amala7
02.09.13, 09:12
Witam,
Mam do sprzedania preparat wspomagający odchudzanie. Oryginalne, nie otwarte opakowanie (60 tabletek), data ważności 01/2016. Sprzedaję, bo zaszłam w ciążę i nie zdążyłam zacząć ich zażywać. Zapłaciłam 150zł, sprzedaję za 100zł.
Preparat idealnie nadaje się dla osób, które chcą chudnąć stopniowo, ale nie lubią drastycznych, drakońskich diet i ćwiczeń. Za popularność Weight Loss odpowiada przede wszystkim formuła idealnie dobranych, naturalnych i opatentowanych klinicznie składników, które pomagają w redukcji tkanki tłuszczowej.
Weight Loss, oprócz efektu odchudzającego, wykazuje działanie zdrowotne i oczyszczające. Ekstrakty ze specjalnie dobranych składników intensyfikują termogenezę - wzmożone zużywanie tłuszczów zapasowych. Pomagają zahamować apetyt "podjadania" oraz biorą udział w procesach przeciwmiażdzycowych, antynowotworowych oraz przeciwinfekcyjnych. Zawarty w preparacie wyciąg z zielonej herbaty i chrom pełnią ważne role w procesie utraty wagi: chrom przyspiesza metabolizm, działa relaksująco oraz antystresowo. Wyciąg z jagód Acai dostarcza organizmowi witamin i mikroelementów, będąc przy tym bogatym źródłem cennych antyoksydantów.
Weight loss - skład tabletek
- Garcinia Cambogia - nazywana pogromcą tłuszczu - hamuje przemianę nadmiaru węglowodanów w tłuszcz.
- Jagoda Acai - owoc rosnący w Amazonii, który wykazuje silne działanie antyoksydacyjne, wspomaga przemianę materii, redukuje stres, a także spowalnia procesy starzenia. Zdaniem producenta jej obecność w suplemencie diety w znacznym stopniu przyspiesza odchudzanie i korzystnie wpływa na kondycję całego organizmu.
- Chrom - poprzez regulowanie ilości cukru we krwi, zmniejsza odczuwanie głodu, a tym samym wspomaga odchudzanie.
- Wyciąg z zielonej herbaty - bardzo popularny przeciwutleniacz, który oczyszcza nasz organizm z toksyn pojawiających się podczas przemiany materii.
- L-Theanina - polepsza samopoczucia i zwiększa wydajność całego organizmu.
- Wyciąg z Guarany - pobudza organizm do działania (podobny do kofeiny).
Weight loss - działanie:
Działanie suplementu potwierdza badanie przeprowadzone przez naukowców z uniwersytetu w Teksasie, którzy poddali testom grupę 500 osób. Ich wyniki wskazują, że osoby zażywające suplement straciły na wadze cztery razy więcej niż osoby zażywające placebo.
Dawkowanie:
1 kapsułka 20 min. przed śniadaniem
1 kapsułka 20 min przed obiadem