WITAM PRZECZYTAŁAM PAŃSTWA OGŁOSZENIE,KTÓRE MNIE BARDZO ZAINTERESOWAŁO. OBECNIE PROWADZĘ FIRMĘ SPRZĄTAJĄCĄ,ORAZ OTWORZYŁAM RODZINNY DOM SENIORA W PIĘKNEJ OKOLICY.DOM JEST DUŻY 250 M,ALE CHCĘ GO ROZBUDOWAĆ,ABY PRZYJĄĆ 90 PENSJONARIUSZY.PIĘKNA WILLA JEST WYBUDOWANA W 2008 ROKU.OBECNIE WYNAJMUJĘ NA 10 LAT Z PRAWEM PIERWOWYKUPU. POSZUKUJĘ KREDYTU NA WYKUPIENIE TEJ POSIADŁOŚCI,KTÓRA JEST WYCENIONA NA 1500000 ZŁ , W ZROZUMIENIU POD HIPOTEKĘ. PODAJĘ SWOJĄ STRONĘ INTERNETOWĄ WWW.RODZINNYDOMSENIORA.ORG.PL POZDRAWIAM HALINA. Odpowiedz Link Zgłoś