boratyna 06.02.06, 15:00 Wilanow, ul. Krolowej Marysienki, budynek z lat 80., 2 pokoje 50m, 8p/12, zagrodzony korytarz, duzy balkon, widna kuchnia, spokojne sasiedztwo. Osoby zainteresowane prosze o kontakt na prv. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glowix Re: Wilanow, 2 pok. 50m 09.02.06, 09:19 Mozesz podac wiecej szczegolow. Z pracy nie moge Ci wyslac zadnej wiadomosci :-( MG Odpowiedz Link Zgłoś
gorski.tomasz Re: Wilanow, 2 pok. 50m 09.02.06, 23:42 Witam, Jestem zainteresowany ofertą, oczywiście jeśli jest jeszcze aktualna. Jaka jest cena mieszkania? Pozdrawiam, Tomasz Górski Odpowiedz Link Zgłoś
boratyna Re: Wilanow, 2 pok. 50m 10.02.06, 09:08 Mieszkanie 50 m, p8/12, okna wychodza na sloneczna strone z widokiem "na pol miasta", duzy balkon. Pokoje 20mkw i 11mkw, kuchnia 8mkw, lazienka 4,5mkw. W ostatnich latach wymieniono wszystkie "piony". Czesc korytarza zagrodzona pelnymi drzwiami wiec jest duzo miejsca np. na dodatkowe szafy, wozek cz tez rowery. Mieszka tam moja mama bedaca osoba pedantyczna wiec o jakimkolwiek zapuszczeniu lokalu nie ma mowy. W kwestii ewentualnego remontu czy odswiezenia trudno mi sie wypowiedziec bo kazdy ma co do tego inne wymagania. Tego rodzaju mieszkania na tym osiedlu sprzedawane sa za 250 tys. wiec i ja oczekuje podobnej oferty. Osobom zaintetesowanym w poniedzialek moge przeslac plan mieszkania i zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś