Dodaj do ulubionych

podryw na usta??

IP: 46.112.49.* 15.12.10, 14:21
ostatnio usłyszałam nietypowy komplement dotyczący moich ust. do tej pory miałam wrażenie, że mężczyźni nie zwracają uwagi na usta. już bardziej byłabym skłonna powiedzieć ze prędzej usłyszę jeden z wielu tekstów mających pochwalić mój biust, ale usta?? dziewczyny co znacie jakieś sposoby na usta które zachwycą panów?
Obserwuj wątek
    • Gość: Czerwona Re: podryw na usta?? IP: 188.33.108.* 15.12.10, 14:24
      Krwisto czerwona szminka, tego nie da się nie zauważyć i nie zachwycić się nimi smile
    • Gość: Naturalna Re: podryw na usta?? IP: *.146.135.196.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.12.10, 14:38
      a ja uwazam, ze mezczyzni wcale nie zachwycaja sie juz czerwonymi ustami tak jak kiedys, poza tym mi to sie jakos dziwnie kojarzy… wg mnie makijarz ktory ma zwrocic uwage, najlepiej jak będzie naturalny i perfekcyjnie wykonany smile
    • Gość: Maniulka Re: podryw na usta?? IP: *.182.182.242.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.12.10, 15:09
      No jasne, ale zeby wykonać taki perfekcyjny makijaz ust potrzeba albo sporoego talentu albo lat wprawy, a mi zdarza się ze nie rano nie mam czasu nawet zjesc sniadania, a co do piero spedzic w laznience 20minut nad make up’em
    • Gość: Koronka Re: podryw na usta?? IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.10, 18:07
      dziewczyny, ale Wy marudzicie ;/ jak nie masz czasu to zacznij wstawać wcześniej to się ze
      wszystkim wyrobisz. po za tym jak się ma wprawę to nie trzeba spędzać w łazience 20min. ja co prawda wprawy nie mam, ale inaczej rozwiązałam ta kwestie. zrobiłam sobie makijaż permanentny ust w Elite i teraz tylko szminka i mogę wychodzić z domu i zapewniam Was dziewczyny każdy facet obejrzy się za takimi ustami wink
      • Gość: ninkaminka Re: podryw na usta?? IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.11, 02:37
        Wydaje mi się, że czerwone usta raczej odstraszaja facetów...
        Wg mnie najlepiej działają naturalne, ale podkreślone naturalnym błyszczykiem albo balsamem. Ja mam raczej ładne, dość pełne i nie ma faceta, który nie wpatrywałby się we mnie, kiedy powoooli rozsmarowuję balsam na ustach palcemsmile
        Uzywam ostatnio figs&rouge, do dostania w necie za kilkanaście złotych. Jest super, naprawdę zapewnia zdrowe usta, które aż chce się całować...
    • dzin100 Re: podryw na usta?? 29.01.11, 02:17
      Miło usłyszeć taki komplement smile Ja wybrałam się do linergistki do Elite i zrobiła mi makijaż trwały ust. Wyglądają bardzo naturalnie, ale nawet posmarowane błyszczykiem są bardziej zmysłowe, polecam smile
    • bazarenka Re: podryw na usta?? 29.01.11, 19:51
      moim zdaniem przesadzasz. faceci lecą na usta chyba jak już nie ma na co lecieć tongue_out

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka