Dodaj do ulubionych

rozwód-prawnik

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 18:34
szukam dobrego prawnika, który pomogłby mi się rozwieść z zona. Nie kocham
jej, nie chce z nia byc. Chce rozwodu. Mamy neistety dziecko co komplikuje
cala sprawe. Mieszkamy razem, bo nie stac mnie na wynajem, utrzymanie sie i
opłaty za dotychczasowe mieszkanie. Mieszkanie na kredyt- do sprzedania i
oddania ok 50.000 zł do banku reszty kredytu.
Zna ktos dobrego i niezbyt drogiego prawnika który ułatwiłby mi rozwód?
Obserwuj wątek
    • Gość: szwager Re: rozwód-prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 22:21
      długo razem nie będziecie mieszkać
      widziałem jak rozmawiała ztym Ukraińcem co mieszka w sasiednim bloku
    • iwles Re: rozwód-prawnik 13.06.05, 08:17
      Znam - ale podam tylko Twojej żonie.
    • Gość: jajco Re: rozwód-prawnik IP: *.c158.petrotel.pl 13.06.05, 12:11
      Znowu ktoś chce komuś reklamę robić tanim kosztem.
      Spadaj facet, głowy nie zawracaj, jajcarzu!
    • Gość: CYCEK Re: rozwód-prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:54
      TO POCO TY SIĘ CHCESZ ROZWIEŚĆ DEBILU JAK TY GROSZA PRZY DUPIE CO TY DASZ TEMU
      BRZDĄCOWI DO JEDZENIA JAK POWIE TATO JESTEM GŁODNY ZGADZAM SIĘ Z PRZEDMÓWCĄ
      PRAWNIK SIĘ PRZYDA ALE TWOIEJ KOBIECIE
      • mariuszg2 Re: rozwód-prawnik 13.06.05, 12:56
        Ja bym to odwrócił... po co się żeniłeś skoro grosza przy dupie nie masz.. nie
        stac cię na słub to nie stać cię na rozwód...proste..
    • Gość: kumoter Re: rozwód-prawnik IP: *.c158.petrotel.pl 23.06.05, 16:51
      Poje..ło cie głupku. Rozpędż się i walnij łbem w mur to kobieta dostanie po
      tobie jeszcze pare groszy. Tu nikt ci inaczej nie poradzi.
      Przeproś Ją twoją Zonę, która dała ci Dziecko i wychowuje je. Weż się do roboty
      wale i nie kombinuj z rozwodem. Dorośnij wreszcie. Pokaż, żę umiesz żyć w
      rodzinie. A teraz spadaj!!!
    • takasobieja88 Re: rozwód-prawnik 14.08.14, 13:15
      Dobrym prawnikiem od rozwodów jest Paweł Żywiecki (woj. poznańskie i wielkopolskie) www.adwokatzywiecki.pl. Jest rzetelny oraz skuteczny.
    • Gość: Gość Re: rozwód-prawnik IP: *.cs.put.poznan.pl 10.11.15, 10:46
      Trzeba było się zastanowić przed ślubem ;) A teraz, tylko dobry prawnik może Ci pomóc http://www.kancelariasiwek.com. Ten akurat nie należy do drogich, ale powiem Ci, że lepiej teraz wydać trochę kasy na rozwód, niż potem całe życie utrzymywać byłą żonę!
    • Gość: Alimenty aż boli. Re: rozwód-prawnik-alimenty . IP: *.dynamic.mm.pl 11.11.15, 18:08
      A gó... prawda .Nasze kochane prawo jest ta skonstrułowane że jak sie rozwiedzięsz i bedziesz pracował a żona Nie, to jeszcze sąd może Ci przywalić alimenty na było żone tak na żone nie tylko dziecko .A wyjdziesz za granice i tam bedziesz pracował to adekwatnie do zarobków żona bedzie tu miała piękne alimenty na siebie i dziecko .
      Ps.Mój kuzyn pracuje w IRlandi -legalnie -to płaci na żone i dwoje dzieci 2 tys ...mięsiecznie ..
    • Gość: wóda i koks Re: rozwód-prawnik IP: *.play-internet.pl 12.11.15, 08:35
      Ej,po je busy. Co krytykujecie człowieka zbłądzonego? Chce,to niech się rozwodzi. Najlepszy jest grubas na zielonym jarze.
      • Gość: Ostatnie fazium . Re: rozwód-prawnik IP: *.dynamic.mm.pl 12.11.15, 11:28
        Do Wódy i Koksu : Jak rozumiem po ostatnich wpisie że już masz Ostatnie fazium syfilizmu ,która niszczy rozum - załapany z rabatem w Madame - która tak zachwalałeś w innym temacie na tym forum.
        • Gość: wóda i koks Re: rozwód-prawnik IP: *.plock.mm.pl 14.11.15, 15:06
          Ty pijaku. Nie krytykuj innych jak sam chlejesz zwykłą wódę z czerwoną kartką.Może nie? A jak tam twoja zdradzana żonka?
          city_men to wszech znany po jeb.To wszyscy wiedzą :)))
    • Gość: beksa Re: rozwód-prawnik IP: *.plock.mm.pl 14.11.15, 15:08
      wszelkiej maści impotenci i psychopaci - skuteczne leczenie w Madame Rene.
      na rozwód też pomaga.
    • asiamala Re: rozwód-prawnik 09.04.26, 15:11
      Uważam, że dobry prawnik to skarb. W kancelarii Chróścielewska & Chróścielewski znajdziesz kogoś, kto nie tylko zna się na rzeczy, ale też potrafi wytłumaczyć Ci wszystko po ludzku — bez paragrafowego żargonu i niepotrzebnego stresu i zadba o Ciebie. Link do ich strony tutaj chroscielewska-chroscielewski.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka