Gość: servent IP: 213.186.88.* 22.11.02, 11:40 Bla Bla tak duzo ci zawdzięczamy, a tak mało czasu poświęcamy Tobie. 79 czy to normalne? servent Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OdbO Re: Bla...Bla...Bla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 18:01 no, nie normalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Bla...Bla...Bla IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 12:14 Oczywiście, że nie. Jak dopieścić naszą blablunię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Bla...Bla...Bla IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.02, 17:02 Odp.:nie poswięcać jej za dużo uwagi,bo jej nie wydaje się,że powinna byc na świeczniku. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śpiewak Re: Bla...Bla...Bla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.02, 20:36 Dlaczego zaraz na świeczniku? powiedz lepiej czy jesteś bląd czy masz ciemne włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Bla...Bla...Bla IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.02, 16:29 nowemu forumowiczowi polecam lekturę słownika.Inaczej za błędem gonić będzie "bląd"...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Bla...Bla...Bla IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 11:38 Wielbimy Cię bla za to , że jesteś kobietą, za Twój wdzięk i ukryty pod klawiaturą zmysłowy erotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Bla...Bla...Bla IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 12:17 Mam nadzieję, że bla nie obraziłaś za moją może zbyt odważną wypowiedź. Jeśli tak, to przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Bla...Bla...Bla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 21:33 Spokojnie 79.Nie obraziłam się,ale jestem szalenie ciekawa,jakim cudem doszedłeś do stwierdzenia,że przelewam na forum jakikolwiek erotyzm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Bla...Bla...Bla IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 09:49 Są rzeczy wymykające się kontroli racjonalnego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: Bla...Bla...Bla IP: 213.186.88.* 09.12.02, 14:19 I czy palce robia Ci się wilgotne jak odpisujesz na Jej posty? 79? pzdr. s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Bla...Bla...Bla IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 08:41 I wszystko pozostaje bezkresnym milczeniem zatopionym w oceanie domysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Bla...Bla...Bla IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 16:58 I błagam -niech tak pozostanie.Juz się trochę zagalopowaliście... Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: Bla...Bla...Bla 14.12.02, 21:02 pozwól im na to zobaczymy w którym kierunku pójdą. zawsze możesz powiedzieć stop. Twoja decyzja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Bla...Bla...Bla IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 14:57 stop Juz tyle,to za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: Bla...Bla...Bla 15.12.02, 21:44 Bla_Bla_Bla to najlepsza decyzja. Przy tej okazji zastanawiam się, że o ileż uboższy jest kontakt w sieci od spotkania dwóch nieznajomych osób np w kolejce ( ogonku ) czy w pociągu. Czasami krótka wymina spojrzeń, to spotkanie się na ułamek sekundy oczu dwóch nieznajomych osób jest dla "czujących" genialnym przeżyciem. czy tylko ja to tak odbieram? Ciekawy jestem zdania pań. Nawet tych, którym nie wypada przyznawać się do przeżywania takicn uniesień. Odpowiedz Link Zgłoś
mir-elka Re: Bla...Bla...Bla 16.12.02, 01:29 servent napisał: > Bla_Bla_Bla to najlepsza decyzja. > Przy tej okazji zastanawiam się, że o ileż uboższy jest > kontakt w sieci od spotkania dwóch nieznajomych osób np w kolejce ( ogonku ) > czy w pociągu. Czasami krótka wymina spojrzeń, to spotkanie się na ułamek > sekundy oczu dwóch nieznajomych osób jest dla "czujących" genialnym > przeżyciem. > czy tylko ja to tak odbieram? Ciekawy jestem zdania pań. Nawet tych, którym > nie wypada przyznawać się do przeżywania takicn uniesień. I bardzo dobrze, moim zdaniem to odbierasz. W sieci pokazujemy z siebie tyle, ile chcemy, czasami nawet nieprawdę. I nikt nie zaprzeczy, że tak nie jest. Natomiast w bezpośrednim kontakcie pewnych rzeczy nie da się ukryć, zwłaszcza w takich przypadkowych "spotkaniach oczu", gdy nie ma potrzeby maskowania się. Nie wiem, czemu "takie uniesienie" miałoby być czymś nagannym? Może to zabrzmi megalomańsko, ale zdarzało się, że ktoś postronny (np. współpasażer - kobieta lub mężczyzna) obserwujący i słuchający rozmowy (ach te nasze intymne wagoniki w PKP, gdzie jeden ludź na drugim stoi) rzucał porozumiewawcze, uśmiechnięte spojrzenie. Ktoś zupełnie nieznajomy. Skłamałabym, gdybym stwierdziła, że jest to nieprzyjemne. Wręcz przeciwnie :)))) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Bla...Bla...Bla IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 12:02 Czyli wyszedłem na seksualnego intruza, smarkacza, który się zagalopował? Przepraszam i już kończę wszelkie tematy "tabu" Omijam je z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Bla...Bla...Bla IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 12:14 Gość portalu: s. napisał(a): > I czy palce robia Ci się wilgotne > jak odpisujesz na Jej posty? > > 79? > > pzdr. > s. Niewiniątko? Panie servent? Odpowiedz Link Zgłoś