misia.m 12.05.04, 18:15 Moze umieścicie tu linki do stron gdzie potencjalni przyszli turyści i miłośnicy Roztocza mogliby zobaczyć śliczne zdjęcia tej krainy? Najlepiej stronki prywatne , których nie znajduje żadna wyszukiwarka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ubott.1 Re: Strony ze zdjęciami 12.05.04, 23:39 A oto strony. Nie sa to prywatne strony ale podnoszac watek do gory moze ktos takie doda. roztocze.pol.lublin.pl/ www.sto64.krakow.pl/~kgrec/enemy_tank.html www.roztocze.com/ Odpowiedz Link
benia30 Re: Strony ze zdjęciami 13.05.04, 00:13 Dzięki Ubott, pierwszy raz widzę te stronki... Odpowiedz Link
mamix Re: Strony ze zdjęciami 15.05.04, 00:08 To ja jeszcze dorzucę. Będziecie mieli co oglądać, hehe. Ale zdjęć sporo ładnych się znajdzie w galeriach. Pozdrawiam. www.panoramafirm.com.pl/serwis/turystyka/gallery.php?id_category=46 free.art.pl/stepow/rozt.html rower.icm.edu.pl/roztoczeram.html www.roztocze.lbl.pl/index2.htm www.jozefow.lasy.pl/galeria.htm www.kki.pl/~mtl10/ roztocze5.webpark.pl/index.htm www.wszia.edu.pl/wszia/forum17/roztocze.htm www.ga.com.pl/roztocze.htm www.rpn.zam.pl/ Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Strony ze zdjęciami 15.05.04, 00:23 To jeszcze cos i ja dorzuce. www.susiec.com.pl Odpowiedz Link
mamix Re: Strony ze zdjęciami 15.05.04, 00:26 Witaj Misia, a dlaczego nie piszesz już na tamtym forum? Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Strony ze zdjęciami 15.05.04, 00:29 Misia tu, misia tam. Misia pisze tu i tam !!! Odpowiedz Link
misia.m Re: Strony ze zdjęciami 15.05.04, 08:09 A jak, Misi przecież wszędzie szukać mozna , bo nie wiadomo gdzie sie aktualnie wybiera..... Odpowiedz Link
benia30 Re: Strony ze zdjęciami 15.05.04, 20:29 Polecam stronę bliskiego memu sercu Szczebrzeszyna: www.geocities.com/shebreshin/index.html Odpowiedz Link
mamix Re: Strony ze zdjęciami 15.05.04, 20:48 Dorzucę jeszcze trochę adresów, dużo tego mam, więc podzielę się z Wami. Pewnie wiele z nich znacie, ale może znajdziecie też coś nowego? www.krasnobrod.pl/ majdan.stary.webpark.pl/index.html www.zwierzyniec.info.pl/index.html www.susiec.com.pl/ www.szczebrzeszyn.of.pl/ www.janowlubelski.friko.pl/ziemia_janowska.html janow.elublin.pl/ www.tomaszow-lubelski.com.pl/root/ www.powiat-tomaszowski.com.pl/galeria.php www.maykelsc.neostrada.pl/www/stary/index1.html www.tomaszow.lub.com.pl/belzec/index1.htm Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Strony ze zdjęciami 15.07.04, 21:58 Wiec dalej w gorę wątek, chocby dla mlodszych stażem forumowiczow. Odpowiedz Link
arwen.a Re: Strony ze zdjęciami 16.08.04, 09:45 Galeria z Roztoczem Południowym www.horyniec.net/modules.php?op=modload&name=My_eGallery&file=index Odpowiedz Link
mamix Re: Strony ze zdjęciami 13.01.05, 22:56 Całkiem nowa strona o ekstremalnych wędrówkach po Roztoczu: extreminada.com/index.html Odpowiedz Link
users1 Re: Strony ze zdjęciami 14.01.05, 06:28 Stronka ciekawa, niektóre zdjęcia nawet bardzo z wyjątkiem dwóch, które z turystycznego punktu widzenia bardzo mi sie nie podobają. Jeszcze nie tak dawno tu na forum był temat o nibyturystach. Po tych zdjęciach (które mi się niepodobają) mam dziwne wrażenie, turyści czy nie? W.2 Odpowiedz Link
mamix Re: Strony ze zdjęciami 14.01.05, 17:36 users1 napisał: > Stronka ciekawa, niektóre zdjęcia nawet bardzo z wyjątkiem dwóch, które z > turystycznego punktu widzenia bardzo mi sie nie podobają. A które konkretnie? Odpowiedz Link
benia30 Re: Strony ze zdjęciami 14.01.05, 23:09 mamix napisała: > users1 napisał: > > > Stronka ciekawa, niektóre zdjęcia nawet bardzo z wyjątkiem dwóch, które z > > > turystycznego punktu widzenia bardzo mi sie nie podobają. > > A które konkretnie? Typujmy. Stawiam na zdjęcia pt. "Krasnobrodzki Park Krajobrazowy, Paląca potrzeba wzniecania ognisk" oraz "Krasnobrodzki Park Krajobrazowy, kolacja" (A fe!!!) Poza tym bardzo ciekawa, atrakcyjna stronka ) Odpowiedz Link
users1 Re: Strony ze zdjęciami 15.01.05, 07:33 Brawo Beniu, konkurs rozwiązany ))). Dziwię się trochę Mamix, ale przyjmuję że to był tylko żart ) Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link
krecik23 Re: Strony ze zdjęciami 18.02.05, 16:03 dodaje nastepna strone www.tarnawatka.pl Odpowiedz Link
users1 Re: Strony ze zdjęciami 01.03.05, 18:32 Zapraszam do obejrzenia nowych zdjęć z Roztocza na jednym z moich blogów users.blox.pl/htmlPozdrawiam W.2 Odpowiedz Link
users1 Re: Strony ze zdjęciami 01.03.05, 18:34 Przepraszam zły adres, teraz powinno być lepiej: users1.blox.pl Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Strony ze zdjęciami 04.03.05, 13:12 Tylko kilka zdjec z Roztocza, ale przyjemna relacja autora z wycieczki tutaj: turystyka.korba.pl/artykul.php?id=17 Odpowiedz Link
users1 Re: Strony ze zdjęciami 06.03.05, 13:21 W Wyższej Szkole Zarządzania i Administracji w Zamościu czynna jest wystawa pod nazwą "Flora Roztocza", polecam. Jeśli ktoś nie chcę ruszać się z domu, pod tym adresem znajdzie fotograficzną relację z tej wystawy Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Strony ze zdjęciami 06.03.05, 13:34 Usersie, spodziewalam sie, ze to bedzie wystawa botaniczna (listek, nazwa po lacinie, opis), a tu - artystyczne aranzacje suchych bukietow! Piekne. I pomyslec, ze te wszystkie cudenka naprawde rosna wokol nas, wystarczy tylko sie pochylic i je zauwazyc Odpowiedz Link
users1 Re: Strony ze zdjęciami 06.03.05, 16:15 Ślimaczku były też i listki i po łacinie, ale były mało fotogeniczne (( Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link
czuk1 Re: Strony ze zdjęciami 07.03.05, 09:31 Piekne. Juz mam na pulpicie tę wiązankę z hubą. Ale "Wspomnienia z letnich podróży" sa - niestety - zimowe. Hej. m Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Strony ze zdjęciami 31.03.05, 10:53 A oto i jeszcze jedna nowa strona dhost.info/forumzamosc/zmm/index.php o stowarzyszeniu www.zamoscmojemiasto.org Odpowiedz Link
fanta-girl fotki ze Szczebrzeszyna na Roztoczu 31.03.05, 17:05 wkleilam do albumu Vesna na: fotoplenka.ru/office/of.php?bk=1&num=1 bloto jeszcze straszne, na rowerze sie jezdzi jak na Camel Trophy , ale bocianow pelno, a zaby tak zajete "soba" ze mozna na nie nadepnac i nie zareaguja. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Strony ze zdjęciami 10.04.05, 00:24 www.ga.com.pl/wynik.asp?akcja=%3C-&str=2&nastronie=10&slowo=roztocze Odpowiedz Link