fotografna4lapy 22.01.25, 21:13 Witam wyskakuje mi błąd "Wystąpił problem podczas pobierania listy wiadomości. Spróbuj ponownie." Brak folderów, pusta skrzynka? A jak u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t_j_k Re: Problem z pocztą 22.01.25, 21:32 U mnie to samo - utracone wszystkie wiadomości i foldery. Pocztę da się wysłać za pomocą Thunderbird, lecz już zapisanie kopii zwisa. Próba pobrania wiadomości w Thunderbird (IMAP) zgłasza: The current operation on 'inbox' did not succeed. The mail server for account XXX@gazeta.pl responded: [SERVERBUG] Cannot check mailbox status! Try again later! Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Problem z pocztą 23.01.25, 15:08 Informujemy, że wystąpił problem na niektórych kontach z dostępem do wiadomości. Problem został niezwłocznie usunięty. Żadne maile nie zostały utracone czy odbite. Przepraszamy za utrudnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Problem z pocztą 06.02.25, 16:15 Nie moge sie zarejestrować. Co sie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Problem z pocztą 06.02.25, 16:39 Proszę sprecyzować problem, nie podając danych osobowych. Odpowiedz Link Zgłoś
maria88 Re: Problem z pocztą 06.02.25, 16:50 Dziękuje już jest Okey. Ukazywała sie dłuzszy czas info aby sprawdzać klawisz Caps Lock a on był w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
darek.kopec Re: Problem z pocztą 09.02.25, 20:51 u mnie problem w aplikacji mailowej Iphoana. Od dziś nie ściąga maili. Czy jakieś ustawienia smtp czy imap się zmieniły? Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Problem z pocztą 10.02.25, 12:19 Nie zostały zmienione ustawienia serwerów przychodzących i wychodzącego. Skontaktuj się z naszym działem pomocy pod adres pomoc@grupagazeta.pl lub telefonicznie (42) 631 60 90 (opłata za zwykłe połączenie telefoniczne, zgodnie z planem taryfowym dostawcy usług telekomunikacyjnych Użytkownika) Odpowiedz Link Zgłoś
g.malar Re: Problem z pocztą 10.02.25, 07:36 Witam, mam dwa konta na serwerze gazeta.pl, jedno (bardzo stare) działa bez zarzutu, drugie (nowsze) od piątku nie działa na dwóch klientach. Opcja IMAP na obu. Dlaczego, jedno jest OK, a drugie nie. Konfiguracje serwerów na klientach na obu takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: Problem z pocztą 10.02.25, 12:19 Skontaktuj się z naszym działem pomocy pod adres pomoc@grupagazeta.pl lub telefonicznie (42) 631 60 90 (opłata za zwykłe połączenie telefoniczne, zgodnie z planem taryfowym dostawcy usług telekomunikacyjnych Użytkownika) Odpowiedz Link Zgłoś
qwa84 Re: Problem z pocztą 12.09.25, 12:33 U mnie dzis to samo, czy u ciebie problem sam zniknal? Odpowiedz Link Zgłoś