451 wyników w czasie 70 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

anek130

Ja z racji tego, że mam bardzo fajną Teściową, powinnam autorkę wątku namawiać do porozumienia z nią, bo skoro z moją się da normalnie rozmawiać mimo jej i moich licznych wad, to powinnam myśleć, że z każdą się da normalnie żyć. Trafia mnie, jak dziewczyny rozpisują się źle na temat teściowych, k

Re: anek130

zgadzam się z Tobą i moj post w zasadzie nie odnosi sie do autorki wątku tylko raczej pod wpływem kolejnego wątku o teściowych takie mnie naszły uwagi, bo podpięłam się pod wątek kogos innego. pozdrawiam Ania

anek130

dziękuję....:) -- Za Twój czuły szept, za dotyku dreszcz, za miłości szał, oddam to, co mam...

za co? -- Mój Aluś

anek130

nie porownuj tylko placy,ale rodzaj pracy ok?jako ksiegowa masz zapewne jak jedynego partnera niemy komputer i kawke do tego.zamien sie za te sama kase z nauczycielka,ktora musi stanac co godzine przed inna banda rozwydrzonych malolatow.naprawde ci nie wspolczuje,bo masz jak u pana boga za piecem

anek130

Ja wiem, że każdy by chciał utrzymać rodzinę za swoją pensję, czy to dziwne? No chyba po to się pracuje? Ja nie mam innych źródeł dochodów! Więc za te 1300 musze utrzymać siebie i 3 dzieci. Uważam, że powinnam z mojej pracy żyć godnie, a nie za 5 zł dziennie - bo tak mi wychodzi!

anek130

> hehe u nas to samo ja księgowa w szkole a mąż dr na Politechnice > Sląskiej. > > pozdrawiam serdecznie > Ania I do tego imię wspólne;D Pozdrawiam, Ania

sabka22 napisała: > a z jakiego miasta jesteś jeśli można wiedzieć?pozdr. Kto, anek130 czy ja?;)

anek130

Ja napisałam o naszych rodakach, więc czuję się wywołana do odpowiedzi. Tak, interesują mnie zachowania Polaków, bo jestem Polką i z tym narodem się identyfikuję. Mam w nosie co robią Niemcy, Brytyjczycy czy Czesi (to do wtopka też). Zdajesz sobie sprawę jak brzmi to, co napisałaś? Miałaś w zam

po prostu wkurza mnie, jak ktoś nie zauważa tego, co robią inni.Oczywiście rozumiem twoje oburzenie, ale widocznie bywasz tylko w hotelach, gdzie odpoczywają sami Polacy, bo inaczej ujęłabyś temat inaczej, a mianowicie: dlaczego goście hotelowi wynoszą jedzenie ze stołówki' bo nie rozumiem po co mie

Do anek130:

Moja cora tez ma tylko 1 noc ten szczekajacy kaszel i wtedy podaje encorton,ale chodzi o to ze podobno nie wolno podac jednorazowo.A ty podajesz raz i koniec?? to co podajesz na drugi dzien??

Re: Do anek130:

tak, tylko raz. Na drugi dzien ide do lekarza i raz skończyło się antybiotykiej a raz tylko Zyrteckiem, +plus coś na katar spływający po gardle + zimne powietrze w nocy. I nigdy nie mia jeszcze takiej jazdy z kaszlem na drugą noc- nie wiem co to jest, bo tu dziewczyny pisały, że zapalenie kr

do anek130!!!

Aniu, napisalam do Ciebie maila na adres gazety. Moglabys przeczytac i mi pomoc w moje sprawie??? Bardzo Cie prosze, pilna sprawa, a TY jestes specjalistka w tej dziedzinie. Z gory baaaaaaaaaaaaaaaardzo dziekuje!!!! Pozdrawiam, Monika

ANEK130 :O) (początek wątku)

jesli moge Ci zajac troche czasu :O) wlasnie dzis odebralam wyniki badania krwi i wynika z tych wynikow, ze jestem w 5-6 tygodniu ciazy :O) i teraz mam problem. bo nie wiem jakiego wybrac lekarza. jak dotad chodzilam prywatnie, ale nieco mnie martwia koszty. pozostawalo by mi pojscie do przy

Re: ANEK130 :O)

częśc! Ja też chodze prywatnie i nigdy nie byłam w przychodni u ginekologa. Pierwszym moim lekarzem, do jakiego poszłam pierwszy raz w życiu :-) był Roman Nowak i przy nim zostałam. Nawet nie zastanawiałam się, czy wybrac kogoś innego. Jest miły i konkretny. Przyjmuje na Placu Zwirki i Wigury

do anek130

A możesz mi powiedzieć ile cm masz w obwodzie brzucha,bo ja jestem w 35tc i mam niewiele,bo 90.Mam wrażenie ,że ostatnio nie rośnie

Do anek130

Just out of curiosity: to w PL kazda szkola oddzielnie placi nauczycielom pensje? Kuratoria nie maja zintegrowanych systemow placowych?

Re: Do anek130

właściwie to trochę nie rozumiem Twojego pytani. ZCy ja gdzies pisałam o kuratoriach? -- Mój Aluś

1 2 3 4 5 6