Dodaj do ulubionych

Problem z pocztą

22.01.25, 21:13
Witam

wyskakuje mi błąd "Wystąpił problem podczas pobierania listy wiadomości. Spróbuj ponownie."
Brak folderów, pusta skrzynka?
A jak u Was?
Obserwuj wątek
    • t_j_k Re: Problem z pocztą 22.01.25, 21:32
      U mnie to samo - utracone wszystkie wiadomości i foldery.
      Pocztę da się wysłać za pomocą Thunderbird, lecz już zapisanie kopii zwisa.
      Próba pobrania wiadomości w Thunderbird (IMAP) zgłasza:
      The current operation on 'inbox' did not succeed. The mail server for account XXX@gazeta.pl responded: [SERVERBUG] Cannot check mailbox status! Try again later!
    • bagienny Re: Problem z pocztą 23.01.25, 15:08
      Informujemy, że wystąpił problem na niektórych kontach z dostępem do wiadomości. Problem został niezwłocznie usunięty. Żadne maile nie zostały utracone czy odbite.
      Przepraszamy za utrudnienia.
      • maria88 Re: Problem z pocztą 06.02.25, 16:15
        Nie moge sie zarejestrować. Co sie dzieje?
        • bagienny Re: Problem z pocztą 06.02.25, 16:39
          Proszę sprecyzować problem, nie podając danych osobowych.
        • maria88 Re: Problem z pocztą 06.02.25, 16:43
          Pilnie czekam na info.
          • maria88 Re: Problem z pocztą 06.02.25, 16:50
            Dziękuje już jest Okey.
            Ukazywała sie dłuzszy czas info aby sprawdzać klawisz Caps Lock
            a on był w porządku.
    • darek.kopec Re: Problem z pocztą 09.02.25, 20:51
      u mnie problem w aplikacji mailowej Iphoana. Od dziś nie ściąga maili. Czy jakieś ustawienia smtp czy imap się zmieniły?
      • bagienny Re: Problem z pocztą 10.02.25, 12:19
        Nie zostały zmienione ustawienia serwerów przychodzących i wychodzącego.
        Skontaktuj się z naszym działem pomocy pod adres pomoc@grupagazeta.pl lub telefonicznie (42) 631 60 90 (opłata za zwykłe połączenie telefoniczne, zgodnie z planem taryfowym dostawcy usług telekomunikacyjnych Użytkownika)
    • g.malar Re: Problem z pocztą 10.02.25, 07:36
      Witam, mam dwa konta na serwerze gazeta.pl, jedno (bardzo stare) działa bez zarzutu, drugie (nowsze) od piątku nie działa na dwóch klientach. Opcja IMAP na obu.
      Dlaczego, jedno jest OK, a drugie nie. Konfiguracje serwerów na klientach na obu takie same.
      • bagienny Re: Problem z pocztą 10.02.25, 12:19
        Skontaktuj się z naszym działem pomocy pod adres pomoc@grupagazeta.pl lub telefonicznie (42) 631 60 90 (opłata za zwykłe połączenie telefoniczne, zgodnie z planem taryfowym dostawcy usług telekomunikacyjnych Użytkownika)
    • qwa84 Re: Problem z pocztą 12.09.25, 12:33
      U mnie dzis to samo, czy u ciebie problem sam zniknal?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka