Witam,od poniedziałku pada trochę więcej a dzisiaj leje cały czas.Mam nadzieję,że cały lipiec taki nie będzie.Nie było mnie tutaj dość długo ale przypomniałam sobie ,że od 07 lipca 2007 roku zaczęłam pisać na tym forum,ciekawe czy znajdzie się ktoś kto od czasu do czasu tu bywa? Pozdrawiam
lipcu 2006 roku w Lisowicach rozpoczęły się profesjonalne wykopaliska. Wówczas odnaleziono m.in. mierzącą 54 cm długości kość udową, a w 2007 – trójpalczaste tropy. W 2008 roku na łamach „Acta Palaeontologica Polonica” ukazał się wstępny opis skamieniałości, a praca nazywająca gatunek Smok wawelski
lipcu 2006 roku w Lisowicach rozpoczęły się profesjonalne wykopaliska. Wówczas odnaleziono m.in. mierzącą 54 cm długości kość udową, a w 2007 – trójpalczaste tropy. W 2008 roku na łamach „Acta Palaeontologica Polonica” ukazał się wstępny opis skamieniałości, a praca nazywająca gatunek Smok wawelski
.... forum.gazeta.pl/forum/w,14722,165162473,165162473,Grudzien_to_miesiac_zawily_czasem_srogi_czasem.html www.schronisko.krakow.pl/Adopcje/ZWIERZAKI_DO_ADOPCJI/Psy/63476-COREY.html Tak traumatyczneych godzin nie mielismy ... chyba nigdy, bo nawet ludzie zostawiali nas bardziej
Przypomina się katastrofa polskiego autokaru we Francji - z winy kierowcy (26 ofiar śmiertelnych) - żałoba narodowa 23–25 lipca 2007, ogłoszona przez Lecha K. -- ... Ave duce ptaszku pisowski tak sobie plujesz? ...> Ruski99 http://tinyurl.com/mf8pjw Forum ze Dworum
naczelnik wydziału realizacyjnego dokonująceg > o m.in. zatrzymań, jest szefem pionu bezpieczeństwa Orlenu. Pracuje też w nim Barbara Feć, była analityczka CBA w Warszawie. > Łukasz Lipiec (były agent warszawskiej delegatury CBA) kieruje radą > nadzorczą spółki Orlen Ochrona
komitety prawników mogą mieć rolę doradczą, mogą rekomebdować, oceniać itd ale nie powinny decydować bo bedziemy mieli koterie kolesi. A tu moja opinia o Ziobro z lipca 2007: https://forum.gazeta.pl/forum/w,50,66440416,66440416,Werdykt_w_sprawie_Mazura.html#p66499725 Pan Ziobro jest piekny, przystojny
syryjskiej armii pomagała elitarna brygada pancerna Korpusu Strażników Rewolucji Islamskiej. Dezerterzy z armii twierdzili, że z wojskiem rządu współpracowały tysiące irańskich żołnierzy. Irańskie brygady stacjonowały w Syrii od 2007. Ponadto w czasie powstania w ręce rebeliantów wpadło kilku irańskich
hotelu. Pamiętam lipiec, Rodos 2007. Małżeństwo naszych rodaków w średnim wieku. Ją nazywałem zapiekanka, bo cały ich pobyt, to był basen i opalanko na ciemny brąz. Któregoś dna widzę tych dwoje, jak spoceni niemiłosiernie bo żar się leje z nieba, powietrze stoi, on dźwiga dwie zgrzewki wody, ona