Dodaj do ulubionych

Bojkot forum Sochaczew Gazety Wyborczej

IP: 157.25.121.* 25.09.01, 17:24
Ponieważ forum to stało się areną paskudnych pomówień i oszczerstw pod adresem
jednej ze stron naszego miasta oraz właściwie nie służy żadnemu innemu celowi
jak tylko zniweczenie czyjejś ciężkiej i bezinteresownej pracy na rzecz jak by
nie było rozpropagowania naszego miasta w internecie proponuję bojkot forum
Sochaczew na portalu GW.

Jest to mój ostatni tu zamieszczony post. Nie będę dalej wyczytywał żenujących
oskarżeń. Ludzi wolnych od kopleksów zapraszam na e-sochaczew.pl tam sobie do
woli pogadamy.

pozdrawiam stałych bywalców e-sochaczew.pl i proszę o przyłączenie się do
bojkotu...
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: Bojkot forum Sochaczew Gazety Wyborczej IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 23:07
      warte zastanowienia!
    • Gość: maciej Re: Bojkot forum Sochaczew Gazety Wyborczej IP: *.chem-trans.com.pl 02.10.01, 16:51
      Gość portalu: rafal napisał(a):

> Ponieważ forum to stało się areną paskudnych pomówień i oszczerstw pod adresem
      > jednej ze stron naszego miasta oraz właściwie nie służy żadnemu innemu celowi
      > jak tylko zniweczenie czyjejś ciężkiej i bezinteresownej pracy na rzecz jak by
      > nie było rozpropagowania naszego miasta w internecie proponuję bojkot forum
      > Sochaczew na portalu GW.
      >
      > Jest to mój ostatni tu zamieszczony post. Nie będę dalej wyczytywał żenujących
      > oskarżeń. Ludzi wolnych od kopleksów zapraszam na e-sochaczew.pl tam sobie do
      > woli pogadamy.
      >
      > pozdrawiam stałych bywalców e-sochaczew.pl i proszę o przyłączenie się do
      > bojkotu...

rafale, przyłączam się do bojkotu.
      maciej
      • Gość: kasia Re: Bojkot forum Sochaczew Gazety Wyborczej IP: *.bresa.com.pl 04.10.01, 08:56
        Gość portalu: maciej napisał(a):

> Gość portalu: rafal napisał(a):
        >
        > > Ponieważ forum to stało się areną paskudnych pomówień i oszczerstw pod adr
        > esem
        > > jednej ze stron naszego miasta oraz właściwie nie służy żadnemu innemu cel
        > owi
        > > jak tylko zniweczenie czyjejś ciężkiej i bezinteresownej pracy na rzecz ja
        > k by
        > > nie było rozpropagowania naszego miasta w internecie proponuję bojkot foru
        > m
        > > Sochaczew na portalu GW.
        > >
        > > Jest to mój ostatni tu zamieszczony post. Nie będę dalej wyczytywał żenują
        > cych
        > > oskarżeń. Ludzi wolnych od kopleksów zapraszam na e-sochaczew.pl tam sobie
        > do
        > > woli pogadamy.
        > >
        > > pozdrawiam stałych bywalców e-sochaczew.pl i proszę o przyłączenie się do
        > > bojkotu...
        >
        > rafale, przyłączam się do bojkotu.
        > maciej

Ja również jestem z Wami,
        pozdrawiam,
        K.
        • Gość: bla..bla Chyba wy wszyscy ocipeliście!!! IP: *.zigzag.pl 06.10.01, 20:36
          No proszę,jaka mądra bestia z tej Kasi-pierwszy raz się tu pojawia i już
          bokotuje.Moje gratulacje-masz dziewczyno łeb nie od parady...
          • Gość: Tomek Re: Chyba wy wszyscy ocipeliście!!! IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 18:26
            Ciekawe kto kogo bojkotuje.....
            • Gość: bla..bla Re: Chyba wy wszyscy ocipeliście!!! IP: *.zigzag.pl 07.10.01, 20:33
              Hę???
            • Gość: ver Re: Chyba wy wszyscy ocipeliście!!! IP: 212.244.160.* 08.01.02, 16:59
              Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Ciekawe kto kogo bojkotuje.....

Ty, wszystkich czy wszyscy ciebie?
              ver

• michal.ch Re: Bojkot forum Sochaczew Gazety Wyborczej 29.12.01, 16:05
      WOJNA!
      • Gość: kapista Re: Bojkot forum Sochaczew Gazety Wyborczej IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 08:43
        no i wyszedł niezły chuj!
      • Gość: m. Re: Bojkot forum Sochaczew Gazety Wyborczej IP: 212.244.160.* 31.12.01, 14:45
        michal.ch napisał(a):

> WOJNA!

Ty ale kogo z kim, bo nie wiem po której jestem stronie?
        m.

• Gość: Roman J. Re: Bojkot forum Sochaczew Gazety Wyborczej IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 14:59
      Od razu na wstępie napiszę, że nie jestem z Sochaczewa, a zajrzałem tu, bo
      macie stosunkowo dużo postów. Ale jak przeczytałem, szykuje się tu bojkot.
      Ludzie, wy chyba nie rozumiecie na czym polega forum. To takie miejsce, gdzie
      każdy może wygłosić swoją opinię. A jeżeli ktoś nie lubi czytać negatywnych
      opinii o sobie, to niech tu nie przychodzi, ale to się nie nazywa wtedy bojkot,
      tylko strach przed krytyką. Pozdrawiam i życzę więcej rozsądku na przyszłość.
      • Gość: m. Do Romana J IP: 212.244.160.* 07.01.02, 17:02
        Gość portalu: Roman J. napisał(a):

> Od razu na wstępie napiszę, że nie jestem z Sochaczewa, a zajrzałem tu, bo
        > macie stosunkowo dużo postów. Ale jak przeczytałem, szykuje się tu bojkot.
        > Ludzie, wy chyba nie rozumiecie na czym polega forum. To takie miejsce, gdzie
        > każdy może wygłosić swoją opinię. A jeżeli ktoś nie lubi czytać negatywnych
        > opinii o sobie, to niech tu nie przychodzi, ale to się nie nazywa wtedy bojkot,
        >
        > tylko strach przed krytyką. Pozdrawiam i życzę więcej rozsądku na przyszłość.

Z niezrozumienia ideii formu wziął sie ten problem. To prawda.
        Problemem jest komu niezrozumienie to pierwotnie należy przypisać.
        Rafał swym postem postanowił przerwać krytyke uprawianą dla niej samej bez
        rozumnych czy rzeczowych argumentów.
        Jest słusznym co piszesz ale słusznym jest równiez zwracanie uwagi na takie
        zachowania, które nie dadzą opisać sie słownictwem ludzi cywilizowanych.
        Konflikt ma podłoże ambicjonalne i dotyczy kilku młodych osób nie potrafiących
        jak widać stopniowac przymiotników.
        No a prawda jest poza tym, co mozna było na tej stronie o Socho przeczytać.
        Stąd ten bojkot, który zaszkodził chyba mniej, bo jak widać ja również wróciłem
        choć deklarowałem omijnie tego forum, niż niedorzałe ordynarne pyskówki na tym
        forum.
        Pozdrawiam
        maciej
        • servent Re: Do Romana J 08.01.02, 17:07
          Gość portalu: m. napisał(a):

> Gość portalu: Roman J. napisał(a):
          >
          > > Od razu na wstępie napiszę, że nie jestem z Sochaczewa, a zajrzałem tu, bo
          >
          > > macie stosunkowo dużo postów. Ale jak przeczytałem, szykuje się tu bojkot.
          >
          > > Ludzie, wy chyba nie rozumiecie na czym polega forum. To takie miejsce, gd
          > zie
          > > każdy może wygłosić swoją opinię. A jeżeli ktoś nie lubi czytać negatywnyc
          > h
          > > opinii o sobie, to niech tu nie przychodzi, ale to się nie nazywa wtedy bo
          > jkot,
          > >
          > > tylko strach przed krytyką. Pozdrawiam i życzę więcej rozsądku na przyszło
          > ść.
          >
          > Z niezrozumienia ideii formu wziął sie ten problem. To prawda.
          > Problemem jest komu niezrozumienie to pierwotnie należy przypisać.
          > Rafał swym postem postanowił przerwać krytyke uprawianą dla niej samej bez
          > rozumnych czy rzeczowych argumentów.
          > Jest słusznym co piszesz ale słusznym jest równiez zwracanie uwagi na takie
          > zachowania, które nie dadzą opisać sie słownictwem ludzi cywilizowanych.
          > Konflikt ma podłoże ambicjonalne i dotyczy kilku młodych osób nie potrafiących
          > jak widać stopniowac przymiotników.
          > No a prawda jest poza tym, co mozna było na tej stronie o Socho przeczytać.
          > Stąd ten bojkot, który zaszkodził chyba mniej, bo jak widać ja również wróciłem
          >
          > choć deklarowałem omijnie tego forum, niż niedorzałe ordynarne pyskówki na tym
          > forum.
          > Pozdrawiam
          > maciej

No tak, ciekawe co na to Zeus i marta
          very
        • Gość: popek Re: Do Romana J IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 22:50
          no niesamowite!
      • Gość: popek Re: Bojkot forum Sochaczew Gazety Wyborczej IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 22:48
        ale mądruś. skąd Ty się urwałeś. pragniemy Twoich uwag i nauk.
        • servent Re: Bojkot forum Sochaczew Gazety Wyborczej 15.01.02, 17:19
          do lekcji synku, do lekcji.
        • Gość: Roman J. Re: Bojkot forum Sochaczew Gazety Wyborczej IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 09:14
          Mądry człowiek zawsze chętnie wysłucha innego człowieka, głupiemu to już nic
          nie pomoże. Sam zdecyduj, do których się zaliczasz. :-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka