291 wyników w czasie 107 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

wiesia140

wiesia140 napisała: > W szpitalu nie wszystko jest takie piękne jak by się chciało, ale jest o całe > zaplecze medyczne na miejsce jest na miejscu. Porody domowe według mnie miały > by prawo bycia, jeśli to całe zaplecze , o którym mówił kzet byłoby > zorganizowane na

Re: wiesia140

Wiesiu, gdybyś poczytała publikacje o porodach domowych w Polsce, dowiedziałabyś się, że wszystko jest dokładnie zaplanowane, nawet sytuacja po porodzie, gdy np. nie chce urodzić się łożysko. Zawsze kobiety spokojnie zdążały na czas do szpitala. Ryzyko jest wszędzie: i w domu, i szpitalu - nie

Wiesia140

Droga Wiesiu. Życzę Tobie i Twojej rodzinie abyście w Święta i przez cały rok odczuwali Bożą miłość i łaskę, abyście nigdy nie zwątpili, abyście mieli obok siebie Anioła, który Wam wskaże właściwą drogę,życzę Wam wzajemnego zrozumienia, miłości, mądrości w podejmowaniu ważnych decyzji w życiu

Re: Wiesia140

Ja jestem tylko marnym pyłem. -- " Przyjdźcie do mnie wszyscy, którzy utrudzeni jesteście , a ja was pokrzepię" www.jezuufamtobie.pl/

wiesia140

bardzo dziękuję za informację - w tym szpitalu jeszcze nie byliśmy. pozdrawiam pa

wiesia140

A mozesz mnie oswiecić co to takiego i na czym polega? ;) -- https://www.suwaczek.pl/ https://www.suwaczek.pl/cache/c5e975d4bd.png

Z czytaniami jest tak : ochotnik ma przydzielony dzień niech to będzie np : piątek w tytule posta piszemy : czytania piątek ( data) następnie wklejamy aktualne czytania na ten dzień (Stary i Nowy Testament) ze strony

dobrze się domyślasz , zapraszam -- " Przyjdźcie do mnie wszyscy, którzy utrudzeni jesteście , a ja was pokrzepię" www.jezuufamtobie.pl/

masz mejla ode mnie

starym zwyczajem się wpisuję -- " Przyjdźcie do mnie wszyscy, którzy utrudzeni jesteście , a ja was pokrzepię" www.jezuufamtobie.pl/

Do wiesia140 (początek wątku)

Masz nową wiadomość na skrzynce mailowej ;) -- Żaneta

Wiesiu140 - witaj:)

-- Zawsze się radujcie, nieustannie się módlcie, w każdym położeniu dziękujcie. (1Tes 5, 16-18) I bądźcie wdzięczni! (Kol 3,15)

Re: Wiesiu140 - witaj:)

Ja również witam wpisałam się do tego wielkiego wątku powitalnego, ale tu również się wpiszę. Jestem chrześcijanką wyznania rzymsko-katolickiego. Mam dwójkę niepełnosprawnych umysłowo maluchów. Z zawodu pielęgniarka ( nie pracująca). Od miesiąca w Odnowie w Duchu Świętym . O

Do wiesia140

Wiesiu, to Ty chyba napisałaś do mnie na gazetowego maila -przepraszam, nie zdążyłam jeszcze odpisać. Ale w takim razie napiszę teraz tutaj. Ja właśnie z Knurowa pochodzę i tam mieszka moja mama. Dlatego przez Knurów przejeżdżam nawet do dziś ze strachem w sercu. Staram się unikać Knurowa

Re: Do wiesia140

Dziękuję , dużo mi pomogłaś. mogłabym cię umówić w starym kościele z moim spowiednikiem , prowadzi wspólnotę Domowy Kościół , więc w problematyce rodzinnej jest obeznany. -- " Przyjdźcie do mnie wszyscy, którzy utrudzeni jesteście , a ja was pokrzepię" śr., 28-07-2010 Forum: Wychowanie w wierze Wątek: Re: Do wiesia140 Autor: wiesia140

do wiesia140

u mnie nic nie doszło... -- www.szkaplerzmaryji.blog.onet.pl

Re: do wiesia140

a ja dostałam, wielkie dzięki, jakiś kiepski dzień dzisiaj mam -- A gdy sądząc, że jestem odrobinę bezpieczny nie czując pokusy, znajduję siebie niekiedy zupełnie pokonanym z powodu lekkiego podmuchu Tomasz a Kempis

1 2 3 4 5 6