wiesia140 07.12.10, 10:53 Zbliża się do nas nieuchronnie wielkimi krokami . Kto w tym roku jest chętny ją zorganizować? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sulla Re: wigilia forumowa 07.12.10, 15:20 Ja mogę zorganizować. Kto chętny, żeby wziąć udział? Palce pod budkę Odpowiedz Link
sadosia75 Re: wigilia forumowa 09.12.10, 18:07 Ja tez w zeszlym roku bralam pierwszy raz udzial w wigillii forumowej. w tym tez sobie nie odpuszcze tej przyjemnosci. Odpowiedz Link
sulla Uwaga uwaga! 10.12.10, 15:44 Na Wigilię forumowaa mamy chętne 4 osoby. Ponieważ musi być czas na przygotowanie, można się zapisywać do 13.12 - Wtedy Wigilię będziemy mogli zrobić 23 grudnia. Przypominam zasady: 1. Prezentem dla Wylosowanej Osoby może być: tekst specjalnie dla niej wybrany, wiersz, piosenka, ilustracja. Niestety nie może on być w formie załącznika. Jeśli coś jest w necie, to proszę linkować, jeśli nie ma, to zdjęcia można np. umieścić na imageshacku i przysłać linka 2. Darczyńcy zgłaszają się w tym wątku, w tytule wpisując swój nick - tak jak robiliśmy to w zeszłym roku. Wszelkie uwagi, pytania, wątpliwości też można wpisywać w tym wątku, ale w tytule nie podając swojego nicka, tylko np "pytanie" czy "wątpliwość" 3. Termin zgłaszania się upływa 13 grudnia 4. 13 grudnia wieczorem zamykam listę Darczyńców (będących jednocześnie Darbiorcamismile ). W tym dniu dokonuję losowania (myślę, że znowu przy pomocy Synków), nad wszystkim będzie czuwała Komisja (z braku laku chyba jednoosobowawink) 5. Do 15 grudnia otrzymacie maila, w którym będzie napisane, dla kogo macie zrobić prezent. I tu jest najważniejszy moment: Jeżeli 15 grudnia ktoś nie będzie wiedział, kogo wylosował, to znaczy, że mail z tą informacją zaginął i trzeba natychmiast do mnie monitować. Dla bezpieczeństwa byłoby dobrze, gdybyście potwierdzili, że otrzymaliście maila. 6. Czas przygotowywania i pakowania prezentów - do 22 grudnia. Najpóźniej do tego dnia należy wysłać do mnie maila pt. "prezent dla..." 7. Rozdanie prezentów nastąpi 23 grudnia "Ducunt volentem fata, nolentem trahunt" Odpowiedz Link
andrzej585858 Re: ja się zgłaszam n/t 10.12.10, 20:20 Także zgłaszam się. Bardzo podoba mi się ten zwyczaj i zachęcam gorąco do udziału )) Odpowiedz Link
dziadek506 Re: wigilia forumowa 10.12.10, 21:17 Ja tu jestem nowy nie wiem na czym to polega ;wigilia forumowa; Odpowiedz Link
sulla Re: wigilia forumowa 10.12.10, 21:42 W moim poście "uwaga!uwaga!" są przypomniane zasady Odpowiedz Link
sulla Re: wigilia forumowa 14.12.10, 16:30 Uwaga! Wątek zamknięty, maile poszły. Proszę, dajcie znać, czy każdy dostał maila z informacją o osobie, którą wylosował. W tym roku Wigilia skromna. Widać kryzys dotarł na forum Odpowiedz Link
twoj_aniol_stroz Re: wigilia forumowa 14.12.10, 21:37 Dostałam Tyle, że mi poczta leży i kwiczy, więc odpisuję tutaj Odpowiedz Link