Gość: INTER!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 19:56 Tylko inter rzadzi we wloszech a teraz bedzie rzadzil na swiecie dzieki swoim wrescie przemyslanym transferom FORZA INTER!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sirbart Kryzys Milanu się pogłębia IP: *.range86-149.btcentralplus.com 30.09.07, 20:11 tylko nie murinijo plizzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micmo Kryzys Milanu się pogłębia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 22:34 Milan gra jak cała liga włoska.W dodatku teraz był bardzo trudny miesiąc mecze co 3-4 dni to nie jest nic przyjemnego.A to ze lider ma 7 pkt-ów przewagi nad milanem to nic nie znaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziel Re: Kryzys Milanu się pogłębia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 17:51 tia. Inter porządzi. już to widzę. cieniasy jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś
szym96 Re: Kryzys Milanu się pogłębia 02.10.07, 14:39 Tak zmarnować Adriano jak to zrobił Inter nawet by Widzew Łudź nie potrafił jak Inter uniknie spadku do serie B to możesz się cieszyć :p Odpowiedz Link Zgłoś
jasiom22 Nie ma Kryzysu! Inter 0-6 Milan :-P 06.10.07, 01:34 Jak narazie MILAN przegrał 2 mecze, oba w w doliczonym czasie gry. Kryzys tragedia? gdzie??? "Milanu nieda się lubic"??!!!?? A= Z Benfiką mogli spokojnie wygrać 5-0. a gol Nuno Gomesa był tez w 91 municie i to strzelony z podwojnego spalonego. B= 7 punktów starty do Lidera w serie A, na tym etapie rozgrywek to nie zadna tragedia... C= Miesiąc temu ta sama drużyna wygrała z najwyzej nowowaną we wszystkich terazniejszych rankingach -Sevillą, wygrała SuperPuchar europy... d= dlaczego jak milan mam 3 gorsze mecze... to odrazu we wszystkich gazetach i wypowiedziach na forum pojawia sie nieskończona ilość - Brudu na Milan... (od zazdrosnych?) Jak Inter czy nawet Barcą grają gorzej czy tracą punkty -to są biedni... a jak Milan to wszyscy sie na nich rzucają! - niby rozumiem, ze Milanowi na tyle zadko zle idze, ze jak jest ku temu okazja to wszyscy robią nagonke i wylewaja swoje żale na Milan. Inter= co roku robi Świetne transfery i od 10 lat wygrał tylko dwa tytuły serie A z czego praktycznie obydwa dostali na tacy przez Calciopoli... nie piszę ze grali zle, bo grali Świetnie... ale jak tu niegrać Świetnie jak sie niema rywali...? bo np są obiązeni punktami ujemnymi... na starcie? Milan= natomaist jest aktaulnym Mistzrem Europy, a akurat w tym miesiącu im nie idze....i co z tego, zaraz wraca z kontzjii Ronaldo, w Styczniu dołączy PATO.. i wszystko będzie w MILANOWEJ normie... czyli tak jak rozwalili Man Utd i tak jak raz na 2 lata od 10 lat przywożą do domu jakies wazne trofeum. Ja tam wole zeby Milan miał kryzys teraz, a nie pod koniec rozgrywek Serie A czy LM>... I tyle,, FORZA MILAN!!! Pozdrawiam a tu link dla zaintersowanych tytółem wypowiedzy czyli Inter 0-6 Milan: acmilan.pl/rozgrywki/2000_01/01_05_11_a_inter_w.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian8 Re: Kryzys Milanu się pogłębia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 10:05 cieniasy to:milan,juve,roma też jakich mało. :> Odpowiedz Link Zgłoś
lordcis1 Re: Kryzys Milanu się pogłębia 26.10.07, 15:17 Milan to jest potega i milan czeba szanować .bo milan wygra serie a w 07/08 roku .bo milan króluje Odpowiedz Link Zgłoś
kaka675 Kryzys Milanu się pogłębia 28.10.07, 00:03 Może i ma teraz kryzys ale i tak jak zawsze wróci do formy. Potrafi wydobyć z zawodników to czego inni nie potrafią. ZWŁASZCZA INTER. MEDIOLAN JEST TYLKO CZERWONO-CZARNY!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milanista Re: Kryzys Milanu się pogłębia IP: *.chello.pl 28.10.07, 16:38 Wszystko z tego, że Milan ma taką starą kadrę. Przeczytałem w Magazynie Futbol, że średnia ich wieku to 27 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włoch Re: Kryzys Milanu się pogłębia IP: *.kalisz.mm.pl 28.10.07, 16:40 > Wszystko z tego, że Milan ma taką starą kadrę. Przeczytałem w > Magazynie Futbol, że średnia ich wieku to 27 lat! No to nic nowego :) Do pewnego momentu taka polityka się nawet sprawdzała, ale chyba chłopaki dostali zadyszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnich Re: Kryzys Milanu się pogłębia IP: *.chello.pl 28.10.07, 16:45 > > Wszystko z tego, że Milan ma taką starą kadrę. Przeczytałem w > > Magazynie Futbol, że średnia ich wieku to 27 lat! > > No to nic nowego :) Do pewnego momentu taka polityka się nawet sprawdzała, ale > chyba chłopaki dostali zadyszkę. A może już właśnie postarzeli się na tyle, że już... nie mogą :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włoch Re: Kryzys Milanu się pogłębia IP: *.kalisz.mm.pl 28.10.07, 16:47 > >> Wszystko z tego, że Milan ma taką starą kadrę. Przeczytałem w > >> Magazynie Futbol, że średnia ich wieku to 27 lat! > > > No to nic nowego :) Do pewnego momentu taka polityka się nawet sprawdzała, ale > chyba chłopaki dostali zadyszkę. > A może już właśnie postarzeli się na tyle, że już... nie mogą :D Tak poważnie mówiąc to myślę, że oni już po prostu przesadzili, jeden Kaka nie jest w stanie dla Milanu zdobywać laurów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milanista Re: Kryzys Milanu się pogłębia IP: *.chello.pl 28.10.07, 16:51 Zgodzę się, ale w tym samym Magazynie Futbol napisali, że Chelsea też ma taki stary team. Tak więc, nie tylko Milan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacan Re: Kryzys Milanu się pogłębia IP: *.kalisz.mm.pl 28.10.07, 16:53 > Zgodzę się, ale w tym samym Magazynie Futbol napisali, że Chelsea > też ma taki stary team. Tak więc, nie tylko Milan. A to ciekawe, bo jednak Milan ma łatkę klubu emerytów :) Ale wydaje mi się jednak, że The Blues mają bardziej zróżnicowaną kadrę wiekowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milanista Re: Kryzys Milanu się pogłębia IP: *.chello.pl 28.10.07, 17:00 > Zgodzę się, ale w tym samym Magazynie Futbol napisali, że Chelsea > też ma taki stary team. Tak więc, nie tylko Milan. >A to ciekawe, bo jednak Milan ma łatkę klubu emerytów :) Ale wydaje >mi się >jednak, że The Blues mają bardziej zróżnicowaną kadrę wiekowo To przypatrz się dobrze na ich kadrę. Odpowiedz Link Zgłoś