Gość: kate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 18:28 znacie jakieś miejsca,pensjonaty, ośrodki godne polecenia?gdzie można fajnie się pobawić we dwoje?i żeby nie były za bardzo daleko od w-wy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: confero.pl Re: gdzie na romantyczny weekend??? IP: *.icpnet.pl 28.01.06, 06:16 to zalezy od budżetu - pałac Palczew,Lipnik Park,Jaworowy Dwór,Baltazar w Pułtusku,Sielanka,Wola Chojnata,Pałac w Drwalewie lub Beauty Secret Farm Manor House,Stacja Nowa Gdynia,Michelin dla koniarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: gdzie na romantyczny weekend??? IP: 217.153.196.* 28.01.06, 09:31 Nałęczów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inoc Re: gdzie na romantyczny weekend??? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.06, 07:53 Tylko Leśniczówka Jednorożec na Mazurach www.lipowo.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: gdzie na romantyczny weekend??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 23:21 Jeżeli lubisz jazdę koleją, to polecam z Wa-wy wycieczkę Beroliną - do Świebodzina, a potem do Gryżyny. - Konie, lasy, jeziora, spokój, cisza, kominek, nastroj ... itp... www.gryzyna.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: gdzie na romantyczny weekend??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 07:59 romantyczny to do Kazimierza, ale polecam też Nałęczów i słynne SPA, można się wymoczyć, wygłaskać, wysmarować i co jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
pajtuny Re: gdzie na romantyczny weekend??? 17.03.06, 19:55 Proponuję www.rozanydwor.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Hotel Ljkonik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 11:12 www.lajkonik.zawoja.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: gdzie na romantyczny weekend??? IP: 62.29.160.* 07.02.07, 16:02 A jakieś propozycje na śląsku???? blisko Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś
joma24 Re: gdzie na romantyczny weekend??? 07.02.07, 20:33 polecam "Orlą Skałę" w Szklarskiej , bylismy rok temu i blo super a nie bardzo bardzo drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: gdzie na romantyczny weekend??? IP: *.121.225.195.static.bait.pl 17.02.07, 18:05 Polecam dom w Kęble koło Nałeczowa i Kazimierza, komfortowo, baaaardzo nastrojowo, jednym słowem super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: gdzie na romantyczny weekend??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 14:08 a jak go znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: gdzie na romantyczny weekend??? 17.02.07, 19:34 Jura Krakowsko - Częstochowska, można zatrzymać się np. w Podlesicach, czy Ogrodzieńcu (Podzamczu). Bardzo blisko Zawiercia, więc i od Katowic nie tak daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: gdzie na romantyczny weekend??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 09:49 "Kraina Czarów" w Karkonoszach polecam,świetny klimat,pyszne jedzonko,ogólnie super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: gdzie na romantyczny weekend??? IP: *.acn.waw.pl 31.03.07, 00:28 W Karkonoszach też Perła Karkonoszy jest fajna na romantyczne wypady. eturystyka.org/oferta/perla.html Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 gdzie na romantyczny weekend??? tylko Roztocze 14.04.07, 08:29 Na Roztocze. Tam można sie zgubić , np. w Roztoczańskim parku Narodowym Odpowiedz Link Zgłoś
wirtual15 Re: gdzie na romantyczny weekend??? 24.02.07, 14:47 A ja polecam Kalisz. Bardzo stare, klimatyczne miasto i nie jest oblegane. Mozna spedzic tu super romantyczne chwile. I polecam hotel: eturystyka.org/oferta/hotel_europa.html Maja fajne apartamenty dla nowożeńców jacuzzi. A ceny wcale nie są powalające. Polecam mój kochany Kalisz. Odpowiedz Link Zgłoś
svolo Re: gdzie na romantyczny weekend??? 26.02.07, 19:03 Tylko Zamek Morag.:) Zdjecia na fotoforum. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaciach Re: gdzie na romantyczny weekend??? 02.03.07, 13:35 www.domfamilijny.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: gdzie na romantyczny weekend??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 15:17 znam korzystalismy z Hotelu Bartis. Cena przystepna i basen w stylu starogreckim- po prostu CUDO!!! Kameralny hotel, atmosfera super, nie żaden tam moloch i fajne atrakcje dodatkowe. Polecam , ja sie oświadczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &&& Re: gdzie na romantyczny weekend??? IP: *.eranet.pl 06.06.07, 17:33 Mam ochotę na romantyczny weekend , możesz podać gdzie jest tak fajnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Zamek w Oporowie 10.06.07, 17:36 6 km od Kutna. Piękny zamek z fosą, mostem zwodzonym, żabami i ogromnym parkiem. Cisza i samotność, pokoje gościnne 2, bez kuchni, więc żarełko trzeba przywieźć. Odpowiedz Link Zgłoś