Gość: rzecznik IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 08:17 dzien dobry, milego dnia dla wszystkich:-))))) pozdr JB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Miłego dnia 10.11.02, 09:09 Dzień dobry bardzo (jak mawiają w pewnym radiu, którego i tak nie słucham) ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Miłego dnia 10.11.02, 09:52 Hej, hej - czas wstawać, słoneczo juz na niebie :)) Miłego dnia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
moooni Re: Miłego dnia 10.11.02, 10:04 Gość portalu: rzecznik napisał(a): > dzien dobry, milego dnia dla wszystkich:-))))) Dzień dobry :-) z pracy ;-( -- moooni@gazeta.pl icq 46479443 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Miłego dnia IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 19:11 Już wieczór ale to wieczór DOBREGO DNIA :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nariellka Re: Miłego dnia IP: *.pt-2.petrotel.pl 10.11.02, 11:03 Miiiiiau! jaka dzisiaj jasnosc ;) az milo wstac o tej nieludzkiej porze. Milego dnia zycze :)) Nariellka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Miłego dnia IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 09:58 jak dobrze wstac, skoro swit....:-)))) milego wiec:-))) JB Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Miłego dnia 11.11.02, 10:32 Gość portalu: Jarek napisał(a): > jak dobrze wstac, skoro swit....:-)))) To w Gostyninie słońce wstało dziś przed 10? ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Miłego dnia IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 11:09 roman_j napisał: > > To w Gostyninie słońce wstało dziś przed 10? ;-))))))))) wyjrzalo zza chmur:-))) pozdr JB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Miłego dnia IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 11:03 DZIEŃ DOBRY przed południem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Miłego dnia IP: 195.136.121.* 11.11.02, 11:10 Na nowy dzien, trochę inny od innych dni. (...)"Zasiądżmy znów za stołem i jak za dawnych lat wspomnienia niewesołe zamieńmy w śmieszny żart. (...) Za nasze poskie życie, za takie, jakie jest, wypijmy wódki łyczek z domieszką cichych łez... I niech serdeczne gniewy na chwilę pójdą w kąt, bo my jak morskie mewy w tym domu mamy ląd. (...) Życie rozdaje role, a czasem pisze wiersz, niech o tym naszym stole kiedyś napisze też." To fragmenty wiersza Agnieszki Osieckiej pt. "Polskie życie". A dziś Święto Niepodległości i pierwszy dzień po wyborach... Tak sobie pomyślałam, że to dziś dobry wiersz na dzień dobry :-))) Uparcie życzę wszystkim uśmiechu i wzajemnej serdeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzecznik Re: Miłego dnia IP: *.plocman.pl 13.11.02, 10:04 Gość portalu: kalina napisał(a): [...] > dobry wiersz na dzień dobry :-))) Uparcie życzę wszystkim uśmiechu i wzajemnej serdeczności. przylaczajac sie do zyczen Kaliny dedykuje forumowiczom wiersz z tomiku Phila Bosmansa: Śmiech to zdrowie. pomyśl o swoim zdrowiu. Nie zapominaj o usmiechu! Śmiech uwalnia, humor działa rozluźniająco. Śmiech to najlepszy kosmetyk wygladu zewnętrznego i najlepsze lekarstwo dla twojego wnętrza. Śmiech i humor wpływaja korzystnie nie tylko na twoje krążenie, lecz także na całe otoczenie. Śmiech i humor przynoszą ulgę. Uwalniają od ciężaru problemów, przesadnych kłopotów i trosk, i od fałszywej powagi. Swiat wygląda nagle zupełnie inaczej. Śmiech i humor oczyszczają drogę do niespodziewanej radości życia. Mając poczucie humoru możesz nawet usmiechać się do swoich błędów. Który dzień jest dniem straconym? Ten, w którym się nie śmiałes. Prawda Kalino? milego dnia dla wszystkich wiec, i tak jak mowi Kalina, bądźmy dla siebie zyczliwi, usmiechajmy sie! JB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frytek Re: Miłego dnia IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 12:59 Kto rano wstaje........... ten sie nie wysypia :P Bry!! Milego dnia Zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Miłego dnia IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 11.11.02, 21:40 A co tu dzis taka euforia?? Czy w Plocku dzis cannabis rozdaja za darmo ? :)) Kurcze, znowu taka okazja mi przeszla kolo nosa !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ●Werdan● Re: Miłego dnia IP: *.petrotel.bptnet.pl 11.11.02, 21:56 > A co tu dzis taka euforia?? Czy w Plocku dzis cannabis rozdaja za darmo ? :)) > Kurcze, znowu taka okazja mi przeszla kolo nosa !! Macku, to wszystko przez te wybory :) Niestety, u nas wszystko w normie. Cannabis nadal drogo i do tego nielegalne :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Miłego dnia IP: proxy / 193.59.95.* 12.11.02, 08:29 Dzień dobry Płocczanom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruchcio Re: Miłego dnia IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 13:58 Dzien dobry rzeczniku. Rowniez milego i spokojnego dnia. Piotr Bruchajzer Odpowiedz Link Zgłoś
ploom Re: Miłego dnia 13.11.02, 10:57 ... i słońca każdego dnia, jak nie na niebie to przynajmniej w sobie ... pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Miłego dnia IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.11.02, 16:26 pozdrawiam serdecznie i zycze milego wieczoru juz krzys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Miłego dnia IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 22.11.02, 16:02 Nie wiem czy zyczenia rzecznika, dobrego dnia, odnosily sie tylko do dnia w ktorym zamiescil ten watek na forum,tj 10 listopada, czy tez mozna te zyczenia rozciagnac na caly listopad ?? :)) Jako ze nie bylo zadnych konkretnych specyfikacji, uzurpuje wiec sobie prawo rozciagnac je na caly miesiac; dzis mianowicie jest ( przynajmniej dla mnie ) dobry dzien a raczej wieczor; zaczyna sie bowiem u nas festiwal filmow polskich; caly dzisiejszy wieczor spedze w kinie, bo "zabookowalem" sie na 2 filmy: "Stacja" i "U pana Boga za piecem". I to ocieranie sie o polska kulture potrwa przez tydzien :))Wszystkie inne "wieczorowe" towarzyskie obowiazki i przyjemnosci ida na drugi plan !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzecznik Re: Miłego dnia IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 22.11.02, 19:31 Gość portalu: Maciek napisał: > Nie wiem czy zyczenia rzecznika, dobrego dnia, odnosily sie tylko do dnia w > ktorym zamiescil ten watek na forum,tj 10 listopada, czy tez mozna te zyczenia > rozciagnac na caly listopad ?? macku, a nawet grudzien, styczen 2003, luty,..... zyczmy sobie milych dni, bedzie weselej, lepiej porafimy nawet wtedy rozwiazywac pewne sprawy. Byc milym dla kogos - tak niewiele to kosztuje, a jakze ciezko sie na to niektorym zdobyc. nawet i tu, na forum. Milego juz wieczoru dla wszystkich. pozdr JB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Re: Miłego dnia IP: proxy / 206.74.121.* 24.11.02, 10:30 dopiero wstalam, ale czy przy takiej brzydkiej pogodzie nie mozna zyczyc milego dnia? chyba mozna, chyba nikt mnie nie pokrzyczy, ze zycze wszystkim ? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Miłego dnia 24.11.02, 12:53 Gość portalu: L. napisał: > dopiero wstalam, ale czy przy takiej brzydkiej pogodzie nie mozna zyczyc > milego dnia? chyba mozna, chyba nikt mnie nie pokrzyczy, ze zycze wszystkim ? Można, a nawet trzeba życzyć. :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś