Dodaj do ulubionych

Bla...Bla...Bla

IP: 213.186.88.* 22.11.02, 11:40
Bla Bla
tak duzo ci zawdzięczamy, a tak mało czasu poświęcamy Tobie.
79 czy to normalne?

servent
Obserwuj wątek
    • Gość: OdbO Re: Bla...Bla...Bla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.02, 18:01
      no, nie normalne
      • Gość: 79 Re: Bla...Bla...Bla IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 25.11.02, 12:14
        Oczywiście, że nie. Jak dopieścić naszą blablunię?
        • Gość: bla..bla Re: Bla...Bla...Bla IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.02, 17:02
          Odp.:nie poswięcać jej za dużo uwagi,bo jej nie wydaje się,że powinna byc na
          świeczniku.
          Pozdrawiam!
          • Gość: Śpiewak Re: Bla...Bla...Bla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.02, 20:36
            Dlaczego zaraz na świeczniku?
            powiedz lepiej czy jesteś bląd czy masz ciemne włosy.
            • Gość: bla..bla Re: Bla...Bla...Bla IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.02, 16:29
              nowemu forumowiczowi polecam lekturę słownika.Inaczej za błędem gonić
              będzie "bląd"...:-)
              • Gość: 79 Re: Bla...Bla...Bla IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 11:38
                Wielbimy Cię bla za to , że jesteś kobietą, za Twój wdzięk i ukryty pod
                klawiaturą zmysłowy erotyzm.
                • Gość: 79 Re: Bla...Bla...Bla IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 12:17
                  Mam nadzieję, że bla nie obraziłaś za moją może zbyt odważną wypowiedź. Jeśli
                  tak, to przepraszam!
                  • Gość: bla..bla Re: Bla...Bla...Bla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 21:33
                    Spokojnie 79.Nie obraziłam się,ale jestem szalenie ciekawa,jakim cudem
                    doszedłeś do stwierdzenia,że przelewam na forum jakikolwiek erotyzm...
                    • Gość: 79 Re: Bla...Bla...Bla IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 09.12.02, 09:49
                      Są rzeczy wymykające się kontroli racjonalnego myślenia.
                      • Gość: s. Re: Bla...Bla...Bla IP: 213.186.88.* 09.12.02, 14:19
                        I czy palce robia Ci się wilgotne
                        jak odpisujesz na Jej posty?

79?

pzdr.
                        s.
                        • Gość: 79 Re: Bla...Bla...Bla IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 08:41
                          I wszystko pozostaje bezkresnym milczeniem zatopionym w oceanie domysłów.
                          • Gość: bla..bla Re: Bla...Bla...Bla IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 16:58
                            I błagam -niech tak pozostanie.Juz się trochę zagalopowaliście...
                            • servent Re: Bla...Bla...Bla 14.12.02, 21:02
                              pozwól im na to
                              zobaczymy w którym kierunku pójdą.
                              zawsze możesz powiedzieć stop.
                              Twoja decyzja ?
                              • Gość: bla..bla Re: Bla...Bla...Bla IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 14:57
                                stop
                                Juz tyle,to za dużo.
                                • servent Re: Bla...Bla...Bla 15.12.02, 21:44
                                  Bla_Bla_Bla to najlepsza decyzja.
                                  Przy tej okazji zastanawiam się, że o ileż uboższy jest
                                  kontakt w sieci od spotkania dwóch nieznajomych osób np w kolejce ( ogonku )
                                  czy w pociągu. Czasami krótka wymina spojrzeń, to spotkanie się na ułamek
                                  sekundy oczu dwóch nieznajomych osób jest dla "czujących" genialnym
                                  przeżyciem.
                                  czy tylko ja to tak odbieram? Ciekawy jestem zdania pań. Nawet tych, którym
                                  nie wypada przyznawać się do przeżywania takicn uniesień.
                                  • mir-elka Re: Bla...Bla...Bla 16.12.02, 01:29
                                    servent napisał:

> Bla_Bla_Bla to najlepsza decyzja.
                                    > Przy tej okazji zastanawiam się, że o ileż uboższy jest
                                    > kontakt w sieci od spotkania dwóch nieznajomych osób np w kolejce ( ogonku )
                                    > czy w pociągu. Czasami krótka wymina spojrzeń, to spotkanie się na ułamek
                                    > sekundy oczu dwóch nieznajomych osób jest dla "czujących" genialnym
                                    > przeżyciem.
                                    > czy tylko ja to tak odbieram? Ciekawy jestem zdania pań. Nawet tych, którym
                                    > nie wypada przyznawać się do przeżywania takicn uniesień.

I bardzo dobrze, moim zdaniem to odbierasz. W sieci pokazujemy z siebie tyle,
                                    ile chcemy, czasami nawet nieprawdę. I nikt nie zaprzeczy, że tak nie jest.
                                    Natomiast w bezpośrednim kontakcie pewnych rzeczy nie da się ukryć, zwłaszcza
                                    w takich przypadkowych "spotkaniach oczu", gdy nie ma potrzeby maskowania się.

Nie wiem, czemu "takie uniesienie" miałoby być czymś nagannym? Może to zabrzmi
                                    megalomańsko, ale zdarzało się, że ktoś postronny (np. współpasażer - kobieta
                                    lub mężczyzna) obserwujący i słuchający rozmowy (ach te nasze intymne wagoniki
                                    w PKP, gdzie jeden ludź na drugim stoi) rzucał porozumiewawcze, uśmiechnięte
                                    spojrzenie. Ktoś zupełnie nieznajomy. Skłamałabym, gdybym stwierdziła, że jest
                                    to nieprzyjemne. Wręcz przeciwnie :))))
                                    Pozdrawiam:)
                                    • Gość: 79 Re: Bla...Bla...Bla IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 12:02
                                      Czyli wyszedłem na seksualnego intruza, smarkacza, który się zagalopował?
                                      Przepraszam i już kończę wszelkie tematy "tabu" Omijam je z daleka.
                        • Gość: 79 Re: Bla...Bla...Bla IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 12:14
                          Gość portalu: s. napisał(a):

> I czy palce robia Ci się wilgotne
                          > jak odpisujesz na Jej posty?
                          >
                          > 79?
                          >
                          > pzdr.
                          > s.
                          Niewiniątko? Panie servent?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka