ohaju 25.05.09, 21:59 Kolejny 19-letni motocyklista zginal na J.Pawla ,dzis wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość portalu Re: Zginal motocyklista. IP: 89.231.70.* 25.05.09, 22:05 wie ktoś coś więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 07 Re: Zginal motocyklista. IP: *.187.c70.petrotel.pl 25.05.09, 22:09 www.policja.plockinfo.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1509 Odpowiedz Link Zgłoś
ohaju Re: Zginal motocyklista. 25.05.09, 22:11 Z Czwartakow wyjechal mu krutkociety omijajac uderzyl w slup oswietleniowy.Widok tragiczny,19-letni chlopak z Plocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ber Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 12:15 zginął motocyklista, czy napewno zasłuzył by tak go nazywać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 22:09 potwierdzi ktos ze zginal? widzialem jak go reanimuja. pod wplywem uderzenia urwala mu sie noga, dlugo go reanimowali i zabrali na sygnale, wiec musial jeszcze zyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sender Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 22:16 ...i to wszystko przy maks. 50 km/h bo do tylu jest ograniczenie. A logika sama podpowiada że tyle nie można przy galerii, osiedlu i skrzyżowaniu. Aż niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 22:23 wierzysz ze motocykl jechal tam 50 na godzine? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lux Re: Zginal motocyklista. IP: 80.48.4.* 25.05.09, 22:34 kolega miał 29 lat, ten cienias z lipna rzeczywiście mu zajechał drogę, a najgorsze było to, że cała masa dzieciaków oglądała jak ten chłopak umierał podczas reanimacji, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 22:37 mysle ze wszyscy (moze prawie, bo jeden debil krzyknal do kolegi z drugiego konca, ze jego tez to czeka z usmiechem na twarzy!!!!) patrzyli z nadzieja ze go uratuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: Zginal motocyklista. IP: *.250.c65.petrotel.pl 25.05.09, 22:40 niestety było jak piszesz... troglodyta bez uczuć... a chłopaka szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 22:43 az noz w kieszeni sie otwiera na takiego bezmozga... niewazne co by sie stalo, jaki bylby to wypadek, ale krzyczac tak na caly glos... brak slow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plc [...] IP: *.plock.mm.pl 31.05.09, 17:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motorysta Re: Że też istnieją ludzkie szmaty które cieszą s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.09, 17:26 wariat to w zależności od sprzętu, ale i 200 na godzinę wyciągnie, więc nie pieprz, że jechał wolno bo ile mógł tam wyciągnąć. Lepiej jak zginął sam wariat jakby miał zabić kogoś. Z dwojga złego lepsze już to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk.....wiony Re: dlaczego tępaki jeżdżą samochodami??? IP: *.184.c89.petrotel.pl 26.05.09, 18:56 J/w. Jeżeli taki debil jest ślepy ,to niech nie jezdzi samochodem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niestety, takich jest całkiem sporo......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdaczyfalsz Re: Zginal motocyklista. IP: *.133.c68.petrotel.pl 28.05.09, 23:47 Zginął, ale czy musiał? wiem, że to okropny widok, ale patrząc na foty, to ludzie szukają sensacji, którzy z gapiów ruszyli mu z pomocą?!!! te panie od fryzjera stojące na balkonie, które mają pełno ręczniów, i mogłyby dorażnie zachamować upływ krwi, a tej kobiecie stojącej obok i patrzącej przez szybkę swojego auta trzebaby było zabrać prawojazdy za nieudzielenie pierwszej pomocy, bo tego uczą na każdym kursie!!! no i wreszcie sanitariusze, zamiast chamować upływ krwi, to sprawiali wrażnie że ją właśnie wypompowywują swoimi reanimacjami i masażami, co jest z nami ludźmi, cholerna znieczulica. Mówi się motocyklista to potencjalny dawca, ale to jest człowiek i nie zapominajmy o tym, jestem nie poraz pierwszy zszokowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 22:35 29-latek z Płocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 22:39 bzdury opowiadacie, zaczekajcie na komunikat policji Odpowiedz Link Zgłoś
ohaju Re: Zginal motocyklista. 25.05.09, 22:41 Oto potwierdzenie policji www.policja.plockinfo.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1509 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 22:43 przeciez jest komunikat policji www.policja.plockinfo.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1509 pisza ze 29-latek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia założyć progi zwalniające!!! IP: *.plock.mm.pl 25.05.09, 22:43 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 22:52 przy 50-ciu km/h na godzine by nie zginął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 22:57 tez tak sadze , swiadkowie mowili ze jechal szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motocyklista Re: Zginal motocyklista. IP: *.xdsl.centertel.pl 25.05.09, 23:21 Na wstępie składam najserdeczniejsze wyrazy współczucia rodzinie. Chłopak który zginął był z Sierpca nie z Płocka. Nigdy nie wypowiadam sie na forum ale jako że zginął mój kolega tym razem nie chcę pozostać obojętny i choć w kilku słowach chcę odpisać na wszelkie nieuzasadnione zarzuty jakie się pojawiły i pojawią w tej i każdej innej sprawie związanej ze śmiercią motocyklisty. Kto z Was jest bez winy niech I rzuci kamień. 1.Wszyscy piszą że motocykliści nagminnie przekraczają prędkość i to prawda, ale czy kierowcy samochodów jeżdżą zgodnie z ograniczeniami? Odpowiedzmy szczerze - NIE 2.Różnica między M a S polega na tym że motocykl przyciąga uwagę, samym faktem że jest motocyklem, często ma głośniejszy tłumik oraz zdecydowanie szybciej przyspiesza. To wszystko powoduje że osoba patrząca na jadący z taką samą prędkością samochód i motocykl powie: "Kolejny dawca" (wersja ocenzurowana)gdy prędkość motocyklisty wcale duża być nie musi. Na samochód zwyczajnie nie zwraca się uwagi. 2. Motocyklista przekraczając prędkość z reguły naraża tylko siebie. Jesteśmy świadomi tego że w przypadku kolizji szanse na przeżycie są mniejsze, ale jednocześnie ze względu na objętość i masę w przypadku kolizji motocykl dla pozostałych uczestników ruchu nie stanowi takiego zagrożenia jak samochód. 3. W Polsce dopiero rozwija się rynek motocyklowy, motocykl to najcześciej hobby, styl życia a dopiero później środek komunikacji jak w wielu krajach. To ewidentnie powoduje brak powszechnego zrozumienia motocyklistów. Często wypowiedzi typu "kolejny dawca" są elementam zazdrości i zawiści. Ale gdy już sami wsiądziecie na motocykl będziecie jeździć tak samo. 4. Zastanawia mnie fakt dlaczego w Polsce nie piętnuje się tak np. pijanych kierowców i nadal istnieje przyzwolenie dla jazdy na podwójnym gazie. 5. Nie wszyscy motocykliści łamią przepisy. Wielu jest ofiarami "a może zdążę" albo nieostrożności i nieuwagi innych uczestników ruchu. APELUJĘ liczba motocykli i motorowerów na drogach będzie stale rosła, jest to nieuchronne. Kierowcy uwzględniajcie nas jako pełnoprawnych uczestników ruchu drogowego, a wypadków jak ten dzisiejszy będzie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ciffan Re: Zginal motocyklista. 25.05.09, 23:42 Gość portalu: motocyklista napisał(a): > Kierowcy uwzględniajcie nas jako pełnoprawnych uczestników ruchu dr > ogowego, a wypadków jak ten dzisiejszy będzie mniej. Wszystko zgoda, ale pod jednym warunkiem: że sami motocykliści będą zachowywać się jak inni uczestnicy ruchu drogowego. Otóż co mnie dzisiaj spotkało: jechałem normalnie prawym pasem Wyszogrodzkiej w stronę skrzyżowania przy zakładzie energetycznym, kiedy pojawiło się kilku motocyklistów na "ścigaczach". Może nie jechali z jakąś szczególnie zawrotną prędkością (ot, żeby wyprzedzić "wlekących się" kolesi w puszkach), natomiast zaczęli robić takie slalomy pomiędzy innymi samochodami, że kierowca obok mnie, który jechał środkowym pasem, chyba w kompletnej panice, że po jego lewej stronie nagle pojawia się pojazd mijający go o centymetry, odbił kierownicą w prawo i o mało nie otarł się o mnie. Nie winię go, bo wiem, jak człowiek za kółkiem zachowuje się w takich sytuacjach: zagrożenie -> odbicie kółkiem kierownicy w przeciwną stronę, nie ma czasu na spojrzenie i sprawdzenie, czy akurat ktoś nie jedzie z drugiej strony. No i teraz, gdyby jednak doszło do wypadku: kto byłby winny: facet, który chciał ustąpić (wymuszono mu to) motocykliście, czy motocyklista, jadący sobie, jak go poniesie wyobraźnia: po pasie, po linii, przez ciągłą, zmieniający pasy na skrzyżowaniu? Uprzedzam zarzut: nie mam absolutnie nic przeciwko motocyklistom, ale tylko wtedy, kiedy zachowują się racjonalnie i przestrzegają (chociaż w miarę!) przepisów. W przeciwnym przypadku są dla mnie takimi samymi piratami drogowymi, jak szarżujący kierowcy aut, czy pijani rowerzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
nmariuszn Re: Zginal motocyklista. 26.05.09, 00:19 Trudno nie zgodzić się z "motocyklistą"- wszyscy widzimy tylko cudze błędy, sami jesteśmy zazwyczaj świetnymi kierowcami. Ale trudno nie przyznać racji także "ciffanowi". Zastanówmy się tylko: wszyscy wyjeżdżamy- czy to samochodem , czy to motocyklem - nie po to , żeby zginąć, ale żeby dojechać do celu. Nikt nie jest nieomylny. Dajmy sobie prawo do błędu. Karą za chwilę nieuwagi nie musi być od razu śmierć. Dziś ktoś popełnia błąd , jutro może zdarzyć się on mi. Zwracajmy większą uwagę na innych. Bo sami na pewno nie chcemy zapłacić za swoje błędy aż tak wysokiej ceny. A tak na marginesie- byłem na miejscu tego wypadku po kilkunastu minutach; ludzie mówili o dwóch ofiarach. Czy to prawda , czy tylko kolejna plotka wszystko wiedzących? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moto Re: Zginal motocyklista. IP: *.058.c83.petrotel.pl 26.05.09, 01:22 Plotka, jak zwykle w tym obsranym miescie, wszyscy wszystko wiedza najlepiej, zginal jeden chlopak, ktory od paru lat mieszkal w Sierpcu a wywodzil sie z Płocka...Znany jako Łosiu badz Rutek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mot. Re: Zginal motocyklista inaczej dawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 04:56 IP: *.058.c83.petrotel.pl teraz ty jestes znany,też jesteś dawca, Odpowiedz Link Zgłoś
claratrueba Re: Zginal motocyklista inaczej dawca 26.05.09, 08:13 ość portalu: mot. napisał(a): > IP: *.058.c83.petrotel.pl teraz ty jestes znany,też jesteś dawca, Niedawno w bardzo podobnym wypadku zginął płocki policjant. Też ośmielisz się nazwać go dawcą? A może warzywem? Gratuluję taktu i dobrego wychowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shady [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 09:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Zginal motocyklista inaczej dawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 09:44 Zamiast pomóc człowiekowi, robicie zdjęcie jak umiera?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Zginal motocyklista inaczej dawca IP: *.class144.petrotel.pl 26.05.09, 09:46 I napisał to człowiek, który prawie zabił motocyklistę kilka lat temu koło salonu Dodge, wyjechał mu z podporządkowanej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Zginal motocyklista inaczej dawca IP: *.class144.petrotel.pl 26.05.09, 09:50 Oczywiście mam na myśli shady'ego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shad Re: Zginal motocyklista inaczej dawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 10:43 ulice miasta to nie miejsce na popisy ani tor wyścigowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Zginal motocyklista inaczej dawca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 13:20 znam te sprawe, motocyklista jechal jak wariat, nie zawsze jest winien ten co wyjechal, a moze przy tej predkosci nie mogl widziec motocyklisty Odpowiedz Link Zgłoś
ciffan Re: Zginal motocyklista. 26.05.09, 13:48 nmariuszn napisał: > Zwracajmy większą uwagę na innych. Bo sami na pewno nie chcemy > zapłacić za swoje błędy aż tak wysokiej ceny. Ta zasada powinna przyświecać każdemu kierowcy, obojętnie jakim by pojazdem nie kierował! Bardzo słusznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejppp2 Re: Zginal motocyklista. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 14:44 Możesz podać imię tego chłopaka, byc może i ja go znałem, ale nie jestem pewien. Ktoś mi powiedział że miał ksywke Łosiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maglad Re: Zginal motocyklista. IP: *.plock.mm.pl 27.05.09, 10:59 Masz rację!!! Składam wyrazy współczucia dla Rodziny Łukasza. Jak to czytam, robi mi się nie dobrze, wszystkim cwaniakom nie życzę takiej tragedii, a idiotycznych uwag ile jechał itd..., zostawcie sobie na przyszłość, bo nie wiecie co Wam jest zapisane. Łukasz był super ojcem, Kochanym mężem i zarąbistym kolega!!! Urodził się w motorze, ale Bóg chciał inaczej. Nie znaliście go nawet a macie tyle do powiedzenia. Szok!!! a dla ciekawskich i plotkujących to Łukasz był z Płocka a mieszkał w Sierpcu. Ludzie jesteście obrzydliwiiiiiiiiii !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miki_z_afryki Wyrazy współczucia... 26.05.09, 09:44 Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich tego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarta Zginal motocyklista inaczej dawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 12:19 tyle sie o tym mówi i pisze ale debili nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noob Re: Zginal motocyklista inaczej dawca IP: 194.177.100.* 26.05.09, 13:14 Czemu takie rzeczy wypisujesz ?? przeciez to niebyla jego wina , tylko tego kto kierowal cieniasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zginal motocyklista inaczej dawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 13:19 gdyby jechal wolniej, do tego zdarzenia by nie doszlo... oczywiscie nie bronie tego od cieniasa, ale majac motor trzeba miec tez i wybraznie dodajac gazu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nera [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 13:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs. Re: Zginal motocyklista inaczej dawca IP: *.162.c75.petrotel.pl 26.05.09, 13:26 Debili niestety nadal slychac i widac na ulicach Plocka.Chocby mieszkajacy w okolicach ul.Kochanowskiego-dawca narzadow. Odpowiedz Link Zgłoś
cyphilis Re: Zginal motocyklista inaczej dawca 26.05.09, 13:39 Gość portalu: obs. napisał(a): > Debili niestety nadal slychac i widac na ulicach Plocka.Chocby mieszkajacy w > okolicach ul.Kochanowskiego-dawca narzadow. ten bez kasku ? w koszulke Nike i dresie ? niezly *(&&^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siemek Re: Zginal motocyklista inaczej dawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 13:41 kazdy dawca po śmierci okazuje sie niewinny wg. jego kolesi a przepisy drogowe nie obowiązuja dawców, gdzie sa radary, policja Odpowiedz Link Zgłoś
cyphilis Re: Zginal motocyklista inaczej dawca 26.05.09, 13:42 Gość portalu: siemek napisał(a): > kazdy dawca po śmierci okazuje sie niewinny wg. jego kolesi > a przepisy drogowe nie obowiązuja dawców, gdzie sa radary, policja jezdzisz autem ? przepisowo cały czas ? wszędzie są debile. jezdzi taki jeden otolinska non stop calibrą niebieską, ogolnie te wszystkie bmw i calibry to wieś tańczy śpiewa i zero respektu dla przepisów. i co ? też do odstrzału ? p.s. nie jezdze motocyklem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rondo Re: Zginal motocyklista inaczej dawca IP: 89.231.65.* 26.05.09, 13:35 wymuszanie na tym skrzyżowaniu to norma, jednak nigdy nie zakończona tak tragicznie jak teraz. najczęściej kończy się na klaksonach. Mam nadzieję, że to da do zrozumienia fachowcom z MZD i ratusza, że przy takim natężeniu ruchu w tym miejsu powinny być światła a nawet rondo, ale przecież nikt w ratuszu nie pomyślał, aby przed pozwoleniem na budowę wymusić na galerii współsfinansowanie takiej inwestycji. Podobnie jest z ul. czwartaków i Jana Pawła, ciekawe na jakim etapie jest porozumienie ratusza i galerii, auchan, obi aby poszerzyć te ulice i zamontować światła. znając sprawność naszych władz do końca kadencji nic się nie wydarzy, no może oświadczenie tuż przed wyborami, że osiągnięto porozumienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Zginal motocyklista inaczej dawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 14:27 Co chcesz udowodnić? Że wszyscy przekraczają prędkość? Że jazda samochodem jest tak samo niebezpieczna? G. prawda. Różnicą właśnie jest ta puszka, 12 poduszek i pasy, które sprawiają że podczas WYPADKU kierujący samochodem ma szanse przeżyć. I tą świadomość powinni mieć jeżdżący na motorach dodając gazu (nawet powinni jeździć wolniej od tych w samochodach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Zginal motocyklista inaczej dawca IP: *.190.c79.petrotel.pl 26.05.09, 15:05 Ten wypadek,reanimację,urwaną nogę i rozpacz kogoś z najbliższej Rodziny,który pojawił się obok leżącego i odjechał rowerem w szoku powinien zobaczyć KAŻDY kto wsiada na motocykl-KU PRZESTRODZE. Jak miękki jest człowiek w spotkaniu ze słupem. Może wtedy opamiętają się Ci poszukujący podniesienia poziomu adrenaliny. Współczuję Rodzinie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linn Re: Zginal motocyklista inaczej dawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 22:40 > Co chcesz udowodnić? Że wszyscy przekraczają prędkość? Że jazda samochodem jest > tak samo niebezpieczna? G. prawda. Różnicą właśnie jest ta puszka, 12 poduszek Dlatego jadąc samochodem, tym superbezpiecznym wynalazkiem, przekraczam predkość - na 50 ce jade 80. Ile jedzie swoim niebezpiecznym motorem motocyklista ? 140 ? Powiedz mi co ty chcesz udowodnić. Że to wyjątek który potwierdza regułe ? A czarne jest białe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 15:06 Widziałem chłopaka 20 sek przed jego śmiercią. Akurat byłem w Norauto. Koleś wystartował na skrzyżowaniu przy Auchan jak z procy 1,2,3 do odcinki. A 8 minut później jechało pogotowie R. Na prostej przy Auchanie każdy lubi dać po garach ale nie wiem czy chłopak nadal jechał szybko po wyjściu z zakrętu w stronę galerii czy +-przepisowo. B.Dobrym autem pewnie 100KM/h da radę do tej wysepki wycisnąć więc pewnie do zderzenia doszło przy 80-120km/h. Długo był reanimowany niestety bez skutecznie. Czy miał dzieci, żonę? Przykra sprawa i to w takim miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zginal motocyklista. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 15:35 ktos napisal ze nikt nie jezdzi przepisowo 50 na tamtym odcinku. alez tam na osiedlu jechac motorem np 100... to chyba troche za szybko... malo kto wlasnie tam jezdzi duzo szybciej bo czesto szybciej niz przepisowo w na tamtym odcinku sie nie da ze wzgledu na natezenie ruchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 16:35 wszyscy jestecie mądrzy !! teraz kazdy wylicza przelicza te prędkości ! dajcie juz spokoj ! Jego juz nie ma,,,,miejmy nadzieje tylko ze da TO W KONCU DO MYSLENIA POZOSTAŁYM !! mozna miec hobby, pasje, rozumiem ale motocyklisci prosze myślcie cor obicie, zostawiacie rodziny, przyjaciol .....nie mogę sobie tego wyobrazic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 16:38 Tamtędy jedynie L-ki jeżdżą 50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 17:34 coraz wiecej dawców przenosi sie na trase nad Wislą przez Cholerkę, tam większy luz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 18:16 Na zdjęciu widać dość długi but leżący oddzielnie na ulicy. Jak taki długi but mógł spaść z nogi? Chyba prędkość była b.duża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zginal motocyklista. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 18:47 Skoro w wypadku stracil noge(urwana) to i mogl but zleciec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 19:25 To jego noga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaazach Re: Zginal motocyklista. IP: *.229.c92.petrotel.pl 26.05.09, 22:29 koledzy a wiecie kiedy będzie pogrzeb i gdzie?? Ja tamtędy przejeżdżałem 15 minut wcześniej... i tez nie jechałem 50km/h. teraz padło na niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z pod Sierpca Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 10:41 jak bedziesz tak jezdził padnie i na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urodzony w motorze Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 11:16 obrzydliwi to sa ci co udaja cwaniaków, pokazuja jak ruszaja, jak pedzą łamiąć przepisy i narazaja innych na tragedie, dobrze że los eliminuje takich na stałe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelka Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 12:59 Witam wszystkich! szczerze? h*j mnie strzela jak to wszystko czytam... jak spieracie sie,z jaką prędkością jechał,czy można go nazwać dawcą itp! ja oglądając te zdjęcia płakałam jak dziecko,bo znałam go dobrze,na co dzień był wręcz PRZEsympatycznym człowiekiem! Miał uczciwą pracę,aby móc utrzymać swoją dziewczynę i ich 4-letniego synka. Znam jego dziewczynę bardzo dobrze,ale boję się z nią skontaktować,zapytać jak sie trzyma. Boję się,bo wyobrażam sobie jak jest załamana.. Może nazwiecie mnie teraz tchórzem,ale nie pójdę też na jego pogrzeb.. ;( Nie mogłabym przepatrzec na jego rodzinę i na synka,który jest na tyle duży,że wie,że tata już nie wróci i nie przewiezie go motorem,nie przytuli w trudnych chwilach... :( Prosze,zanim cos tu umieścicie,pomyślcie o jego rodzinie,postawcie sie w ich sytuacji! Czy jesli Tobie by ktoś najbliższy zginał,napisał/a byś tu że jest zwykłym dawca bo jechał 150??!! ZASTANÓWCIE SIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akolita Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 13:25 to on miał myślec o rodzinie, nie my o ile taki miał rodzinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zginal motocyklista. IP: *.243.c91.petrotel.pl 27.05.09, 14:49 Dlaczego prawie wszyscy "czepiacie się" motocyklisty? Czy to on spowodował wypadek? Jakim prawem ktoś pisz"...o ile taki miał rodzinę....? Jaki pytam? Czy to, że jechał na motorze to już go oceniacie tak źle? A co z kierującym samochodem? Przecież gdyby nie wyjechał nieprzepisowo nic by się nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 18:23 otoz gdyby jechal wolniej to jakby kierowca wyjechal to by tego wypadku nie bylo bo: 1) motrem by zahamowal 2) motorem by ominal 3) kierowca cieniasa by go zobaczyl jeszcze jakies ewentualne opcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zginal motocyklista. IP: *.243.c91.petrotel.pl 27.05.09, 18:55 Gość portalu: a napisał(a): > otoz gdyby jechal wolniej to jakby kierowca wyjechal to by tego wypadku nie byl > o bo: > 1) motrem by zahamowal > 2) motorem by ominal > 3) kierowca cieniasa by go zobaczyl > > jeszcze jakies ewentualne opcje? Nie, opcji nie ma, ale jest zdrowe myślenie -gdyby kierowca jechał jak należy, motocyklista nie musiałby go .....> 1) motrem by zahamowal > 2) motorem by ominal > 3) kierowca cieniasa by go zobaczyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 22:02 oczywiscie masz racje, wiec zawinil: 1) kierowca cieniasa bo wyjechal i 2) motocyklista bo jechal za szybko niestety jaki tego final jest wszyscy wiemy:( obydwaj sa winni, lecz jeden z nich zyje a drugi odszedl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 16:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla Re: Zginal motocyklista. IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.05.09, 17:43 to może na tym etapie zakończcie te rozważania bo i tak zbyt wiele juz zosatło powiedziane. Tak myślę ... Nikt nie dał nam prawa do wydawania sądów. Każdy z nas coś robi, gdzieś pracuje, ma dzieci lub nie,zainteresowania i pasje. Jedni palą inni piją a jeszcze inni jeżdżą na motorach ...ryzyko jest wszędzie. Nasze postępowanie ściśle wiąże sie z naszą odpowiedzialnością za siebie,najbliższych. Jeżeli ktoś ma Łukasza rozliczac to ci, których kochał ...nie wy. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Zginal motocyklista. IP: *.243.c91.petrotel.pl 27.05.09, 18:57 a z czego rozliczać? z tego, że go ktoś zabił, bo nie uważał na innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moze kuzyn [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 20:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Zginal motocyklista. IP: *.245.c80.petrotel.pl 27.05.09, 22:14 nie mial rodzenstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 17:27 Pogrzeb w piątek 29 maja o 14 w Sierpcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 17:32 Ma ktoś więcej fotek bo tu mało widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka podoli Re: Zginal motocyklista. IP: *.152.c66.petrotel.pl 27.05.09, 20:03 Codziennie przechodzę przez pasy ok 5 min.jeśli ktoś się nie zatrzyma ,nie ma możliwości przejść na drugą stronę.Tragiczny wypadek,a tędy przechodzą dzieci do szkoły......Brak świateł lub policji,to jedyny powód wypadku.Dopiero jak coś się wydarzy i jest policja ,spokojnie można przejść przez pasy i samochody wolniej jadą...Kondolencje dla rodziny,ja widziałam to co się stało i łzy stawały w oczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KolegaMotocyklista [...] IP: 94.254.238.* 27.05.09, 20:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Zginal motocyklista. IP: *.245.c80.petrotel.pl 27.05.09, 22:17 wyrazy współczucia dla rodziny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA :( Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 16:08 Motocyklisci...pamietajcie PROSZE by nie jezdzic szybciej niz wasz anioł stróż lata..... :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: Zginal motocyklista. IP: *.era.pl 28.05.09, 17:21 to był naprawdę fajny chłopak i ojciec kondolencje dla rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddds Re: Zginal motocyklista. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 17:38 jak kazdy ktory zginął taki byl fajny, tylko glupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nera, soczewa [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.09, 18:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: czy ktoś wie, podziękowanie IP: *.246.c64.petrotel.pl 28.05.09, 18:17 Podziękuj temu, który się do tego przyczynił, a sam pomyśl zanim zaczniesz stukać w klawiaturę tak bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoina Re: czy ktoś wie, podziękowanie IP: *.plock.mm.pl 28.05.09, 19:34 Motocykliści!!! Szanujcie kierowców samochodów to i oni będą Was szanować!!! Nie zajeżdżamy Wam drogi na skrzyżowaniach. Wy to robicie!!! A później buta, bo droga przed Wami wolna!!! Sami sobie przynosicie nieszczęście!!! Miejcie świadomość, że w zderzeniu z samochodem czy z jakąkolwiek inną przeszkodą jesteście na przegranej pozycji!!! Miasto to nie tor wyścigowy!!! Natomiast poza miastem także czeka wiele niespodzianek, tj. wybiegające z poboczy zwierzęta; mokra sypka bądź nierówna nawierzchnia itd!!! Przy prędkościach które rozwijacie nie macie żadnych szans na wyjście cało z oprasji!!! Poza tym są jeszcze inni uczestnicy ruchu których narażacie na śmierć lub ciężkie kalectwo!!! ZASTANÓWCIE SIĘ CZY WARTO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: czy ktoś wie, podziękowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 22:04 podziekowac? a myslisz ze on zrobil to specjalnie? myszlisz ze latwo mu bedzie zyc z mysla ze zginal czlowiek a on sie do tego przyczynil? to nie byl jakis buroczek tylko normalny czlowiek, zarowno i jeden jak i drugi. na pewno ma wyrzuty sumienia:/ ale nic nikomu zycia nie przywroci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: czy ktoś wie, podziękowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 22:10 nic to do nich nie dociera, tacy aż tępi ? za kazdym razem jak zginie którys słysze że ktos mu zajechał to jakis obłed, naraza człowieka na smierć i twierdzi ze mu zajechał, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czy ktoś wie, podziękowanie IP: *.246.c64.petrotel.pl 28.05.09, 22:33 Gość portalu: a napisał(a): > podziekowac? a myslisz ze on zrobil to specjalnie? myszlisz ze latwo mu bedzie > zyc z mysla ze zginal czlowiek a on sie do tego przyczynil? to nie byl jakis > buroczek tylko normalny czlowiek, zarowno i jeden jak i drugi. na pewno ma > wyrzuty sumienia:/ ale nic nikomu zycia nie przywroci Masz rację- nie wróci jednemu, drugi musi z tym żyć -mój wpis jest odpowiedzią na post wcześniejszy, odpowiedziałem osobie dziękującej za organy -nie rozumiem czemu atakowany jest motocyklista, przecież to nie on zawinił. Dodam -bo zaraz bedzie, że jestem kolegą, znajomkiem...itd -mam już swoje lata, a na motorze nigdy nie jeździłem i nie lubię tego typu pojazdów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffff Re: czy ktoś wie, podziękowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 22:41 autem jechał 50 km/h a motocyklem 150 km/h nie potrzeba kogos pomawiać ze zajechał, nawet by nie zdążył Odpowiedz Link Zgłoś
lastszogun Re: czy ktoś wie, podziękowanie 29.05.09, 01:52 czytam te posty i jest mi wstyd że mieszkam, zyje w Płocku ( płockowie) te posty ich charakter dobitnie swiadcza o poziomie intelektualnym autorów jak i o ich kulturze osobistej stała sie tragedia, zginął człowiek !!! uszanujcie jego pamięc, uszanujcie jego bliskich,oszczedzcie im bólu jaki sprawi im czytanie waszych wypowiedzi znałem osobiście tego chłopaka a mimo to nic nie powiem , nie będe oceniał bo nie czuje sie władny do oceniania drugiego człowieka a wy ??? mimo że go nie znaliście ferujecie osądy opierając sie na stereotypach jakie to wszystko małozaściankowe żal dupę ściska jak sie to czyta Proszę przyjąc największe wyrazy współczucia z powodu odejścia Syna, Ojca, Partnera życiowego Kolega Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nera a jak nery? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 06:58 Trzeba pisać, trzeba uświadamiać nawet, wydawać się może, w okrutny sposób. Jest to jedyna okazja by uchronić następnego od bycia dawcą. Może taki jeden z drugim ruszy tępym łbem i pojmie o co chodzi we właściwym czasie, a nie konając. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: a jak nery? IP: *.203.c70.petrotel.pl 29.05.09, 08:30 sadzisz, ze motorzysta wsiadajac na motor pomysli sobie "o kurcze ten na forum tak okrutnie pisal o zmarłym, chyba tym razem pojade wolniej"? przypomniec moze sobie wypadek, ale nie slowa jakiegos prostego czlowieka, ktory nawet nie potrafi sie zachowac w obliczu tragedii innego człowieka. twój przedmówca ma racje, to zachowanie, wasze zachowanie jest po prostu skandaliczne! nasuwa mi sie jedynie mysl: gdzie byli wasi rodzice jak dorastaliscie??? kto wam dal prawo do oceny, do kpiny??? czymże jesteście, że nie szanujecie czyjejś śmierci?? bo na pewno nie ludzmi!!! a prędkość jest prędkością tak samo uzależnia jak papieros, alkohol czy narkotyk, kocham prędkość... i doskonale rozumiem innych motorzystów, że mimo iż w ich świadomości tkwi, że narażają siebie, a być może i innych to ciężko nie pocisnąć taj maszyny... a z motorem jest jak z samochodem, jeżeli jezdzi sie juz jakis czas... to z czasem pozawala sobie na wiecej, gdyz czuje sie pewniej... przykro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: a jak nery? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 11:50 gdzie byli Twoi rodzice, nie nauczyli ze nie mozna sie uzalezniac? zal... od rodzicow innych forumowiczow prosze sie serdecznie odczepic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: a jak nery? IP: *.203.c70.petrotel.pl 29.05.09, 12:20 heh > gdzie byli Twoi rodzice, nie nauczyli ze nie mozna sie uzalezniac? > zal... nie wiem czy ktokolwiek moze nauczyc "ze nie mozna sie uzalezniac" hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe dobre dzieki rodzinie, postawom wychowawczym rodzicow, atmosferze... dziecko moze nie uzaleznic sie np od alkoholu czy narkotykow, ale to nie znaczy ze ich nie bedzie probowac... zupelnie inna kwestia jest uzaleznienie od adrenaliny czy innych hormonow wydzielanych przez organizm, od ktorych chcac nie chcac KAZDY z nas jest uzalezniony w wiekszy czy tez mniejszy sposb wiec gdzie byli twoi rodzice, kiedy trzeba byl czas na edukacje podstawowa??? zal... > od rodzicow innych forumowiczow prosze sie serdecznie odczepic. jezeli ktos nie współczuje osobom ktore dotknela tragedia, wydaje gardzące czyjąś tragedią sądy, drwi ze smierci- mam prawo przypuszczać, że dobrego wychowania z domu nie wyniósł ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: a jak nery? IP: *.020.c81.petrotel.pl 29.05.09, 12:35 Gość portalu: lili napisał(a): .... mam prawo przypuszczać, że dobrego > wychowania z domu nie wyniósł ! Kto się debilem urodził, alfą i omegą nie zdechnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccv Re: a jak nery? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 12:50 czemu wszystkich traktujecie jednakowo a napewno któryś z nich byl normalny i zginąl w wypadku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nery Re: a jak nery? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 14:05 nie jest normalnym człowiek który na 100 m w mieście, przy skrzyżowaniach, pasach dla pieszych, nierównych drogach, w miejscach w których w każdej chwili może np. wybiec dziecko na drogę, na pasy - rozpędza pojazd do 150 km/godz. To nie tylko samobójca który zatracił instynkt samozachowawczy, ale potencjalny morderca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: a jak nery? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 20:51 "nasuwa mi sie jedynie mysl: gdzie byli wasi rodzice jak dorastaliscie??? kto wam dal prawo do oceny" prawo do oceny dala nam wolnosc slowa wolnosc wyznania... zal... p.s. od rodzicow forumowiczow sie odczep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany prawo do oceny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.09, 08:52 Prawo do oceny jest przyrodzone - jest to tzw. sumienie, jednak nie każdy z niego korzysta dlatego, że nie każdy jest wolnym człowiekiem. Np. niewolnik czasami nawet jeżeli potrafi prawidłowo ocenić sytuację w sumieniu, to nie jest w stanie jej publicznie wypowiedzieć i bronić, sama myśl o tym wywołuje u niego przerażenie i poty - sra ze strachu. Często po pijaku wypowiada prawdę, bo wzrosła odwaga, czy raczej puściła samokontrola. Tacy są polacy i polaczki w swej większości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka podoli podziękowanie kolegom IP: *.193.c68.petrotel.pl 29.05.09, 19:02 uspokujcie się już!!!! STOP.ja tez zaraz zapale świeczkę,i zapalcie ja też !podziękowania kolegom ,że byli i zapalili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ira a jak nery? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 21:04 podziekowania kolegom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1000-lecia Re: a jak nery? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 21:25 niestety, tylko głupcy sie zabiaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanie [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 23:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoina Samobójcy i tyle!!! IP: *.plock.mm.pl 31.05.09, 11:11 Jak bardzo zdesperowanym czlowiekiem trzeba byc zeby wsiadajac na motor zakladac sobie żyłkę na szyję? Po co? Powiem Wam - żeby po ewentualnym wypadku nie zostac ważywem!!!!! Co trzeba miec w glowie zeby robic takie rzeczy? Z jakim nastawieniem taki czlowiem wsiada na motor? Ze niby co??? Ze bedzie jechal NORMALNIE???? sie robic szczegolowe badania kandydatom na "szlifierki", tj. testy psychologiczne (jak na pozwolenie noszenia broni) juz nie wspominajac o przedluzonym kursie jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciagle giną Re: a jak nery? IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.13, 21:30 www.youtube.com/watch?v=XN8F6SmkFvk Odpowiedz Link Zgłoś
plock_i_okolice Re: Samobójcy i zabójcy!!! 01.06.09, 13:26 "czytam te posty i jest mi wstyd że mieszkam, zyje w Płocku ( płockowie) te posty ich charakter dobitnie swiadcza o poziomie intelektualnym autorów jak i o ich kulturze osobistej stała sie tragedia, zginął człowiek !!! uszanujcie jego pamięc, uszanujcie jego bliskich,oszczedzcie im bólu jaki sprawi im czytanie waszych wypowiedzi znałem osobiście tego chłopaka a mimo to nic nie powiem , nie będe oceniał bo nie czuje sie władny do oceniania drugiego człowieka a wy ??? mimo że go nie znaliście ferujecie osądy opierając sie na stereotypach jakie to wszystko małozaściankowe żal dupę ściska jak sie to czyta" ... Płock mój Płock, jakże często i ja odczuwam spory dysonans w tym co do niego czuję........ ....wyrazy współczucia od: plock_i_okolice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pony Re: Samobójcy i zabójcy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.09, 17:43 Masz rację. Ale czy Twoje "żal dupę ściska" jest tu na miejscu? Wyczucie chwili i brak taktu , niestety, takie samo jak u przedmówców. Odpowiedz Link Zgłoś
plock_i_okolice Re: Samobójcy i zabójcy!!! 01.06.09, 20:02 Gość portalu: pony napisał(a): > Masz rację. Ale czy Twoje "żal dupę ściska" jest tu na miejscu? Wyczucie chwili > i brak taktu , niestety, takie samo jak u przedmówców. To cytat przytoczony jednego z przedmówców mój wpis jest następujący: "... Płock mój Płock, jakże często i ja odczuwam spory dysonans w tym co do niego czuję........ ....wyrazy współczucia od: plock_i_okolice" Odpowiedz Link Zgłoś
zaadoptujsienawsi Re: Samobójcy i zabójcy!!! 01.06.09, 20:37 plock_i_okolice napisał: > Gość portalu: pony napisał(a): > > > Masz rację. Ale czy Twoje "żal dupę ściska" jest tu na miejscu? > Wyczucie chwili > > i brak taktu , niestety, takie samo jak u przedmówców. > > > To cytat przytoczony jednego z przedmówców mój wpis jest następujący: > "... Płock mój Płock, jakże często i ja odczuwam spory dysonans w > tym > co do niego czuję........ > > ....wyrazy współczucia od: > plock_i_okolice" od prowincjusza nie można wymagać więcej niż tyle ile jego rozum sięga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ser Re: Zginal motocyklista. IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.13, 22:26 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13941803,Bialobrzegi__Uciekajacy_przed_policja_motocyklista.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAW Re: Zginal motocyklista. IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.13, 21:54 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Smierc-motocyklisty-Po-wypadku-zablokowana-droga-krajowa-nr-59,wid,15867904,wiadomosc.html?ticaid=1110fd Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_33 Re: Zginal motocyklista. 05.08.13, 13:03 Śmierć nigdy nie jest karą. Wyrazy współczucia. k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red. Re: Zginal motocyklista. IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.13, 08:47 w Płocku takich pełno lecz wtedy milicji nie ma, zreszta oni wiedzą gdzie jeździć, www.fakt.pl/Idioci-na-motorach-Niesamowite-wypadki-motocyklistow-Zobacz-FILM,artykuly,226600,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooo Re: Zginal motocyklista. IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.13, 16:37 www.portalplock.pl/pl/334_informacje/5072_smiertelny_wypadek_nie_zyje_motocyklista.html Odpowiedz Link Zgłoś