hummer 18.03.08, 10:05 Czy aby imć prezydentowi wypada występować pod flagą Hesji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rasten2 Kurski znalazł prezydentowi nową formułę na orę.. 18.03.08, 10:15 ciekaw jestem czy tym razem mieli zgode autora na wykorzystanie muzyki z serialu, czy ponownie naruszyli prawa autorskie, ci co nazywają siebie "prawo i spier". Odpowiedz Link Zgłoś
farscapefan Re: Kurski znalazł prezydentowi nową formułę na o 18.03.08, 10:44 Andrzej Kurylewicz, kompozytor muzyki do serialu "Polskie drogi" zmarł w ubiegłym roku. Miejmy nadzieję, że Kurski pofatygował się do pani Wandy Warskiej, wdowy po śp. panu Kurylewiczu, żeby ją poprosić o zgodę na wykorzystanie tej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Teraz czas na Czterech Pancernych i kota? 18.03.08, 10:47 Co do Wandy Warskiej: www.lechkaczynski.pl/article.php?id=92 Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 PiS dotknął dna, teraz chce sprawdzić, co jest pod 18.03.08, 11:13 życzę im powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
erm_wro Re: PiS dotknął dna, teraz chce sprawdzić, co jes 18.03.08, 11:19 tam jest jeszcze kilka metrów mułu Odpowiedz Link Zgłoś
mamara Jak nie zrobicie tego, co żąda mój brat, to ja wam 18.03.08, 12:38 pokażę. Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
plastelina2005 ^^^^^^^^^^^Teraz wersja hip-hop dla blokersów 18.03.08, 12:45 Z goowna bicza nie ukręcisz. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Z pamiętnika Donalda "Cudotwórcy" 18.03.08, 13:29 Powariowali! To jednak jest nienormalność! W Polsce niektórzy posłowie zupełnie powariowali! Chcieliby najpierw przeczytać traktat reformujący UE, a dopiero później głosować nad jego ratyfikacją. A przecież niektórzy parlamentarzyści czytają bardzo wolno! Nie ma na to czasu... Rumunia, Węgry, Słowenia... Wszystkie najważniejsze kraje ratyfikowały traktat bez czytania i bez referendum, a u nas znowu problemy... Dzwoniła Angela. U niej wszystko w porządku. Zmieniła niemiecką konstytucję. Wszystko po to, żeby przyjąć traktat. Obiecała, że gdybyśmy też potrzebowali nowej konstytucji, to może mi wysłać wzór mailem. Przewodniczący Parlamentu Europejskiego też obiecał pomoc. "Wierzę, że nasi polscy przyjaciele znajdą rozwiązanie" - powiedział dziennikarzom. Ciągle nie wiem, jak to może wyglądać w głosowaniu... Zaraz, zaraz... Policzmy głosy! Ja, Bronek, Stefan, Julia, Janusz z Lublina... Ciągle za mało! Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Profesor od prawa socjalistycznego przemówił! 18.03.08, 13:59 tak, tak - podkład z serialu "Polskie Drogi.... do komunizmu". Był to najbardziej ohydny, ponieważ wrednie manipulancko-komunistyczny serial okresu komuny. Jedyną jego dobrą stroną było, że tak ów przechrzta komunistyczny jak i jego "partner" z Gestapo zakillerowali sie na cmentarzu, ponieważ tam było ich miejsce. Czego i życzę autorom tego beznadziejnego oryndzia. Ale wkryncili pana prezydenta wszystki moherów postkomunistycznych!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Czas zmienic Tuskwe na normalnego czlowieka 19.03.08, 14:43 Dosyc juz blazenstw pajac Kaczora Donalda, z amerykanskich kreskowek. Czego ten Kaczor nie zostal w Disneylandzie, gdzie jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok No chłopaki teraz dali po całości!!! 18.03.08, 14:01 tak, tak - podkład z serialu "Polskie Drogi.... do komunizmu". Był to najbardziej ohydny, ponieważ wrednie manipulancko-komunistyczny serial okresu komuny. Jedyną jego dobrą stroną było, że tak ów przechrzta komunistyczny jak i jego "partner" z Gestapo zakillerowali sie na cmentarzu, ponieważ tam było ich miejsce. Czego i życzę autorom tego beznadziejnego oryndzia. Ale wkryncili pana prezydenta wszystki moherów postkomunistycznych!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh A moze plonacy penis w duecie z Kurskim? 18.03.08, 21:11 jak na calego, to co sobie zalowac Odpowiedz Link Zgłoś
boguswi Re: Kurski znalazł prezydentowi nową formułę na o 18.03.08, 11:21 O ile wiem, to pani Wanda Warska aktywnie popiera Braci Mniejszych. Najgorszy wróg nie mógł czegoś podobnego Panu Prezydentowi zrobić: Pan Prezydent ma wyraźne już kłopoty z mówieniem, mówi niewyraźnie, wiec dołączenie do jego słów tej muzyczki powodowało to, iż sporo z tego wystąpienia było nieczytelne. To nie jest już zabawne, bo w Warszawce huczy od plotek, ze Pan Prezydent jest chory: albo na chorobę Parkinsona, albo Alzheimera i to wystąpienie, niestety, to potwierdza. Wcale mnie to nie cieszy, bo jeśli nie lubię Lecha Kaczynskiego jako polityka, to jako człowieka jest mi go żal. W takim stanie pan Lech Kaczynski nie powinien wygłaszać mów, szczególnie zagłuszany przez muzykę. A jeśli jest naprawdę chory, to powinno się o tym głośno powiedzieć. Nie dla sensacji, ale będzie można mu niektóre potknięcia wybaczyć. Rozbawił mnie tez rzekomy spec od marketingu politycznego, niejaki Mistewicz: jeśli pokazywanie bełkocącego, starszego człowieka, zagłuszanego przez podkład muzyczny jest profesjonalne, to ja temu fachowcowi życzyć mogę jedynie: Wesołych Świat! purpura.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
levy Kolejne będzie do muzyki ze "Złotopolskich" :) 18.03.08, 10:16 Następne "orędzie" będzie miało w tle motyw przewodni ze "Złotopolskich". Później jeszcze proponuję "Jozina z Bazin", tylko żeby wtedy prezio zaprezentował układ taneczny a'la Ivo Pesak :) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Kolejne będzie do muzyki ze "Złotopolskich" : 18.03.08, 11:07 evy napisał: > Następne "orędzie" będzie miało w tle motyw przewodni > ze "Złotopolskich". > Później jeszcze proponuję "Jozina z Bazin", tylko żeby wtedy prezio > zaprezentował układ taneczny a'la Ivo Pesak :) *********************************** Oni przebiją najbardziej fantastyczne pomysły. Jeżeli ktoś nie wierzy, to niech posłucha dzisiejszego wystąpienia Jarosława Kaczyńskiego. Takiego debilnego bełkotu już dawno nie słyszałem. Pacjent zaprzecza sobie praktycznie w każdym zdaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Kurski znalazł prezydentowi nową formułę na o 18.03.08, 10:17 Wytrzymamy te 2,5 roku jeszcze , a potem te dwa male kompromitujace karly i ich kolezkowie dostana takiego kopa , ze znikna na zwsze z horyzontu. Do Alika , do Alika . Nie napisze do pani Marii, bo to jedyna osoba ( poza corka) w tym towarzystwie sprawiajaca normalne wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Kurski znalazł prezydentowi nową formułę na o 18.03.08, 10:20 No i co? Ciemny lud to kupi? Na forum Dziennika już się pojawili przedstawiciele. Ale dlaczego nie było Czai i Hupki? Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Jesteśmy podobni do prezia! 18.03.08, 10:29 Jesteśmy podobni do prezydenta! Żądamy ochrony i limuzyn! Odpowiedz Link Zgłoś
jszmelc Precz z urzedu bo dwoii mi się w oczach! 18.03.08, 10:32 Muzykę mogli wziąć z gąski Balbinki (starsi z nas pamiętają- dobranocka) .Nastrój tej melodyjki lepiej by podkreślał to, co te trolle mówią. Liczba mnoga!? Bo widzę Lecha a słyszę Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Coś trzeba zostawić na później 19.03.08, 12:51 paczka111 napisała: > Ale dlaczego nie było Czai i Hupki? Będą. W następnym orędziu. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 :-) 18.03.08, 10:35 Wziął się i przyczepił do homoseksualistów. Niech wyśle brata do tej Kanady to się bratowego doczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: :-) 18.03.08, 11:01 kato28 napisał: > Wziął się i przyczepił do homoseksualistów. Niech wyśle brata do tej > Kanady to się bratowego doczeka. Właśnie Kanada zniosła wizy dla Polaków, więc szerokiej drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
morte_macabre Re: :-) 18.03.08, 11:51 Jedynie turystyczne ale zawsze można na weekend pojechać czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Kurski znalazł prezydentowi nową formułę na orę.. 18.03.08, 10:35 Wygląda na to że było to orędzie nie pod gust dla masowego odbiorcy, niestety nie oglądałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Kurski znalazł prezydentowi nową formułę na o 18.03.08, 10:38 postmodernizm to nie jest konwencja dla konserwatywnych internautów:) Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 a szopka jest niesiolowski, palikot i komorowski.. 18.03.08, 10:36 ... temu gremium Polacy sie tez nie podobaja, ,..... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wystapieni 18.03.08, 10:37 Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wystapienie Prezydenta ktore miejmy nadzieje uswiadomi Polakom, ze tanie potakiwactwo Brukseli i Berlinowi, jakie proponuje koalicja PO-LiD bedzie mialo oplakane skutki dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 Nie pokazano Ziobry,Jareczka,Biedronia,Wierzej skie 18.03.08, 10:40 dlaczego? Tow.Jarosław powinien zaśpiewać "wolski do wolski" Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 10:41 Junkier, litości! "Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wystapienie Prezydenta", proszę, powiedz ile Ci płacą za takie posty? Bo sam z siebie to na bank tego nie piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 10:54 Bo to byl majstersztyk! Nie byl adresowany do wyksztalciuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 11:05 to na czym polegał ten majstersztyk ? I do kogo był adresowany ? W swej ogromnej naiwności myślałem ze orędzie powinno być kierowane do całego narodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
priller Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 13:26 majstersztyk polegal na tym, ze dzis na forum junkier ma o czym pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 11:06 Że nie był, to wszyscy wiedzą. Jedynie ograniczonych umysłowo można złapać na tanią popelinę: obrazki, do tego rzewna muzyczka. Właśnie obnażyłeś siebie i swojego prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
wypasiona_foczka Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 11:33 O odwróconej fladze narodowej i zdjęciach z Kanady udajacej Unię juz nawet nie ma co wspominać... Hłe, hłe, hłe.. majstersztyk! -- "Trzeba żyć tu by wiedzieć, co dosłownie jest co noc Gdy samochody płoną, latarnie gasną, Los przypadkowych pieszych łapie za gardło Ten świat jest pułapką, tu nawet z nieba wrócę Ten świat to Bałuty, stąd nie da się uciec..." Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 13:43 Nie chodzi o zdjecia z Kanady tylko realny problem - dewiantow usilujacych wymusic na zdrowej czesc spoleczenstwa aprobate dla swych stricte wynaturzonych zachowan. Odpowiedz Link Zgłoś
priller kaczynski i kurski sprofanowali flage narodowa. 18.03.08, 13:47 junkier napisał: > Nie chodzi o zdjecia z Kanady tylko realny problem - dewiantow > usilujacych wymusic na zdrowej czesc spoleczenstwa aprobate dla > swych stricte wynaturzonych zachowan. pomysl przyglupie, dlaczego musieli szukac materialu z kanady, a nie bylo nic swojskiego. nawiasem mowiac, kanada to zepsuty kraj. tylko patrzec, a sie wyludni. prawdopodobnie w polsce - krainie szczesliwosci i prawia - pojawi sie niedlugo emigracja kanadyjska. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wystapieni 18.03.08, 13:57 Kanada jest najlepszym dowodem na to, ze dekadencja prowadzi do wiadomych skutkow. Diametralna opozycja sa polnocne stany US, gdzie wplywy konserwatywnej prawicy sa silne, a porzadek moralny oparl sie tzw. "postepowi". Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 19:19 "Diametralna opozycja sa polnocne stany US, gdzie > wplywy konserwatywnej prawicy sa silne, a porzadek moralny oparl sie > tzw. "postepowi". Taaaa, junkier... dlatego właśnie w Chicago po rozwodzie mnie jako partnerce tej samej płci zagwarantowano prawo do kontaktów z dziećmi partnerki z jej małżeństwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
boguswi Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 13:53 Rozumiem, że Brat Mniejszy, Jarosław też pod to podpada...zdrowy na oko facet i nic...Sprawę tzw. szafy Lesiaka szybko zamknięto, po okazało się, że Jarosława próbowano wrobić w gejostwo... Mnie to by w niczym nie przeszkadzało, że on jest gejem, ale okazuje się teraz, że homoseksualiści stanowią istotne zagrożenie w naszym kraju. Pewnie jak będzie im się żenić można, to zaczną sie płodzić i zostaniemy narodem samych pedałów. To jest główny problem w Polsce w XXI wieku. Nie bieda i ubóstwo, ale geje! No i Niemce! Żywioł teutoński stoi u naszych granic, nikt tych granic nie strzeże, więc żywioł germański nas zaraz zaleje. Panie Kaczyński larum grają! purpura.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 14:03 Nie chodzi o samych homosiakow, bo ci ponoc zawsze w Polsce byli. Chodzi o to, zeby nie demoralizowali mlodziezy i nie deprawowawli zycia publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok a co ty czepiasz sie "homosiaków", skoro, 18.03.08, 14:12 w latach 2005-2007 homosiakiem był premier oraz minister sprawiedlisci! Bądz troche bardziej obiektywny. Czy chodzi ci o to, że to byli wasie homosiakowie??? Lex Kali???? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wystapieni 18.03.08, 14:16 Jak smiesz haniebnie pomawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok ja kogos pomawiam? 18.03.08, 14:20 A co w tym złego, że oni są gayami? Mnie to nie przeszkadza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wystapieni 18.03.08, 14:24 To insynuacja o charakterze pomowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Ach junkier, nie sciemniaj, 18.03.08, 14:30 to tajemnica poliszynela, o które dobrzy ludzie nie mówią, bo i po co. A brat tego gaya przyznał sie do tego, że jego brat miał z tego problemy z pewnymi środowiskami w Warszawie. Pewnego razu to nawet jeden pan za pewien program telewizyjny o kolegach owego gaya i ich niecnych wypowiedziach, wyleciał z roboty. Niecne insynuacje - dobre sobie. A do tego, o co Ci biega? czy to cos złego? Premier RP, Minister Sprawiedliwosci, Burmistrz Berlina, Mer Paryzu, dwóch ministrów w Rządzie J.K.M. Powinies być z tego dumny, a nie sie od razu obrażac!!! Zobacz, to przecież dowód otwartości.... Wiem wiem, ta otwartość Ci sie nienrawi...... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wystapieni 18.03.08, 14:49 Dla mnie te insynuacje sa po prostu obrzydliwe. Licza sie fakty, a te sa jednoznaczne - J. Kaczynski jest przeciw jakimkolwiek przywilejom dla homosiakow. Dlatego tez z pewnoscia tak go oczerniaja. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 15:18 no nic to junkierku....chcesz wrócić do zaścianka,z fobiami typu gej,unia,...tam już byliśmy,popatrz trochę na zachód,tam nawet bezrobotny ma sie lepiej nie mówiąc o emerytach niż np na Białorusi dziwny jest twój patriotyzm tylko boisz się gejów i Niemców ,a nie widzisz ze te narody przyjęły kartę a ty zabierać chcesz prawa takie jakie maja w Unii do zwykłego życia to taki jest twoje ????????????????poparcie tak chcesz żyć nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 15:23 Zrozum jedno - ze dobrobyt mozna budowac nie wyrzekajac sie chrzescijanskiego i konserwatywnego dziedzictwa. To obowiazek wzgledem przeszlych pokolen i ludzi, ktorzy przelewali krew za kraj. Polska powinna wspolpracowac z krajami UE na zasadach partnerskich a nie na zasadzie takim ze na chama zostajemy wrzuceni do eurokolchozu z Merkelowa jako zarzadca. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Junkier, ty kpisz czy o droge pytasz? 18.03.08, 18:07 no niechby on sie przyznał lub ten drugi! A to dopiero by mu sondaże skoczyły, zwłaszcza w jego targecie! Ale ty kpiarz jestes. On jest gayem i kocha władze, a ma endeckie przekonania. Wiec, co ma biedaczek robic? Musi życ na przekór swojemu drugiemu ja! To jest jego zasadniczy problem. Dlatego on jest taki wnerwiony i pluje na wszystkich wrogów, zamiast ich olac. A tak, miedzy nami, najwieksze homofoby, to ukryci gaye. Mnie to nie tanguje, są i tyle, są ślepą uliczką ewolucji...... Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 16:38 junkier napisał: > Jak smiesz haniebnie pomawiac? Skąd wiesz że nie? Dla mnie to oni mogą być zoofilami, Ja ich nie trawie za całokształt, za małostkowość, za głupote, za kłamstwa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 19:25 Junkier, może wybierz się na wycieczkę do Czech. Bratni naród, język nie taki znów różny od naszego, niezłe linie kolejowe, piękne widoki... I zwróć uwagę na to, jak bardzo fakt, że można tam już od kilku lat legalizować związki homoseksualne zmienił to społeczeństwo. Jak zmienił? Wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 Tylko spokój. Rzad Miłości wzywa do rozejścia się 18.03.08, 11:37 Stawiam na coś, co na własny użytek nazywam "odpowiedzialnym populizmem" Donald Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
priller kaczynski i kurski sprofanowali flage narodowa. 18.03.08, 13:27 llawrynowicz napisał: > Że nie był, to wszyscy wiedzą. Jedynie ograniczonych umysłowo można złapać na > tanią popelinę: obrazki, do tego rzewna muzyczka. jedynie ignoranci i falszywi patrioci moga zawiesic flage niepoprawnie. prezydent aktor wyglada jak premier jakiejs holandii, a nie prezydent rp. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Szacunku do symboli narodowych ani J. Kurskiego an 18.03.08, 13:40 Szacunku do symboli narodowych ani J. Kurskiego ani tym bardziej Prezydenta Kaczynskiego nie trzeba uczyc, skoncz te perfidne insynuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
priller kaczynski i kurski sprofanowali flage narodowa. 18.03.08, 13:42 a widziales oredzie prezydenta aktora, blaznie? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Szacunku do symboli narodowych ani J. Kurskiego an 18.03.08, 13:45 Wielu spotkalem na tym forum swirow ale o niejakim prillerze moge smialo powiedziec slowa Millera: nie pochodzimy od tej samej malpy. Tys jest chyba jakis naturalizowany? Zreszta, mniejsza z tym. Prochu nie wymyslisz. "Sprofanowanie flagi" moze Prezydentowi zarzucac tylko jakis niezrownowazony. Hubert H., dobre towarzystwo dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok junkier jako prawicowiec nie lubisz komuny, co? 18.03.08, 14:04 a podoba ci sie roboa niejakiego Qrevskiego? Podkład z Polskich dróg? A jakie to były, przepraszam, za polskie drogi? Zostac z oficera armii II RP, jakąś komunistyczną mendzią? Przecież to był produkcyjniak okresu wyjącej komuny lat '70! Dliscie sie koles w stope! I dobrze. A orendzie - jakie to orendzie, toż to kazanie do moherów było! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wystapieni 18.03.08, 14:47 Film "Polskie drogi" wiadomo w jakich okolicznosciach powstawal, i w jakich czasach. Niemniej obraz eksterminacji Polakow ukazany w filmie byl poruszajacy i prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Film ten był nedzny i ohydny! 18.03.08, 18:14 Kłamał, manipulował. To nie były żadne polskie drogi. To był nakaz partyjny, aby kłamac i opluć! Chyba, że ty należysz do tej grupy, która lubi twierdzic, że w czasie II WS było tylko AL i GL, a AK na porządnych patriotów komunistów na gestapo donosiło, co? Jedyna dobra scena w tym filmie, to jak sie komuch i gestapowiec na cmentarzu wykańczają. Tylko, ja rozumiem. Temat z tego wrednego komuszego filmidła używany jest bardzo często w Rydyju Maryju. Zresztą nie ma sie co dziwic, radyjo, to jest kryptokomusza szeczkaczka - taka "New Tirana". Tam siedzą ci wszyscy moherowi utrwalacze władzy i zetempowcy. To radio z Polskł, z patriotyzmem i miłością do ojczyzny nie ma absolutnie nic wspólnego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Szacunku do symboli narodowych ani J. Kurskie 18.03.08, 16:43 junkier napisał: > Szacunku do symboli narodowych ani J. Kurskiego ani tym bardziej > Prezydenta Kaczynskiego nie trzeba uczyc, skoncz te perfidne > insynuacje. Masz racje, ta flaga im się omskła, wszyscy wiedzą że imć Kaczyński zna hymn polski na wyrywki, jak mu się wyrwie to efekty słyszelim. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 11:10 Ależ oczywiście że nie. Był adresowany do elektoratu PiS, w który ta partia chciałaby pod swymi rządami zamienić cały naród - do ludzi niewykształconych, bezwolnych i wierzących święcie co im ze świętego radyjka ksiądz mówi, którzy zamiast rozumem łatwiej posługują się emocjami ("Niemce nas chcą znowu najechać, a geje będą urągać Jezusowi, o Boże!"), a o wszystkie swoje życiowe problemy i porażki (plus to wszystko, czego nie rozumieją w tym szybko zmieniającym się świecie) obwiniliby najchętniej jakiegoś wroga: Krzyżaka, masona, cyklistę, internautę albo nawet i Marsjanina, jak im to Jacek Kurski podsunie. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 13:42 Sadzisz ze elektorat ogladajacy WSI 24 czy czytajacy gadzinowa prase polskojezyczna taki inteligentny? Rafal Ziemkiewicz jasno juz skompromitowal yntelygentow, ktorzy dali sie uwiesc taniej, nieracjonalnej i zenujaco plytkiej ideologii "michnikowszczyzny", w ktorej rzadzaca PO pograza sie coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Ja jestem inteligentem i wykształciuchem i uważam, 18.03.08, 14:07 że nowe "dzieło" Qrevskiego to żałość, co więcej strzał w stope! Pokazuje, co będzie kiedy nie ratyfikujemy Traktatu Lizbonskiego - Polskie drogi do komunizmu, konczące sie walką i unicestwieniem na cmentarzu....... Tak, tak, mój Euro(p)ośle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Ja jestem inteligentem i wykształciuchem i uw 18.03.08, 14:18 Odrzucimy Traktat Lizbonski i nic sie nie stanie tak jak nic sie nie stalo jak Francuzi i Holendrzy uwalili EurokOnstytucje. Chyba ze chcesz powiedziec ze polacy sa obywatelami UE drugiej kategorii i co wolno belgom i Francuzom to nie polskim intruzom... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok sciemniasz junkier, sam wiesz, że sciemniasz 18.03.08, 14:23 jako europoseł, wiesz i znasz prawde! Tu nie chodzi o traktat, tu chodzi o układy pomiedzy rycykiem a kaczorenką! Ani Francuszi, ani Holndrzy nie uwalili traktatu. Oni uwalili Eurokonstytucje i to z powodów wewnętrznych!!! I dobrze sam o tym wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wystapieni 18.03.08, 14:26 Sam sciemniasz. Traktat Reformujacy to 90% Eurokonstytucji, Merkelowa wielokrotnie sie tym chelpila. Co zas sie tyczy jakichs "ukladow Rydzyk-Kaczynski", to daruj ale mnie teorie spiskowe nie odpowiadaja. Za jakis czas spory polityczne odejda w zapomnienie, a Polska bedzie na trwale prowincja UE z atrapowa suwerennoscia. I na to zgody nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Oj, junkier znow sie szaleju najadłes 18.03.08, 14:39 25 krajów UE tak właśnie chce i to już od dawna. A wiele krajów pcha sie, aby byc prowincją! Rozbawiłes mnie. Ja jednak słucham Radyja i wiem, o czym mówi sie tam. Słyszałem ciągłe wezwania do rozwalenia Unii i Traktatu. Takich programów bło tam kilkadziesiąt conajmniej: Rydzyk locut causa finita? PO WASZYM TRUPIE. Nie będzie ruski pluł nam w twarz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
priller kaczynski i kurski sprofanowali flage narodowa. 18.03.08, 13:25 malo mu placa, ale on nic innego nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
priller kaczynski i kurski sprofanowali flage narodowa. 18.03.08, 13:30 Kurski Kotecka Kaczynski KKK - karzelek, konferansjer i ku...yzana. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 10:42 Może i majstersztyk ale jak na mój gust rodem z WSKSiM. Milutka muzyczka, ilustracje filmowe, twarz głównego bohatera bez wyrazu . Kicz i tani chwyt dla mas. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 10:55 Po prostu normalna tresc dla normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 10:59 Raczej dla tych którzy są przyzwyczajeni do materiałów realizowanych przez Trwam. Budowanie emocji nie przez treść ale przez obrazki i muzyczkę. Do tego kiepski montaż. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq ==przeciez taki junkier tego nawet nie widzial=== 18.03.08, 11:53 bo nie pisałby takich głupot. każdy średnio inteligentny człowiek widział, że to była chamska prymitywna agitka, a poza tym znowu zrobiono krzywde kartoflowi. ten gosc jak malo ktory nadaje się do wystąpień publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: ==przeciez taki junkier tego nawet nie widzia 18.03.08, 11:54 oczywiscie nie nadaje sie;) Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Nie oddamy Meklemburgii! 18.03.08, 12:23 Ani Szwarcwaldu, ani Nadrenii tym bardziej! Ujawniając mapy, na których teutoński imperializm zagarnia te rdzennie polskie terytoria, prezydęt Kaczyński po raz kolejny udowadnia swoją doskonałą orientację w geografii i historii Europy, na której zna się niemal tak dobrze, jak kolega junkier ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
priller kaczynski i kurski sprofanowali flage narodowa. 18.03.08, 13:34 kraq napisał: ten gosc jak malo ktory nadaje się do > wystąpień publicznych. jasnym jest, dlaczego miesiacami nie puszczaja go przed kamere. a moze nawet zamykaja w komorce. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 13:47 Bzdura, widzialem obszerne fragmenty wystapienia i calkowicie zgadzam sie z wysunietymi zastrzezeniami. Trzeba trzymac sie traktatu nicejskiego, dobrze dziala tylko Niemcow uwiera. U nie jest to zle. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 10:46 Co, proszę????????? Agitka propagandowa jak za PRL-u. Nie byłeś nawet embrionem, to nie wiesz, jak komuchy chciały nam zrobić wode z mózgów. Teraz przejęli te metode bracia mali i wyjdą na tym tak, jak wyszły komuchy. Siebie warci. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 11:00 Propaganda - to byla przed wejsciem do UE. Odpowiedz Link Zgłoś
morte_macabre Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 11:54 Racja. Ze strony tzw. "eurosceptyków" głównie. Kłamali i kłamali jak to zły Niemiec pół Polski rozkradnie i naród do slumsów zejdzie. A jak jest każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zioolek1 Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 10:50 nie majtersztyk, tylko produkt bandy tumanów dla innych tumanów. Zachwycanie się tym rydzykowo-goebelsowiskim gniotem już wystawiło ci opinię... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 10:53 Pojecia nie masz o czym piszesz. Przeczytaj Traktat Nicejski, przeczytaj potem Lizbonski i zrozumiesz dlaczego jest dla Polski mniej korzystny, znacznie mniej korzystny. Odpowiedz Link Zgłoś
apetyt_na_zycie Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 11:01 Jak już tak wiesz wszystko, to jeszcze wyjaśnij, dlaczego nie tak dawno prezydent ten niekorzystny traktat lizboński przedstawiał jako swój ogromny sukces. Swój i Polski oczywiście.. Odpowiedz Link Zgłoś
priller kaczynski i kurski sprofanowali flage narodowa. 18.03.08, 13:24 apetyt_na_zycie napisała: dlaczego nie tak dawno > prezydent ten niekorzystny traktat lizboński przedstawiał jako swój ogromny > sukces. jaroslaw dopiero zamyslal strategie bycia opozycja przy ratyfikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 11:15 Junkier tu dyskutujemy o orędziu Prezydenta a nie o traktatach, jaki by traktat nie był to nie jest argument ze orędzie to "majstersztyk". ps: Jesli coś jest mniej korzystne to jednak jest korzystne :) Odpowiedz Link Zgłoś
zioolek1 Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 13:40 nie ośmieszaj się i nie dodawaj sobie-sądząc po twoich wypocinach na tym forum twoja zdolność percepcji nie obejmuje więcej znaków niż ciąg cyfr z numerem konta dla toruńskiej sekty a co dopiero wielostronnego tekstu pisanego językiem prawniczym. Nie obrażaj inteligencji innych wmawiając im, że pojąłeś sens traktatów...nawet przy założeniu, że widziałeś ich treść... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 14:15 Buhaha, kazdy moze ten belkot skladajacy sie na zenujacy "dorobek prawny UE" poznac chociazby tu: eur-lex.europa.eu/en/treaties/index.htm Pasjonujaca lektura, szkoda tych lasow wycietych dla produkcji tego belkotu. Na dobra sprawe traktat UE powinien zawierac jedno zdanie: Unia Europejska jest strefa wolnego przeplywu towarow i uslug. Odpowiedz Link Zgłoś
zioolek1 Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 14:27 no widzisz laiku :) nie masz pojęcia co jest w tych traktatach i powtarzasz tylko "jedyną i oświeconą prawde" lansowaną przez takich samych laików i ignorantów jak ty. wklej jeszcze linki np. do strony NASA to udowodnisz swoją wiedzę o kosmosie a jak wkleisz cały tekst Biblii i rozlicznych encyklik to uznam cię za wybitnego teologa. Żałosny jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 14:51 Sam jestes zalosny. Traktat Reformujacy znaczaco zmniejsza pozycje Polski dlatego, ze zmniejsza jej sile glosu. Trzeba byc nie wiem jakiej klasy ignorantem zeby tego nie wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
zioolek1 Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 14:56 tylko, że ta kwestia nie była objęta tematem mojej wypowiedzi...moim celem było jedynie pokazanie, że piszesz bzdury i do tego łgasz, że te bzdury wyczytałeś wprost z tekstu traktatu...traktatu, którego nawet na oczy nie widziałeś. Na przyszłość jak będziesz chciał pobełkotać to nie powołuj się na źródła, których nie czytałeś. dziekuję za uwagę - możesz teraz mądrzyć się dalej...może np. o Biblii w oryginale i błedach w tłumaczeniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 15:08 Panie dyskutancie, mnie interesuje SEDNO sprawy a nie watki poboczne. A sednem sprawy jest utrata silnej pozycji Polski poprzez zmiane korzystnego systemu glosowania dla Polski w Radzie UE. Dla Polski bardziej korzystny jest system nicejski, to oczywiste. Traktaty UE sa pustoslowiem, ale pustoslowiem niebezpeicznym bo stwarzajacym pole do naduzywajacych interpretacji ETS. Eurokraci wylewaja tony papieru na belkot urzedniczy a nie przeszkadza im ze wolne swiadczenie uslug, fundament UE, jest w rzeczywistosci po prostu karykatura swej idei. Odpowiedz Link Zgłoś
abdulgdur Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 14:54 Te junkier ty jesteś prawdziwy czy wymyślony bo zaczynam mieć wątpliwości czy z ciebie nie jest jakiś trojan :) i tym sie różnią ludzi uznający jakąś ideologie od ludzi uznających ideologie braci K i ojca wiadomej proweniencji. Nie ważne czy jest sie liberałem czy lewakiem, partia tudzież ideologia dopuszcza pewne odstępstwa od głównego nurtu, tzw. wkład, prace własną. A tam u was het het na tej skrajnej prawicy, to jak już nakręcą to gada i nawija cały czas to samo. A tych sloganów to sie chyba przez sen uczycie słuchając radyjka :) takie badania były i podobno to działa :) żal mi was (tzn junkropodobni) i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 15:25 Obawiam sie ze nie masz pojecia o czym piszesz. Srodowisko polskiej prawicy konserwatywnej jest wielonurtowe i urozmaicone, skupione wokol pryncypiow a nie euro-sloganow. Www.konserwatyzm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 15:37 junkierku to nie tak slogany to wy powielacie be NIEMIEC be gej itd nie wypieram sie chrześcijaństwa,a gdyby tak jak mówisz wynarodowimy sie to nawet zabory temu nie dały radę ale uważam ze zabieracie nam prawa które maja w UNNII strasząc ...sam to robisz ale mnie nie przekonujesz Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 15:40 Ja nie chce wychodzenia z UE skoro przeciwstawia sie temu wiekszosc Narodu Polskiego. Sam, wstyd przyznac, uleglem europropagandzie i glosowalem w referendum za przystapieniem do UE. Niemniej uwazam dzis, ze UE musi pozostac tym czym jest - Europa Ojczyzn. Po wejsciu w zycie Traktatu Reforumuajcego bedzie to juz Eurokolchoz. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 15:49 tu se zgadzam z tobą Unia to Europa ojczyzn narodów ,każdy kraj ma swoja konstytucję wiec dlaczego taki krzyk o traktat,całość €nnii tez powinna mieć swoje normy no i równe prawa co my jesteśmy gorsi,a może pisowcy zrobią porządną ustawę taką by nikt nie mógł odebrać np ziem zachodnich czy pomorza tu bym przyklasnęła,samym krzykiem niczego nie zwojujemy tylko zostaniemy zaściankiem nie sądzisz ???????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 16:00 Problem jest taki ze jesli zostaniemy poddani jurysdyksji Europ Tryb Spraw., ktory jest w swych orzeczeniach nieobliczalny, nie mozna wykluczyc ze z czasem zlituje sie nad "wypedzonymi" i postawi pod znakiem zapytania polska wlasnosc. Z integracja IMHO nie wolno przesadzac, wolny handel, wolne podroze - prosze bardzo, ale niech kazde panstwo zachowa wlasna tozsamosc. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Junkier i ty i ta cała banda postkomuchów 18.03.08, 18:43 ubranych w komże o nardowych barwach, nie wiesz, co mówisz! To są po prostu bzdety. Tyle razy tłumaczyłem ci to jak budowe cepa. I za kazdym razem powtarzasz mantre, którą dla swojego agenta wpływu, rydzykova, wymysleli chłopcy w moskwie. Nie ma możliwosci prawnej rewizji granic, nie ma też możliwosci prawnej, aby odzyskac mienie tzw. wypedzonych, ponieważ zostało to dokonane w swietle prawa miedzynarodowego. Nikt nie jest w stanie podważyc ustaw nacjalizujących to mienie z 1945 roku, a wydanych przeze KRN. Co innego jest z tymi 2 milionami, które po 1956 roku wywedrowały do Niemiec, ale nie tylko do Niemiec (teą USa, Kanada, Australia, RPA, Izrael....), ponieważ twoja ukochana komuna nie była łaskawa trzymac porządku w papierach. Jeżeli jako własciciele nadal figurują owi "emigranci", to sorry, ale taka jest sprawiedlowsc, te majątki są ich - vide Agnes Trawny. Ani komuna, ani później III lub IV RP nie były w stanie przeprowadzic ustaw regulujących te sprawy. I to z różnych powodów - a to wielu chłopców, jak np. niejaki Jaruzelskoj siedzi na kradzionym; a to należałoby płacic ludziom odszkodowania za majątki w Warszawie i gdzie indziej. Lepiej po prostu udawac, że nie ma problemu. No i oczywiscie pozostają majątki ukradzione Zydom najpierw przez Generalne Gubernatorstwo, a później na zasadzie kontynuacji przejete przez PRL. Summa summarum - wy dobrze wiecie, dlaczego nie da sie przeciąć tego węzła gordyjskiego i zwalacie na wypędzonych. A wypedzeni, g... mają do gadania. Do tego wojna sie do dzisiaj nie skonczyła, jako ze nie ma traktatu pokojowego, a w zachodniej czesci Niemiec nadal stacjonują wojska okupacyjne USA, UK, Francji. A wypedzeni też dlatego nie mają nic do gadania, ponieważ tak układ PRL-RFN z 1970 (Brandt-Gomułka), jak i układ zjednoczeniowy (tzw. 4+2, lub Krzyżowa - Mazowiecki - Kohl), wyraźnie zabezpieczyły nasze interesy, co do ziem zachodnich i północnych). Tak, tak, junkier, wy tylko kłamac potraficie, ponieważ tego was komuna nauczyła!!!! I w tym jesteści dobrzy!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_endecje Re: Junkier i ty i ta cała banda postkomuchów 19.03.08, 05:41 swieta prawda. Szczegolnie ta o Jaruzelu. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 10:56 A o ktore wystapienie chodzi? Nie lapie o jakie znakomite chodzi gdyz ani jednego jeszcze znakomitego nie wiedzialem poza znakomitym blebleble i to nalezy przyznac, że blebleble w jego wykonaniu jest znakomite. Odpowiedz Link Zgłoś
2107x Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 11:11 junkier dla ciebie każde kacze guano to deser Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Junkier!!!!!to nie majstersztyk, to badziewie !! 18.03.08, 11:34 żenujące badziewie z prostackimi chwytami socjotechnicznymi obliczonymi na tępe umysły miłośników Rydzyka. A w kwestii że Unia jest bee- wyjdźcie głąby rydzykowe z pomysłem wyjścia z Unii w punkcie wyliczania dopłat dla rolników... zobaczymy co sól ziemi polskiej powie Wam co myśli o pozbawieniu ich dopłat...... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Doplaty "unijne" finansuje polski podatnik 18.03.08, 13:38 Doplaty "unijne" finansuje polski podatnik. Tys jest taki madry jak ten co kupi za 100, sprzeda za 300 i twierdzi ze zarobil 100. Wszyscy ci co miela jezorami o "unijnej mannie" zapominaja powiedziec, ze gdy odejmie sie polski haracz zwany "skladka unijna", nie mowiac o pasozytniczych kosztach w postaci rozdetej biurokracji, tej manny zostaje zaledwie na zacierki. I to na chudym mleku. Takim unijnym, 0,5%. Odpowiedz Link Zgłoś
priller kaczynski i kurski sprofanowali flage narodowa. 18.03.08, 13:41 junkier napisał: > Doplaty "unijne" finansuje polski podatnik. Tys jest taki madry jak > ten co kupi za 100, sprzeda za 300 i twierdzi ze zarobil 100. ??? > > Wszyscy ci co miela jezorami o "unijnej mannie" zapominaja > powiedziec, ze gdy odejmie sie polski haracz zwany "skladka unijna", > nie mowiac o pasozytniczych kosztach w postaci rozdetej biurokracji, > tej manny zostaje zaledwie na zacierki. I to na chudym mleku. Takim > unijnym, 0,5%. junkier, ty jestes elokwentny, ale totalny ignorant. ze tchozliwy troll wiadmo od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: kaczynski i kurski sprofanowali flage narodow 18.03.08, 14:05 Przykro mi, sam jestes ignorantem. Wielokrotnie juz informowalem, transfery z UE w ujeciu netto (i daje fory jeszcze pomijajac koszty biurokracji za ktora sami placimy) to zaledwie... ok. 1% PKB. Jeden procencik nedzny... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok kolejny raz łapie cie junkier na kłamstwie 18.03.08, 14:19 czemu to robisz, mój mały? Raz: Polska nadal wiecej wyjmuje, niż wpłaca. Możesz to sprawdzic na różnych stronach poswieconych finsom uni. Dwa: Przed akcesją, niewiele budowano, nie wiadomo jakie były procedury. Przewały szły na całego. Trzy: W miom miescie od czasu akcesji zrobiono za pieniądze UE bardzio dużo. Wrocek zmienia sie każdego dnia, ponieważ każdego cos w tym miescie robione jest właśnie za pieniądze unijne. Ale, rozumiem junkier - to musisz trzymac linią programową poskojęzycznej rozłośni z torunia. Dlaczego polskojęzycznej? Ano dlatego, że kiedy przystepowalismy do NATO, UE rydzyk i jego ludzie byli przeciw. Jeżeli rydzyk i jego ludzie byli przyciw przystąpieniu do struktur zachodnich, to byli za pozostaniem nawschodzie..... A czyim interesom to służyło? Tylko i wyłącznie ROSJI!!! Dlatego wiec, rozgłośnia ta jest polskojęzyczną rozgłośnią broniącą interesów sąsiada na wschodzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wystapieni 18.03.08, 14:23 Jednego albo nie rozumiesz albo nie chcesz zrozumiec: ze Kaczynscy nie chca wychodzic z UE ale chca, zeby UE nie zamieniala sie w superpanstwo a Polska nei stawala sie europrowincja czy wojewodzwtwem, jak ponoc marza bonzowie z PO, a szeregowi poslowie glosno nawet o tym mowia. Polska na razie jest beneficjentem netto, i co z tego. Te kwoty sa zenujace. Poza tym suwerennoscia sie nie kupczy. Rosja tez wylozylaby spore pieniadze za to, zeby Polska bylaby jej przychylna. Wiec nie wolno kupczyc na rzecz Rosji a wolno na rzecz Brukseli? Otoz odpowiedz jest NIE - Polska jest dumnym krajem i nei bedzie zadnym eurokolchoznikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Szalej, szaleju, szalejem 18.03.08, 14:46 kaczynscy są na szczescie pokoleniem odchodzącym do lamusu. Divide et impera, albo inaczej: kłam, a elektorat i tak to kupi. Znam ten styl, jako dawny członek PC. Kaczynski niczego nie borni. To naturalne, że UE z czasem będzie jednym panstwem i co w tym złego? A jesli porównujesz to do dupczenia z Moskwą, to przecież wiesz, że oni chcieli nas zamienic w jakąś wersje prywislanskiego kraju. Unia Europejska jest rodziną panstw, zawsze nią była. Polska z lat 1944-1989 była w Łubiance panstw, to jest ta różnica. O finansach UE nie chce mi sie z Tobą gadac, ponieważ nie chcesz pisac prawdy, tylko piszisz to, co ci każą. Czysta komuna. A jak teo nie lubię. To sie skonczyło i bohuzel kominismus se nevrati!!! Kaczynscy i komunizm to niemal jedno, a do tego, to katastrofa dla Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Szalej, szaleju, szalejem 18.03.08, 14:54 Jarslaw Kaczynski ma poglady jednoznacznie prokapitalistyczne. A popularnosc kapitalizmu w Eurokolchozie jest zenujaco niska, nawet politpoprawna Polityka przyznala, ze haslo to np. w Niemczech wywoluje furie silniejsza niz slowo komunizm. To jest miara idiotyzmu, jakim jest UE, smieszny twor gledzacy o niczym i majacy sie nie wiadomo za co. Same Chiny wkrotce rpzegonia gospodarczo ten stetryczaly Eurokolchoz ktorego najwiekszym zmartwieniem jest jak zadowolic homosiakow i dowalic chrzescijanstwu. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Kolejny raz opowiadasz głupoty 18.03.08, 18:59 Niemcy były, są i będą krajem kapitalistycznym i nie zamierzają tu nic zmieniac. Gdybys odrobine sie na tym znał, to bys przypomniał sobie niejakiego Erharda, twórcę tzw. Socjalnej Gospodarki Rynkowej, którą tak nieudolnie kopiuje sie w Polsce. Soziale Marktwirtschaft polega na udziale pracowników i pracodawców w procesie tworzenia dóbr materialnych i niematerialnych. Przy czym ostatnio wielu ludzi jest wkurzonych na to, że przemysł wywedrował, a zostały zbędne rece pracobiorców. cóż tak sie zdarza, kiedy związki zawodowe są bez sensu (np. solidarnosc w Polsce) i rządają za wiele. Wy, postkomuchy, piszecie durnoty w stylu eurokołchoz, ponieważ tak wam każe wasza moskiewsko-torunska centrala. Tylko, skoro to eurokołchoz, zarządzany przeze "Merkelową" (brak ci gosciu dobrych manier, ale tacy jestescie - prolety na salonach), to dlaczego wystawiacie wasze brudne łapy po ich kase? Bo, co, należy wam sie? A może, ponieważ durni są, to niech płacą? Wzielibyscie sie sami do roboty, zamiast opluwac ciezko pracujących ludzi. To jest własnie miara waszego idiotyzmu - pluc na ludzi, którzy wam pieniądze dają. ILE TY JUNKIER STWORZYLES MIESC PRACY? I, CZY OPROCZ KLEPANIA TYCH CODZIENNYCH FRAZESóW STWORZYLES COS SENSOWNEGO? Słyszałem, że jestes Europosłem, wiec bierzesz za nic z Eurokołchozu, pieniądze, które wyrywane są z gardła europejskim podatnikom. Czy nie jest ci wstyd, że jestes darmozjadem, opluwających swojego dobroczynce???? PS. Dowalic chrzescijanstwu, od czasu Patza, probsta z Tylawy, Jankowskiego finasującego swoich chłopaczków, teraz ks andrzeja, uważam, że sł to dowody nie nieistnienie Boga! Gdy istniał Bóg, przywaliłbby takim kanalion pierunem w łeb, jak Dzeus, ale nie przywalił - wiec go nie ma! kiedys hierchia katolicka stała po stronie Salazara (Portugalia) lub Frankko (Hiszpania). Dzisiaj z tego powodu tamtejsze koscioły su puste, jak targ w nocy. I tak samo bedzie w Polsce, to kwestia czasu i ostrej dzialnosci pewnych kręgów amorolubnych..... Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo junkier to marginalna gnida... 18.03.08, 15:31 ...w dodatku plująca pod wiatr Stwierdzenie o "żenującym" poziomie kwot, które Polska otrzymuje z UE, mogło się przyśnić tylko prymitywnemu politrukowi, kłamiącemu pod z góry założoną tezę. Przecież właśnie wielkość przepływów, które traktat zabezpieczał dla Polski aż do roku 2017, była koronnym argumentem PiSdactwa, kiedy hałłakowało na cześć prezydęckiego sukcesu! A z podwórka, które jest ci zapewne dobrze znane junkierku, pochodzi bardzo sugestywny przykład pokazujący skalę możliwości, jakie daje pomoc unijna: otóż pewien hochsztapler umyślił sobie, że za pieniądze z UE wybuduje (albo i nie) instalację grzewczą dla swojego biznesiku. Chodziło o - bagatela - KILKADZIESIĄT milionów złotych, które w ramach stosownych procedur ów złodziej niemal otrzymał. Ileż było wrzasku i rwetesu kiedy okazało się, że państwo polskie ma jednak lepsze pomysły na wykorzystanie tych pieniędzy. Ileż płaczu i zgrzytania zębami za owymi - jak to niejaki junkie pisze - "żenującymi" kwotami! Dla nikogo nie ulega chyba wątpliwości, że wypisując takie straszliwe farmazony to właśnie niejaki junkier wystawia sobie żenujące świadectwo. Świadectwo załganego, a przy tym niezbyt bystrego propagandysty - pospolitej gnidy, która w imię partykularnych interesów marginalnego środowiska neguje aspiracje i osiągnięcia przytłaczającej większości Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok jaka gnida, toż to odchodzący w przeszłość cudak! 18.03.08, 19:06 on to wszystko wie, ale repzentuje postkomuchów w moherach, nacjonalkomżystw, a na dodatek jest wyznwcą sekty założonej przeze rosyjskiego agenta wpływu, towarzysza Rydzykova. Dlatego też pisze, jak każą i co każą. Każą występić na froncie walki ideologicznej z polskojęzycznymi mediami w jarmułce, to występuje. Szermuje swoim małym siusiakiem, przezepraszam, intelektem i próbuje jak najlepiej wykonac partyjne zadanie. Cały sie w tym ubłoci, ujadzi i uplwoci - cieżki jest żywot bojownika o szczęście, pokoj i porządek społeczny. Taż to każdy wie! Ja tam junkierka wielbię, jest taki słodki. Odpowiedz Link Zgłoś
pomysl.po.wypiciu gdyby jeszcze prezydent majacy sie za wielkiego 18.03.08, 11:52 patriote wystepowal na tle flagi narodowej. a tam co? flaga hesji i unii europejskiej. buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wystapieni 18.03.08, 13:49 Bo o tym czy jest sie patriota nie decyduja kolory flag tylko realne dzialania na rzecz Polski. Blokujac traktat Kaczynscy moga stracic. A mimo to nie ustepuja bo wiedza, ze interesu Ojczyzny nie da sie przeliczyc na slupki sondazowe, co robia politykierzy z PO bojacy sie jak diabel swieconej wody reprymenty telefonicznej Barroso czy Merkelowej. Odpowiedz Link Zgłoś
julkra Re: Majstersztyk Jacka Kurskiego, znakomite wysta 18.03.08, 17:05 tobie-junkier-mózg wysechł.przeciż te dwa pokórcze ogłosili wielki sukces brukselski.Ateraz co.Wychodzi,że sprzedali PolskE.Nie udało się z księżycem zahandlowali krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
priller kaczynski i kurski sprofanowali flage narodowa. 18.03.08, 13:21 poglebiajaca sie wada wymowy prezydenta uniemozliwila zrozumienie oredzia. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo tekst z propmtera powinni puścić na pasku... 18.03.08, 15:36 ...mamlak by sobie siedział i usiłował wyglądać dostojnie, a ludzie mogliby przeczytać, cóż takiego ten prezydęt wszystkich PiSdaków ma im do powiedzenia (albo i nie) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Cyrk prezydencki siega zenitu. Tylko nowe wybory! 18.03.08, 10:38 Pisuary nie maja wstydu. Zenada na calej linii. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardfilip Kurski znalazł prezydentowi nową formułę na orę.. 18.03.08, 10:39 To byla swietna robota.Zywcem wyjeta z "notatnika agitatora partyjnego PZPR",o czym dobitnie swiadcza wizualne watki tego tele dysku.Tow.Kurskiemu nalezy sie nagroda.Mnie tez przed laty straszono rewizjonizmem niemieckim i amerykanskim imperializmem. Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Kurski znalazł prezydentowi nową formułę na orę.. 18.03.08, 10:40 Jaki "prezydęt", takie i wystąpienie. Starał się co prawda gostek nie stękać i nie mlaskać, no ale to jeszcze dobrego "orendzia" nie czyni. Ja do pana pRezydenta mam swoje własne: Spieprzaj DZIADU! Tylko nie zapomnij wziąć ze sobą brata! Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Kurski, znowu zrobił z prezydenta idiote ! 18.03.08, 10:49 Eeee tam, zrobił. On tylko pokazał ludziom dowody na słowa Wałęsy, że mamy durnia za prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1010 Licze dni do konca kadencji Kserokurdupla... 18.03.08, 10:43 No i nie zapominajmy: dobry pisdzielec to.... Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 dobre było !!!! dlatego platfusów tak boli ... 18.03.08, 10:46 oj ... musicie sie teraz bardzo napracować żeby je ludziom zochydzić he he Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Kurski znalazł prezydentowi nową formułę na orę.. 18.03.08, 10:53 A o co temu panu chodziło? Nie zrozumiałem tego blekania i tych obrazków filmowych. Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 Ja widziałem oczy w słup i mlaskanie ! 18.03.08, 10:58 czytał tekst na sztywno i mlaskał! Jak by miał przystawina lufe do pleców! Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j Re: Ja widziałem oczy w słup i mlaskanie ! 18.03.08, 11:00 pw.2221 napisał: > czytał tekst na sztywno i mlaskał! > Jak by miał przystawina lufe do pleców! wykonywał polecenia brata i Rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Kropke wsadz sobie w d..ke klonik -:)))) 18.03.08, 11:05 pw.2221 napisał: > czytał tekst na sztywno i mlaskał! > Jak by miał przystawina lufe do pleców! Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j amanasunta!Cały czas siedzisz na penisie Palikota? 18.03.08, 11:08 słychać tylko twój bełkot... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Z szacunkiem (p)owca o Palikocie... 18.03.08, 11:15 o sztucznym penisie Jego!To wasz przyszly wodz,po odpaleniu Tusia- :))))))) bart.j napisał: > słychać tylko twój bełkot... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Oto belkot prawdziwy... 18.03.08, 11:24 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=77144792&a=77147504 Gdzie mi tam do ...-:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo nie bądź taka skromna... 18.03.08, 13:06 ...wszyscy znamy twoje nieprzeciętne możliwości w kwestii bełkotu jak pojedziesz swoją "wykwintną" włolszczyzną to junkier z palestriną chowają się z nocnik prezydęta Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Kurski znalazł prezydentowi nową formułę na orę.. 18.03.08, 10:58 "polityk, który będzie nas bronił", siąkając, miamlając i oczekując na instrukcje telefoniczne od Pierwszego Bliźniaka? Kaczyński, idź - nie kompromituj sie już więcej. Pokaż, że masz jaja i postaw się temu twojemu alter ego. A zważywszy, żeś spłodził córkę, to jaja przynajmniej w formie szczątkowej powinieneś jeszcze mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
llawrynowicz Re: Kurski znalazł prezydentowi nową formułę na o 18.03.08, 11:02 @Dzidka Lechu niekoniecznie musiał być biologicznym tatusiem. Patrząc na córkę, rzekłbym, że do niego to ona nie jest ani trochę podobna :) Widać tylko, że urodę odziedziczyła po mamie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Jacuś, wzruszyłem się... 18.03.08, 11:05 "Polskie drogi: Reaktywacja" to był bardzo dobry odcinek... Partyzanckie zacięcie głównego bohatera ujęło mnie za moje chore serce. Jakżesz on dba o morale narodu. Jakżesz walczy! Jakżesz chce a nie może... Jak pięknie odgrywa "swojom role" I ta postać tak mocno osadzona w realiach. Wzruszenie. Proponuję jednak dodać odrobinę dialogu. W nastepnym odcinku sugeruję użycie utworu AVE MARIA na sksypeckach, będzie jeszcze bardziej wzruszająco. pozdrawiam j.łepkowska Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Brawo Kurski! Zalatw dyletantow z GW i TVN.... 18.03.08, 11:02 Wystapienia Tusia i Niesiolka w TVN bokiem wam wyjda tuskomatolki - :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j amanasunta.. kurski zrobił z prezydenta idiote ! 18.03.08, 11:09 i to cie cieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
2107x Re: amanasunta.. kurski zrobił z prezydenta idiot 18.03.08, 11:16 matołka cieszy byle co kaczorek pokazałby mu palec i tez będzie się ślinił Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Re: Brawo Kurski! Zalatw dyletantow z GW i TVN... 18.03.08, 11:12 Ja mam tylko pytanie do jun kierów i im podobnych: Kto jeszcze będzie chciał rozmawiać i negocjować w Europie i imć prezydętem, po tym jak uwali to co sam wynegocjował, PODPISAŁ o obtrąbił jako tryumf. To sie nazywa NIEPOCZYTALNOŚĆ i jest chyba podstawą do zdjęcia z urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Myslenie jest bolesne,wez apap-:)))))) 18.03.08, 11:16 wojtek45-1 napisał: > Ja mam tylko pytanie do jun kierów i im podobnych: > Kto jeszcze będzie chciał rozmawiać i negocjować w Europie i imć prezydętem, p > o > tym jak uwali to co sam wynegocjował, PODPISAŁ o obtrąbił jako tryumf. To sie > nazywa NIEPOCZYTALNOŚĆ i jest chyba podstawą do zdjęcia z urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j amanasunta..dlaczego nie bierzesz leków? 18.03.08, 11:19 twój stan psychiczny jest fatalny! Za duży penis? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Tobie apap nie pomoze..moze prozak-:)))) 18.03.08, 11:22 A na marzenia o duzym penisie....parada milosci dopiero,bo karnawal w Rio sie juz skonczyl-:))))) bart.j napisał: > twój stan psychiczny jest fatalny! > Za duży penis? Odpowiedz Link Zgłoś
odyn777 Brakowało jeszcze słuchawek ... 18.03.08, 11:11 Pan Prezydent mógł jeszcze próbować pod czas orędzia założyć słuchawki. Robi to zawsze bardzo śmiesznie i ubawiłbym się wtedy orędziem jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
aperto-libro Re: Brakowało jeszcze słuchawek ... 18.03.08, 11:18 to wszystko smierdzi radiem co ma ryja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qc Nowe techniki studyjne 18.03.08, 11:19 sznurki ktorymi ktos manewrowal pawianem calkowicie niewidoczne. ...Tylko ta glupawa geba, sprawa beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Nowe techniki studyjne 18.03.08, 11:46 Bo to pewnie była kiepska animacja komputerowa... Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek490 Kurski znalazł prezydentowi nową formułę na orę.. 18.03.08, 11:22 Mażna kpić z Prezydenta i różnie nazywać Jego wystapienie, ale debilizmem jest odmawiać mu racji. Odpowiedz Link Zgłoś
boguswi Re: Kurski znalazł prezydentowi nową formułę na o 18.03.08, 11:33 jedrek490 napisał: > Mażna kpić z Prezydenta i różnie nazywać Jego wystapienie, ale > debilizmem jest odmawiać mu racji. Tak? Niemce zabiorą Polskę, a Pan Prezydent jak ten Ślimak z "Placówki", ojcowizny naszej bronił będzie, szczególnie w granicach z 1939 roku.Pedały zaś będą się żenić i płodzić na potęgę! Pan Prezydent zapomniał jeszcze dodać tego, co twierdził jeszcze w niedzielę, że Traktat zagraża naszej religii i tu trudno mu odmówić racji: wszak papież jest Niemcem, a jak świat światem, Polak Niemcowi nie będzie bratem, szczególnie bratem Kaczyńskim... Pora się chyba przełamać jajeczkiem i stuknąć się nim w głowę... purpura.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
jim19 Kurski znalazł prezydentowi nową formułę na orę.. 18.03.08, 11:30 skandal Na pewno nie było to orędzie, raczej czysto propagandowe wystąpienie, szczególnie poprzez ilustracje wywołujące tzw demony historii lub jak niektórzy twierdzą histerii. Orędzie, być może z wyjątkiem tzw republik bananowych, jest zawsze wygłaszane na żywo a nie jako nagrany wcześniej materiał , po raz kolejny Kaczyński, tym razem Prezydent, wprowadza do życia publicznego nowe zwyczaje. Prezydent miast konsolidować, szukać elementów łączących wpisuje się w scenariusz utrwalania i pogłębiania podziałów tak silnie propagowanych przez ośrodek "toruński". Nie spodziewałem się po Kaczyńskim ducha konsyliacyjności ale przy okazji sprawy ratyfikacji traktatu lizbońskiego obaj bracia przekroczyli wszelkie granice absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Kurski znalazł prezydentowi nową formułę na orę.. 18.03.08, 11:32 Eryk Mystewicz - a tego gdzie wynaleźli ? Ze śmietnika w radzieckiej ambasadzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
polakmaly60 Kurski znalazł prezydentowi nową formułę na orę.. 18.03.08, 11:36 Ja od rana biegam po sklepach robię zapasy żywności chcąc przygotować moją rodzinę na wejście wroga !!!!Po tym co PAN PREZYDENT przedstawił w swym orędziu (te mapy z czarnymi plamami) ostro wziąłem się za trening,a nóż jutro PAN PREZYDENT ogłosi powszechną mobilizację!!!. Chyba że PAN PREZYDENT PROFESOR zmieni swych doradców i zacznie słuchać swej żony ,która w tym całym towarzystwie jest najmądrzejsza. Brawo PANI PREZYDENTOWO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Kurski znalazł prezydentowi nową formułę na o 18.03.08, 11:46 To musi byc mocna kobieta skoro zachowała zdrowy rozsądek z takim szwagrem i teściową - Powstańcem Warszawskim w Starachowicach. Spot jest miodzio: pokazuje miszczostwo dziennikarskie PatiKoti - Jozina z Bazin polskiego dziennikarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
enigma271 Kurski znalazł prezydentowi nową formułę na orę.. 18.03.08, 11:45 Tego nie mówił Lech tylko Jarosław. Lech ma pieprzyk czy tam jakąś brodawkę tego nie było widać. Odpowiedz Link Zgłoś