Dodaj do ulubionych

Części samochodowe

09.08.06, 16:01
Sprzedam tanio części do samochodów marki Fiat i Lancia. tel. 0-505607968 lub
jakarauto@wp.pl
Obserwuj wątek
    • czesci_do_samochodow Re: Części samochodowe 02.12.13, 17:32
      ja polecam dla osób szukających tanich części + dobry warsztat samochodowy, skontaktowanie się z Mik Motors - więcej na stronie www.mikmotors.pl i warsztat www.mikmotors.pl/6,Warsztat.html za naprawdę nieduże pieniądze, sprawdzona załoga naprawi twój samochód i będziesz miał jeszcze rabat na części + części gratisowe do samochodów.
    • Gość: franek Re: Części samochodowe IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.08.14, 10:17
      Ja mogę polecić sklep www.renz.pl/, maja bardzo duży wybór, a co najważniejsze są autoryzowanym serwisem koncernu ZF Friedrichshafen AG.
    • majow Re: Części samochodowe 03.02.16, 10:41
      Cześć ja kupuje czesci u firmie Auto Car-Ol na Burakowskiej 14 w Warszawie (Wola) kolo Ch.Arkadia
      Ceny porownywalne jak na Allegro.

Sklep działa w ten sposób:
      Dzwonisz dobieraja Ci czesc przez tel a za 2h przyjezdzasz i odbierasz nr. tel 508-872-497
      I Znajdziesz ich tez na facebooku

polecam super sklep!!!!
    • ireneusz456 Re: Części samochodowe 27.12.16, 13:48
      Osobiście polecam sklep autocraft24.pl/ fachowa obsługa, markowe części w niskich cenach.
      Pozdrawiam
    • m.mariolka12 Re: Części samochodowe 25.01.17, 16:10
      Mogę polecić na pewno filtry "Czaja" w końcu dostałam takie filtry, że nie musiałam dawać ich do reklamacji. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to podsyłam linka zwmczaja.pl/
    • sasqasklep Re: Części samochodowe 26.01.17, 20:02
      Jak czegoś potrzebuję a ostatnio sporo akcesoriów zakupiłam to kupuję w sklepie www.agallo.pl
      • Gość: Damianerro Re: Części samochodowe IP: *.ists.pl 12.09.17, 15:40
        Koło mnie funkcjonuje fajny sklep autoczescizielonki.pl zamawiam u nich części i odbieram osobiście, ale z tego co wiem to też wysyłają.
    • Gość: Tomek Re: Części samochodowe IP: *.centertel.pl 19.10.19, 12:22
      Ostatnio napotkałem w internecie ciekawą ofertę, z tego co zdążyłem zauważyć to mają ciekawe ceny. Złożyłem zamówienie na klocki hamulcowe brembo do mojej Audi'czki i następnego dnia kurier dostarczył mi je do domu ;O Tak więc mogę polecić www.centrumauto.pl
    • Gość: Kazz Re: Części samochodowe IP: 91.230.98.* 31.03.22, 17:34
      Jeśli chodzi o części samochodowe, polecam sprawdzić ofertę firmy Impresja Auto impresja.auto.pl/czesci-uzywane-z-demontazu/ - mają duży wybór części używanych, ale jak najbardziej zdatnych do dalszej pracy.
    • marek4509 Re: Części samochodowe 28.01.23, 22:37
      Dostarczą twój zakup następnego dnia www.amjoil.pl/strona/index/4
    • marek4509 Re: Części samochodowe 28.01.23, 22:47
      Oleje napęndowe polecam www.amjoil.pl/strona/index/4

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka